Mysdag och vattkoppsvaccination

Hej vänner,
I dag var Corinne piggare, hon är fortfarande väldigt snorig, men glad. I går somnade hon vid 17 och sov som en stock. Vi trodde hon skulle sova hela kvällen, men hon vaknade 20.30 och var sååå pigg. Vem låg kl 23.30 och ville läsa bok, titta på film, äta macka haha. Både jag och Mike halvsov och C blev galen.
I dag åkte vi och handlade lite på fm, sen drack vi kaffe på ett café och Mike hade ett möte. Efter åt vi lunch med min vän Claudia. Hela mat-grejen är svår eftersom jag vill att hon ska äta nyttigt, och hon vill äta hamburgare och pizza. Men hur många 2-åringar vill ha rawfood, hmm.
En sak som är väldigt farlig för Corinne är vattkoppor, vilket ingen av dem har haft än. Därför var vi idag tvungna att vaccinera Naomi för att vara på den säkra sidan. Annars, om hon skulle få det skulle vi var tvungna att flytta isär i minst två veckor, och C skulle vara tvungen att äta medicin. Inte så kul, så nu känns det så skönt och ett stressmoment är borta.

I dag pratade jag med tjejen som ska klippa och hjälpa mig med youtube. Vi ska sätta upp ett schema nästa vecka så jag vet vad jag ska filma osv. Nu är jag nyfiken på vad ni vill se?  
Att filma är ett mycket lättare sätt att ”prata” med er, längtar eftersom jag har så mycket jag vill säga men inte alltid kan berätta i text, haha.

Jag vet att flera vill ha en film om hur jag sminkar ögonbrynen – kommer! 
Corinne började gråta när hon såg sprutan så det blev lite kaotiskt i rummet 🙂 Inte det bästa stödet… haha

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..