Anine Bing

Härliga dagar..

Anine Bing

Hej finisar.. Hoppas ni alla njuter sommaren och hittar på något härligt.. Vi har ju besök av min älskade syster och hennes fina familj. Jag ääälskar att ha dom här. Så underbar att visa dom LA och dela vår vardag med dom. Dock är LA inte den mest barnvänliga staden. Att köra bil överallt och inte bara kunna promenera till en lekplats eller en park är inte det lättaste. Men vi får det att funka ändå.. Igår var dom på Disney land, vi stanna hemma då Bianca fortf är för liten för att uppskatta det. Deras barn på 4 och 5 år tyckte det var fantastiskt :) Izolde kom hem med en prinsess klänning och Zakarias med nån pistol liknande sak från ett av Disneys äventyr :) Idag är barnen rätt trötta efter en lång och rolig dag.. Så tror vi bara ska mysa här hemma och laga lite god mat.. Stor kram till er alla underbara läsare..

-

Hi sweeties.. I hope you all are enjoying summer.. Right now my sister and her lovely family are visiting. I loooove to have them here. Its so wonderful to just show them around in L.A and share our every day life with them. L.A is not the most kid friendly city. To drive around in a car all the time and not being able to walk to a playground is not the most easy thing. But we make it happen anyways.. Yesterday they when to Disneyland, we stayed at home since Bianca still is too young to appreciate it. Their kids who are 4 & 5 thought it was amazing :) Izolde came home with a princess dress and Zakarias brought some sort of gun from one of the adventures of Disney :) Today the kids are pretty tired after a long and fun day.. So I think we are just gonna cozy it up here at home and cook some good food.. Big hug to all of you lovely readers..