Anine Bing

Its a BOY!!!-men VAD SKA HAN HETA????

Anine Bing

Här är Bianca ett par timmar gammal..

Ok kära vänner.. Nu ska ni höra.. För ca 4 veckor sen var vi på ultraljud och då sa de att det 90% var en tjej. Jag blev super glad för jag älskar ju Bianca och tänkte gud så mysigt med en till liten tjej.. Hehe.. Oj så fel de hade. Igår var vi där igen och då dök det upp en SNOPP på skärmen.. Haha.. Tror ni jag blev chockad.. Haha.. Jag som trodde det var en liten tjej.. Så Bianca ska få en lillebror. Super härligt det med. Men ska jag vara ärlig måste jag bara vänja mig vid tanken. Jag älskar små killar, men hade ju inte räknat med det själv. Men guuud så gulligt. En lillebror. Hoppas han inte retar Bianca lika mkt som min lillebror retade mig :)  (sorry Asbjörn om du läser detta)

En kille en kille.. Jag hade ju ett tjejnamn redan. Men vad ska Biancas lillebror heta??? SNÄLLA HJÄLP MIG! Kom med namnförslag. Kom med ALLA fina killnamn ni kan komma på. SKRIV SKRIV SKRIV och inspirera mig. Jag har bara ett namn jag tycker om just nu.. Måste fylla på listan..

Magen börjar äntligen växa. Så mysigt.. Och illamåendet och tröttheten är borta.. Nu är det bara att njuta :)

-

Ok dear friends.. Listen to this.. About 4 weeks ago we went on an ultrasound and they told us it was 90% sure the baby is a girl. I got super happy and thought oh how cozy with a little girl.. Hehe.. Oh how wrong they had. Yesterday when we were there again it popped up a little penis on the screen.. Haha.. I got so chocked.. Haha.. I was so sure it was a little girl.. So bianca is getting a little brother. So lovely that too.. But to be honest I need to warm up to the thought. I love little boys, its just that I had not count on it. But my gooood how cute.. A little brother.. I hope he won’t tease Bianca as much as my little brother teased me :) (Sorry Asbjörn if you read this)

A boy.. I already had a girls name planned.. But what will Biancas little brother be named??? PLEASE HELP! Bring on your best suggestions for names.. And bring them ALL… WRITE WRITE WRITE and inspire me.. I only have one name right now that I like.. I have to fill the list..

My tummy is finally starting to grow.. Its so cozy.. And the sickness and the tiredness is gone.. Now all there is to do is to enjoy :) 

 • Frida

  Grattis! Vill själv döpa mina framtida barn (ifall det blir pojkar) till Zacharias och Maximilian :)

 • Cattise

  Jag gillar Sandor & Didrik :) min son heter BInning och min dotter Ava Estelle, världens finaste namn tycker jag såklart!

 • http://twistpalivet.wordpress.com Elin

  Grattis till bebisen! Vår lilla heter Bastian efter ”Den oändliga historien” :)

 • Loppan

  Noah

 • Em

  Grattis!! Vår lille kille kom för 3 månader sen. Det blev en Morris! Älskar namnet och det klingar bra med storasyster Denise.

 • Bella

  Jag är mamma till två flickor och en pojke och givetvis avgudar jag alla tre men jag kan bara säga att som mamma har man ett speciellt band till sina söner. Jag kan inte säga vad det är, jag har alltid sett mig själv som en ”flick-mamma” men när jag födde min son så var det liksom direkt vi. Grattis till din graviditet och hoppas att allt går bra. Vill också passa på att kommentera att ett par av namnförslagen här nere är ju typiska flicknamn, som t ex Ariel (minns Lilla sjöjungfrun?) och Nike (en gudinna). Nåja, man kan ju vara nytänkande om man vill ;-)

 • mimi

  David (beloved)

 • Ebba

  Mina favoriter är;
  Levis, Liam, Elton och Ted..

 • Evelina

  Här kommer ett par fina gossenamn:
  Vidar, Alvar, Milo, Marloe, Vincent, Ossian, Odd & Julian!
  Lycka till med allt! KRAM ♥

 • Amy

  Grattis! Själv tycker jag att det är fint med klassiska namn hellre än trendnamn. Gillar t ex:

  Jonathan
  Sixten
  Nils
  Gustav
  Harry
  Benjamin

  Viggo är bra också, danskt, men funkar i USA pga Viggo M. :)

 • Emma

  Grattis till en liten kille;)
  Jag tycker Rocky, Gard och Rasmus är fina namn.
  Det borde ju funka på både engelska och danska/svenska…
  Kram och lycka till!

