Jag är nog inte ensam om att ha ”slösat” bort min tid på män…

Konsten att dejta när man längtar efter barn.

I senaste avsnittet av min och Cillas podd ”Jag vill ha barn” pratar vi om hur svårt det är att dejta när man längtar efter barn. Och när i förhållandet ska man ta upp att man verkligen vill ha barn? För det där kan vara knepigt…

Milf söker dilf. Typ. Foto: Hannah Hedin för mama.

Jag är nog inte ensam om att ha ”slösat” bort min tid på män (innan jag fick Lilo) som inte varit intresserade av att bilda familj. Och så står man där helt plötsligt och tänker: ”varför är jag ens ihop med honom?”.

För att vara efterklok: idag hade jag aldrig inlett ett förhållande med någon som inte hade samma framtidsmål som jag. Gällande de stora sakerna alltså – som att få barn.

 

  1. Jag känner igen mig i dina reflektioner . Jag har en fyraåring från ett tidigare äktenskap och nu står jag här välutbildad med ordnat liv och längtar efter ett barn till. Den där längtan delar dock inte min särbo . Hans fyra mot mitt ena är skälet. När jag sedan presenterade den revolutionära tanken om att själv skaffa barn med hjälp av donator med förhoppning om att få en positivt respons (då jag trots allt skulle vara ensam ansvarig för barnet), tog det stopp. Ska man förstöra en relation och ge sig ut på Tinder igen (kräks lite i munnen när jag tänker på det, eller ska man vara glad för att man trots allt har världens finaste unge?…

  2. Jag inledde förhållande med en man som ville ha barn, ”men inte just nu”. Sen gick åren och när jag satte hårt mot hårt, och han kom på att han ju inte alls vill, trots allt, men han ville inte att förhållandet skulle ta slut. Vilket det gjorde.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..