Min kärleksstatus just nu

”Det är inte ofta jag känner en direkt attraktion med någon, men i veckan hände det”

Hahahahaha, jag HAR ingen kärleksstatus, men ändå – så här är läget.

• Han som jag bloggade om här har stoppat huvudet i sanden och låtsas om som att jag inte existerar. Typ så. Men det känns faktiskt helt okej. Jag håller i alla fall mitt huvud högt över sanden. Jag föredrar att prata igenom saker för att behålla en god relation för framtiden och blir aldrig sur på någon som inte kan besvara min kärlek. Det vore ju vansinnigt egoistiskt.

• Jag svajpar lite oseriöst på Tinder. Har en match som är intressant. Vilket kan leda till en dejt i framtiden. Men eftersom män verkar livrädda för ordet dejt (för mig betyder det inget mer än att ses) så säger jag ”träffas” istället för ”ses för en dejt”.

Min poddkollega Cilla har fått fria händer att utse en en dejt till mig. Det är svinläskigt med blinddates, men ja, jag ska sluta fega och bara ta det som det kommer.

• Det är inte ofta jag känner en direkt attraktion med någon, men i veckan hände det faktiskt. Jag vet inte om det var ömsesidigt, men jag hoppas det. Nu vet han i alla fall vad jag heter och hoppas på att han ska höra av sig. Jag tror han kanske förstod att jag är singel, men jag vet inte om han är det så jag vågar inte höra av mig. Vill inte stöta på någon som är i en relation ändå.

Och som vanligt säger jag – kärlek och dejting ska vara kul. Får ”relationen” dig att må sämre så är det kanske dags att säga hej då.

Men ja, vem är jag att lyssna på? Jag är ju inte direkt någon som lyckas med förhållanden… Men det har ju också med att göra att jag vill ha kul när jag träffar någon – inte tvärtom. Och det är inte ofta jag hittat någon som ger mer än vad han tar. Tyvärr. Men jag ger inte upp hoppet!

 

  1. Känner så igen mig själv, är lika gammal som du och är singelmamma till en två-åring. Har inte ännu orkat börja dejta eftersom jag inte riktigt har tid&lust men har bestämt samma sak – börjar jag träffa någon så måste det GE energi. Hade så många förhållande innan barnet som tog energi i mängder och kändes att jag gav så mycket av mig själv och mitt hjärta. Det kommer inte att ske igen, kommer hellre att vara singel för resten av mitt liv i så fall.

  2. Ge och ta exakt 50/50 i ett förhållande? Då får man sätta sig med ett excel-ark istället för att mysa i soffan (tråkigt). Man skall självklart inte bli uttömd, men man kan inte heller förvänta sig 75%. Mellan man och kvinna som älskar och respekterar varandra löser det sig per automatik. Ibland behöver den ena parten litet mera, och vice versa.

  3. Spännande ändå!

    Är så otroligt nyfiken på det där
    När man känner en omedelbar attraktion till ngn. En slags spänning i luften. Känner den andra personen samma sak då? Man skulle vilja fråga men det har jag aldrig vågat… undra varför man känner en spänning med vissa… kan bli så innan man ens har reagerat på att det är en snygging tex

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..