 • http://www.mrsclapper.blogspot.com Malin C

  Vad roligt!!! Men förstår att det blir en omställning! Mina favoriter är Bernard, Leon, Isaac eller Henry. Grattis och stor kram!

 • n

  Hej. Gratulerar! Viggo heter min pojke som är tio månader. Det är ett fint namn, tycker jag. Fast det är ju bara ett förslag. Det viktigaste är ju vad man själv tycker om. Allt gott.

 • SKÅNETÖSEN

  PLUS !!!! MILTON, ELLIOTTE

 • SKÅNETÖSEN

  NAME :-) MARLOE, TEXAS, CASPER, JULIAN, MELVIN, BOBBO, BOBBY, KIT, PIERRE, FRED, MÅRTEN, MILO, MILO, TED, KEVIN, ROBIN, DANIEL, OSCAR, HELGE, MIRJAM, DEXTER. DU/NI FÅR SUGA PÅ KARAMELLEN Å SE VAD SOM PASSAR Å FALLER I SMAKEN NÄR DE VÄL E DAX FÖR PRINSEN Å TITTA UT.!!! ;-)) NU VET.!!!! JA, DU SITTER INNE ME DE SJÄLV….!!!! DE E REDAN SKAPAT.!!!!! BLINGO,!!!!! ;-))) VARFÖR INTE…… BIANCA Å BLINGO=COOLT ;-)) BLINGO Å BIANCA. / HJÄRTEKRAMAR TILL DIG ANINE

 • Evelina

  Här kommer massor Annie….Noel, Tim, Vincent, Elliot, Silas, Levi, Theo, Viggo, Isac, Vidar, Ellijan, Tilo, Alvin, Ebbot och Elis! Hoppas det finns något du gillar :) Grattis till den framtida pojken, sonen och lillebrodern!

 • Anna

  Henry :)

 • Erica S

  Milo betyder:
  Av germanskt ursprung och betyder den barmhärtige.
  Milo är ett irländskt namn.
  I Sverige är Milo fortfarande ganska ovanligt men på väg upp.Både bland svenska och utlänska personer. Den svenska betydeslen är Efterlängtad kärlek.
  År 2000 var namnet nr 884 på topplistan, 2006 hade vi Milo på plats 138.
  Det finns 293 män som har förnamnet Milo. Av dessa har 221 namnet Milo som tilltalsnamn/ förstanamn. Och det finns 15 kvinnor som har förnamnet Milo varav endast 6 har namnet Milo som tilltalsnamn/ förstanamn.

  Milo betyder ”the merciful”. Milo betyder äpple på grekiska. Ett typiskt montenegriniskt namn, betyder ”den käre”. Finns en variant för flickor- Milla.
  Milo anses också betyda ”min kärlek”, milo = my love

 • sofia

  TRÅK! alla här tycker samma namn ”leon, adrian, colin” bla bla bla. Zzzz…
  Ta något originellt som Lennart, Urban, Uffe, Bo-Göran, Greger, eller Lars-Åke.
  Så blir det ordning och reda.

 • Malin

  Oliwer och Leon tycker jag är fint och passar med Bianca. Många vill ju ”matcha” barnens namn och då kan ju Benjamin ”Benji” & Bianca passa fint ihop :) Det ska bli spännande att se vad er son får för namn! Kramar Malin.

 • Malin

  Lotus tycker jag:)

 • Tess

  Grattis! Vår son heter Fred! Ett fint namn som funkar även på engelska. Dessutom har det ju en fantastiskt fin betydelse!

 • Johanna

  Hej! Jag väntar själv en pojke (är i slutet av v.31) och vi har en 1,5årig flicka sen tidigare. Vi var helt inne på att det skulle bli en flicka igen så jag var i chockstadiet i ca 2 veckor när vi fick besked om att det skulle bli en pojke. Lustigt att det kan bli sådär, men det är nog för att det enda man vet om är hur det är att ha en flicka. Vi hade dessutom samma problem, massor av flicknamn men inget pojknamn. Ett enda pojknamn hade vi, som dock togs av en bekant till oss under samma tid…..så det ställde till det lite. Inget riktigt bestämt ännu men vi lutar mot att ta det namnet ändå, det finns i min släkt och är som sagt det enda namn vi kan tänka oss. Vi får se om namnet passar när han väl ploppar ut. Spännande är det iallafall nu med en pojke, man vet inte riktigt vad man ska vänta sig. :)

 • Sofia

  Hej Anine, har själv en Bianca och hennes bröder heter Kian, Sam och Colin.

