Är lite i chock…

…efter de här kommentarerna.

I fredags skrev jag om det här på bloggen, att H&M:s storlekar är så vansinnigt små. Och på mitt instagram blev fokusen inte direkt på jeansen och storlekarna, utan på min kropp. Gå in här och läs om du känner för att ta en titt på hur tonen är bland dem som tycker att det är helt okej att syssla med mobbning (rätt många faktiskt).
Att bli kallad: fetto, vidrig, patetisk, obegåvad, äcklig, tjockis, efterbliven (och ännu värre saker i min inbox).
Ja, det ÄR precis det här som gör mig ledsen och orolig för framtiden – att vi inte får vara olika eller tycka olika (mobbning är inte att tycka, det är att kissa på mig – och sin egen karma…). Jag kommer i alla fall aldrig att sluta kämpa mot skeva kroppsideal. För min dotters skull och alla andra kids. Taco hej.

annikasnsns

Foto: Hannah Hedin för mama.

 1. Du är en otroligt vacker och stark kvinna! Det är peppande för oss ensamstående mammor att få läsa om allt du delar med dig av 💪🏻💕

 2. Det här gör mig så ledsen! Tack för att du orkar skriva och dela med dig och vara personlig! Det betyder mycket för många! Du är klok och modig och såå vacker! 💚

 3. Ledsamt och skrämmande! Ser att det är en del unga tjejer som kommenterat väldigt neggo. Så himla tråkigt! Folk förlorar så mycket vett när dem är bak en skärm 🤐
  Du är fin och bra och smart och klok!
  Följt dig sedan vi var gravida samtidigt!

 4. Men hur i h-vete är folk funtade? Patetiska fetskitar som bara vågar kasta smuts anonymt på nätet.
  Anser precis som du att HMs storlekar är små, men på en FB grupp förnekades detta storligen av en bloggare som påstod att dom följer EUs norm. Tjohejsan att dom gör, därför går jag enbart in på HM hem numera.

 5. Hating hoes ain’t happy & happy hoes ain’t hating.
  Du är skitsnygg och verkar vara begåvad på alla vis! Stor kram

 6. Vilka trista kommentarer på insta:( jag tror många missförstår dig, jag tolkar ditt inlägg, inte som att du är missnöjd med din kropp (vilket många verkar göra på instagram) men utan just hur skevt idealet är, för någon som är yngre o har mycket komplex så bidrar HM till hetsen och om hur man ser ut. Gör ett till inlägg om detta, viktigt att prata om! Handlar ju heller inte bära om cuxenkläder igen om batnklädetna oxå så de elaka kommentarerna håller ju inte! Dom som gnäller om att det är din kroppstyp som är annorlunda, barn ser ju ofta väldigt lika ut i kropp, även om en e stötte och en lite mindre osv så här dom ju ingen midja eller bröst men ändå så passat inte barnkläder ordentligt heller. Skulle köpa byxor till min 4 åriga som är ganska lång o normalviktig, dvs, barnkroop, rumpa ben lår osv….byxorna i hennes strl som ändå ska va anpassade efter LÄNGD gick inte ens över knäna….nej skitvibkommrntarerna o fortsätt skriv!!!! Heja heja!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..