Otur i kärlek

Igår bestämde jag mig för att lägga ner det som jag trodde var början på ett fint förhållande.

Tror ni på karma? Jag gör det. Och ofta tror jag att jag får sona för saker jag utsatt mina ex för (ja, otrohet) och att det är därför jag har sån otrolig otur i kärlek. Men snart borde karman vara på plats igen, jag känner att jag är en person som förtjänar kärlek och jag är inte samma osäkra person idag som jag var då.

Det har gått fem dagar på 2018 och redan har jag fått användning av mitt nyårslöfte ”inte lägga tid på killar som tar mer energi än de ger”. Igår bestämde jag mig för att lägga ner det som jag trodde var början på ett fint förhållande. Det visade sig att jag trodde mer på oss än vad han gjorde och jag kommer aldrig att kämpa för att övertala någon som inte är där – som inte ens kan se mig som en person att dejta (men ändå vill vara ned mig?). Och så var det tydligen. Jag känner mig så naiv som trodde mer.

Och det här att inte ens få känna sig dejtbar. Det är en ganska sorglig känsla som klart sätter sig på självförtroendet. Men även om det just nu känns som jag har en liten kniv i mitt hjärta så håller jag mitt huvud högt – och jag fortsätter att göra det 2018.

 1. Jag tror inte du ska döma dig själv för hårt genom att tro att karma är orsaken till otur i kärlekslivet. Mitt bästa tips jag fick när jag hamnade i en ond spiral av relationer som bara blev fel var att läsa boken
  – Hemligheten från ögonkast till varaktig relation – Förstod och såg den ”röda tråden” i mina val av män samtidigt varför de hade blivit som de blivit. Var en liten jobbig resa med mig själv men var väldigt upplysande och fick verktyg hur jag vårdar mitt egna värde. Du har säkert koll på alla dessa saker redan 🙂 Men den var så extremt upplysande för mig och kände äntligen en stor kärlek till mig själv. Så känner mig tvungen till att tipsa om den till höger och vänster 🙂 Lycka till och glöm inte att alla är värda kärlek och är en naturlig mänsklig drift att vilja ha kärlek och en partner i sitt liv.

 2. Ey syster!
  Vet exakt! Har varit singel i sju år nu, undantaget kortare romanser, varit på tusen dejter och blivit ratad massor. Väldigt konstiga anledningar. Jag tänker att 2018 är det jag som väljer! Jag vet att jag är smart, en bra vän, cool och snygg. Tänker inte vika ner mitt 41åriga jag för att hoppas på att bli vald igen.
  Kram

 3. ❤ Det här kanske låter som ett astöntigt tips, men jag vet många i min omgivning som träffat sina respektive på vandringsresor för singlar. Alla på resan vill samma sak:träffa någon. O även om man inte klickar med någon under vandringarna har man haft en fantastisk resa och upplevelser av vackra leder och god mat.

 4. Jag vet att det låter klyschigt men kärleken kommer när du minst anar det!
  Och då med buller och bång, kanske inte på krogen eller nätdejting utan bara sådär, jobb eller så….

 5. Jag tror också som nån skrev att killarna du träffar inte är ute efter ett längre förhållande. Försök att hitta en mogen man utanför Stockholm som vågar satsa ordentligt på er. Du är ju helt klart vackraste singeln i Sverige.

 6. Fan vad stark du är! Stockholm består av en massa singlar som inte riktigt vad de letar efter och därför aldrig hittar vad de söker, tyvärr. Ragga på utbölingar istället vetja. Kanske har du snart en romans i Sveg eller Bromölla. 😉

 7. Tycker du verkar vara en sjukt härlig person, smart, rolig och snygg så det vore ju själva fan om du inte skulle hitta någon som också är lika härlig och som du klickar med!

 8. Tycker också att du skriver så fint & modigt! Jag känner verkligen med dig, det är inte lätt att dejta! Jag är relativt nyskild och har precis försökt mig på Tinder men vet inte om jag pallar! Trodde det skulle vara enklare att vara singel och att dejta nu när man är lite äldre och redan har barn. Inte samma press liksom. Men det är inte alls enkelt! Tycker det är jättejobbigt att känna sig ”ratad”. Kan du kanske rekommendera några bra dejtingappar? Jag har Tinder o tänkte prova GoodOnes. 🙂

  1. Jag försöker att komma på ett sätt att träffa andra singlar utan att behöva dejtingappar – kanske är det jag som ska komma på ett sätt!

 9. Modig du är som skriver öppet hur du känner och tänker med dejting! Känns skönt att veta att man inte är ensam i den här karusellen med att aldrig träffa någon seriöst (och vara ledsen för att alla andra lyckas hela tiden….)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..