 • Lena

  Stort Grattis Anine! Jag har läst din blogg med stort värde ända sedan jag väntade min son Leo. Jag älskar att läsa och inspireras av dig. Förutom att du är en varm, rolig och kärleksfull mamma, så är du enormt duktig och kreativ. Stort lycka till med alla dina fantastiska projekt.
  Namntips. Yet. Ett coolt namn, det passar liksom er familj.

 • http://www.libraryofinspo.blogspot.com Elena

  Mitt favorit killnamn har alltid varit Nicolás.
  Mina barn heter:
  Nahuel Nicolás
  Legolas Vilhelm Claudio
  Isolde Emma Amelia (lilltjejen, hon skulle hetat Tristan om hon varit kille)
  Du är så fin i din lilla mage!!
  Jag blev också chockad när jag visste att jag skulle få en pojke, kände mig mer som en flick-mamma. Men sedan blev det ju så klart underbart. Sen fick vi ju en till pojke. Efter några år fick vi en tjej. Då tyckte jag att det var konstigt eftersom jag bara var van vid killar. Ha ha. Så konstigt det kan vara. Nu är det så klart underbart med dem alla tre! Vi har full rulle hemma.
  Kramar till er alla!

 • Isabella r

  Mina favoritnamn är:

  Liam
  Hugo
  Elliot
  Theodor
  Nicholas
  Noah eller Noel

  Grattis till bebben. Kram

 • Kitty

  I have always loved the name Ford:) However I do like Finn, Hayden and Harrison to:)

 • Mikaela S

  Hej Anine! Jag gillar namnen, Elis, Elian, Melvin, Vilmer/Ville. Hoppas det var till hjälp! Fina du. Kram

 • Kikki

  Skriv din kommentar här!Grattis och all lycka till!!!
  Henry tycker jag är väldigt fint :)

  Kram

 • Lisa

  Hej Anine! Sa fantastiskt med en liten pojke ! Är själv mamma till två pojkar och det är så mysigt att ha miniatyrer av mannen:-)
  Jag tycker att Benjamin är ett fint namn som passar ihop med Bianca!

  Kram Lisa

 • Mia

  Stort Grattis! Jag gillar namnen Hannes, Maximus och Buster! Lite udda men fina!

 • Lovisa

  Åh vad roligt för er, grattis! Mina namnförslag är Charlie eller Leon vilka är mina absoluta favoritnamn till pojkar!

 • Amanda

  Hej!!

  Gratttis till eran pojk! Jag gillar pojknamn som inte sitter på varje liten kille!

  * Jamie
  * Julian

  det är de namnen jag gillar bäst!

 • Saga Svensson

  COLIN : )

 • Johanna

  Jag tycker att Arvid och Carl är fina namn :)

 • http://emsliv.blogspot.com Em – mamma på NZ

  Oj vad många fina namnförslag! Önskar nästan att jag väntade en kille igen så jag kunde norpa ett av namnen! Min son heter Lewis och det är såklart det finaste namn jag vet :) Funkar internationellt också vilket var ett måste för oss… andra namn jag gillar är Adrian och Levi. Själv är jag på jakt efter ett flicknamn! Jag har ett som jag gillar väldigt mycket men det är så svårt när uttalen skiljer sej mycket på svenska och engelska! Hur tänker ni när det gäller namn, vill ni ha något typiskt danskt eller spelar det ingen roll?

 • Anna olsson

  Skriv din kommentar här!Hej! Grattis till Lillebror! Ebbe, Dante eller Valter!

 • tiina

  LISTON

  OLIVER

  ARION

 • Anne

  Kasper
  Didrik
  Adam

  :)

 • Rosita

  Å jag tycker det är svårare med killnamn. Hade inga problem att hitta på tjejnamn (det blev Isabella och Emilia ;-) och jag har flera alternativ kvar, även om det inte blir mer barn ;-)
  Till lillebror hade vi inte många alternativ som kändes ”rätt”. Eric var länge ett alternativ men strax innan födsel blev vi så väldigt förtjusta i ADAM (det fanns på namnlistan men vi hade glömt bort det). Sen ska det naturligtvis passa med syskonets/syskonens namn.

  Hoppas du mår bra. Må så gott, hälsningar Rosita

 • http://antonjulian.blogg.se Sophia Eriksson

  Grattis Anine! Jag har en pojke på 17 månader som heter Anton. Jag ville från början Julian, eller Justus.
  Om jag får en tjej i framtiden ska hon heta Anine eller Anina :-)

 • Aysha

  Grattis:):)
  Atilla är superfint!

 • Linn Byström

  Aston och Winston är fina namn! :)
  Kram Linn

 • Andrea

  Spännande att de såg fel!:)

  Gillar dessa namn:
  Matheo
  Eliott
  Vilgot
  Cederick
  Eddie
  Wilton

 • Therese m fyra

  Grattis till en liten prins-lillebror!!
  Jag tycker det är fint om han får en egen bokstav, alltså inget namn på A, B eller N. Vad jag också gillar är när några bokstäver återkommer från syskonets namn. Så mina tips är :
  Bianca &
  Caspian
  Elian
  Isac/Isaac
  Jacob
  Melvin
  Milton
  Silas
  Zion
  Lycka till!!

 • Anna

  Hej Anine! De finaste pojknamnet i mina öron är Marlon…själv har vi en winston (winne) hemma. Vi var två om saken och ibland måste man kompromissa :-)

 • Anniken

  Hei Anine, Gratulerer så mye,det er fantastisk herlig med gutter. Mine heter Sigurd og Liam( Sigurd er kanskje mer norsk), Liam fungerer superfint både i LA, Danmark og Sverige. Lykke til med graviditeten:-))

 • Moa

  jag har oliver och jonathan. men river är riktigt fint namn. det finns en ung modell som heter river delfin viiperi

 • Malin

  Vincent eller Niels kanske!

 • Malin Nelinder

  Grattis!!
  Levi tycker jag är fint

  Mvh Malin

 • Anna

  Paul, Ralph, Arthur

 • Anneli

  Klart att han ska heta Leon :-)

 • Anna

  Skriv din kommentar här
  Loke :)

 • Silvia

  Anton, Leo, Lucas, Oscar, Adrian. Grattis!

 • http://blogg.loppi.se/paulinas Paulina

  Grattis till er lille gosse i magen!
  Jag har två söner, Melker 7,5 år och Stellan 21 månader.
  Annars gillar jag Viggo, Hugo, Oscar :)

 • Margrethe

  Hei, gratulerer! min sønn heter Ulrik, jeg syntes det er et flott navn:-)

  Mvh Margrethe

 • Melina

  Väldigt fina killnamn:
  Ossian
  Adrian
  Artur
  Hugo

 • Lindgren

  Arvid, johannes, love, Nike är några extra fina namn.

 • Maja

  Vilde tycker jag är ett fint namn, men vi får väl hoppas att barnet i så fall inte lever upp till sitt namn full ut;)

 • Emelie

  Hilding! Orginellt och fint! Lycka till!

 • Ella

  Skriv din kommentar här!Malte är fint namn! Grattis och Kram :)

 • http://mamainmilan.com Catharina

  Grattis!
  Åh du kommer att älska att ha en liten kille. Jag var oxå helt inställd på att jag skulle få en liten tjej men för snart 2 år sedan kom min älskade Sebastian. Och för dig, som precis som jag, har lite rockig stil kommer du bli helt shoppingtokig till Biancas blivande lillebror. Själv bor jag i Milano och de italienska barnen klär sig väldigt traditionellt (läs gubbigt haha). Så Sebastian sticker verkligen ut här. Jag kör på på jeans, kängor, skinnjackor och coola t-shirts. Trodde aldrig det kunde vara så kul att shoppa till en liten kille MEN DET ÄR DET! Håll i plånboken haha.

 • http://wap.blogg.se Pernilla

  Grattis till lillebror!
  Vi har haft samma problem till båda. Pojkarna. Den här.gången satte vi oss med vasin dator i varsitt rum och letade långa listor. Jag fann ett som jag aldrig hört, men tyckte var så fint. Ute i köket hörde jag pappan.ropa att Han funnit ett Han måste slåss för. När.vi jämförde så var det samma namn, självklart heter ungen Eliah! Storebror heter Noah.

 • Linda

  Gratulerer med en lillebror i magen! Mine guttenavn forslag er Ulrik, Tobias, Karsper, Mio, Bastian, Cilian, Felix, Julian og Luca

 • http://www.lovemilk.se Helena

  Grattis till graviditeten! Tips på namn: Stanley, Frank och Joe – det heter mina pojkar och jag tycker de är namn fulla av härlig personlighet! Lycka till med allt :)

 • Anna

  Stort grattis till att ni skall få en liten prins:) Min lilla prins kom förra året och han heter Lucas. Ett litet tips:)

 • Stina

  Grattis!!!
  om jag får en son så ska han få heta Charlie eller Elliot!

  kram

 • Åsa

  Skriv din kommentar här!Grattis till er alla! Det som först ploppar upp i mitt huvud är ju Bernhard :) som i Bernhard och Bianca.. Vore inte det sött så säg. Annars är Malte, Mingus och Tod fin fina namn :)

 • Ebba

  Tristan är ett väldigt fint namn enligt mig!

 • Lisa

  Är inte Storm ett danskt killnamn? Tycker det är fint!

  Annars Harry, Alfons, Evan

 • Maria

  Grattis till lillebror!!
  Jag har 5 barn, varav 3 killar.
  Axel, August & Malvin
  Tjejerna heter Alva & Märtha…
  Lycka till!

 • Petra

  Caspian eller Ceasar!

 • Ann

  Mina killar heter Elliot o Filip o vi är såå nöjda med namnen. Bubblare var Alexander, Alex, David, Noel o Viggo.

  Grattis till graviditeten!! Otroligt roligt för er!
  Kram Ann

 • Sara

  Åå va roligt!! Men förstår chocken om man redan varit inställd på en tjej :) Milian är fint! Du får gärna skriva fina flicknamn, vi ska inte kolla men jag är heelt säker på att det blir en tjej :)

 • Frida

  Noah!

 • Linda

  Grattis!!!
  Benjamin, Douglas, Kian,Isak är mina favoriter.
  Ska kolla vad som ligger i min mage den 22/1 känns låååångt dit :)

 • Nikoline

  Stort tillykke;-) Personligt kan jeg godt lide navnene Louis og Samuel

 • Karin

  Matteo, Dante, Capian, Milo, Gabriel

 • Ida

  Seb, Sam, Aaron! Kram

 • milanobo

  Grattis! Jag väntar också en pojke i april. har en flicka sedan tidigare och hade fina flicknamn som förslag men tycker det är så svårt med killnamn. Adam tycker jag är jättefint men det heter redan min systers son. Vincent kanske blir vår killes namn men ser också många fina namnförslag nedan från dina bloggvänner :)

 • http://lisalindahls.blogg.se lisa

  Noah!

 • Mia

  Adrian, Vincent, Sebastian, Riley, Milo…
  Grattis!

 • Karin

  Stort grattis! så härligt med en av varje! Jag tycker att namn så som Julian, Julius, Collin, Charlie, Angelo, Oliver, Luca, Eli, Lennox, Jack, Louis, Philip, Levi, Maddox, Benjamin, Romeo, Theodor och Alexis är fina. Oj vad många det blev haha. Lycka till!

 • Anna

  Jag ar ocksa asdalig pa killnamn a skulle inte heller kunna hitta ett namn som kanndes 100 direkt… men borjar gilla harry, sixten, frank, franky, franklin, charlie, ivan

 • http://modeflickan.se/emeliecatrine EMELIECATRINE

  Vide, Valter, Elion, Melker.. =)

 • Maria

  Grattis va kul!! Kan du inte avslöja va ditt namn var om det hade blivit en lillasyster? Så kul att veta!
  Kram M

 • Natalie Haglund

  Sebastian, Carl, Charlie, Johannes, Kasper är några namn som jag gillar. Lycka till!

 • Nina

  Noel!! Funkar i många länder ! :)
  Grattis förrresten! Så roligt!!

 • Annika

  Grattis till en liten prins:-)). Mille, Zackarias, Kelvin, Malcolm, Leon , Kaspian, Morris, Love, Norton, Milton, Levi..:-). Nga förslag!!!!

 • Anna

  Hej! Har läst din blogg länge men aldrig kommenterat förr… Jag tycker att Frans och Hilmer är två fina namn men jag undrar hur de passar på danskt/svenskt/engelskt uttal.

 • Ida

  Melvin, det är så himla fint! Melvin&Bianca låter ju supergulligt ihop! :) kram

 • Teresa Olivier

  Grattis!
  Hade jag fått en son så hade jag döpt honom till ett Thaisiskt namn. Nämligen Thaiiva. Våran dotter heter Maylea (vild blomma):)))

 • J.T

  Harry är mitt favoritnamn. Nils gillar jag också. Roligt med en liten kille =)

 • http://ljuvt.blogspot.com Sophie

  Grattis till sonen i magen. Det är helt magiskt med pojkar.
  Namnförslag: Charlie, Levi, Ture, Alvar, Leon, Ossian, Mingus

 • Lotta

  Grattis till magen :-)
  Frank är jätte fint tycker jag !

 • n

  Åh, vad mysigt! (Yes, hade rätt!) Jag älskar namnet Theodor, men om ni planerar att bo i USA kanske det inte funkar så bra. Lucas är också superfint. Ofta vill man att barnens namn ska klinga fint ihop… Bianca och… Nathaniel kanske? Bor ni i USA blir det Nathan eller Nate i smeknamn, medan det blir ett fint svenskt uttal också. kram och grattis!!!!

 • Liv

  Min son heter Tiago, tycker det är världens finaste namn :)

 • Anna Å

  JULIAN eller TRISTAN

 • Michan

  Grattis grattis! Så mysigt. Vi väntar en liten flicka och har ett namn. Hade det blivit en pojke så hade vi Ralf som nr 1. Lite tufft :) Victor gillar jag, det heter min lillebror. Lycka till i namnvärlden.

 • Mikaela

  Jag har en Elias och väntar en Elliot.Av någon anledning känns det mycket lättare med flicknamn,hade ett mer eller mindre bestämt när det visade sig vara en liten pojke till :)

 • Mathilda

  Alec eller Aleksander :-)

 • Linda_ines89@hotmail.com

  Milton :)

 • http://mamalarsson.blogg.se Mathilda

  Va mysigt med en liten kille! :) Själv har jag två flickor, men hade jag fått en son så skulle han heta Viggo. Kram!

 • Fia

  Gustav, Nils, Silas, Fabian, Malte, Kim,

 • Vic

  Mysigt med en av varje :) fick själv en son för 2 månader sen som vi döpte till Ossian! Tufft namn tycker jag. Andra fina killnamn är : Jace, Eaven, oliver, Leo, zeke!

 • Nadia

  Fick en liten son för 1 månad sen och han heter Julius. Världens sötaste & charmigaste namn ;-)

 • Elin

  Petter, Loke eller Igor kanske?

 • http://www.hannashevchuk.wordpress.com Hanna

  Vad roligt!! Grattis!!!
  Vi döpte våran senaste till Mateus, mycket fiiiint namn :)
  Levi är också ett fint namn..

  STORT Lycka till!!!!!!

 • Mikaela

  Alexis, Ariel, Prince, Maddox, Anton, Mylo eller Milo, Love, Jasper, Mason, Liam

 • sandra

  jag har samma problem! ska få en pojke i april. det finns inga fina pojknamn!

 • V

  Ååh grattis Anine! Här kommer några namn från min lista :)
  Enzo, Kevin, Elyan & Hector!

 • Jessica

  Här är en lång lista på förslag! :)
  Stort grattis till er!
  http://barnnamn.net/

 • Sara

  Hej finaste Anine!
  Elliott är ett fint pojknamn tycker jag !
  Må så gott, kram Sara

 • Simone

  Stort tillykke :-) Cornelius, Storm, Villads, Frederick, Bertram, Albert, Mingus :-)

 • Simone

  Skriv din kommentar här!

 • Monika

  GRATTIS Killar är super coola!! Och man har ett speciellt band med sin son ( min är 8 år). Jaxon, Luke, Ethan, Alec, Ben och Tigo är några namnförslag.
  Tack för en mysig blogg.
  Much Love//Monika

 • Nilsa von Apelnykel

  Engelbert, Lorenz, Ferenc, Sune, Bert (såklart, vackert!) och Jan-Erik.