Ann Söderlund
Kommentera
Föregående artikel Liten snapshot f…

Liten snapshot från nya lyan

När man vaknar och kommer på att man har en överfylld källaren också är det bra att titta lite på sin nya lya. Lite som att ha en målbild inför förlossningen. Att flytta ska få ta lite tid, det brukar jag säga till M när han jämför min packteknik med Morran (Johan Rehborg…) Massa minnen kommer till en (ja jag har ju varit singel i den här lyan…) Man fastnar i fotoalbum (kolla pottfrisyren! Jag ser inte klok ut). Jag packar i rosa sammetskläder, det känns mer flott! Här är några bilder från nya lägenheten! Längtar!!!!!! 

       

Kommentera - 1 kommentar
Nästa artikeln Och här är bilde…
Föregående artikel Flyttkaos och st…

Flyttkaos och storsinthet

Utanför fönstret kvittrar majfåglarna som lyckliga tossingar, men här inne i lägenheten är det föyttkaos. Lådor, tavlor, gammal junk; ja ni vet säkert själva. En småsjuk bebis som vägrar sova och två lediga preeteens som vill ”göra något kul”. Om en vecka går flyttlasset till drömlägenheten och det är en del kvar att göra! Minst sagt!!! Det är nu det är upp till bevis med min nya livsfilosofi som jag pratade om i nya podden, det här med att vara storsint, tillåtande, älskvärd – även när man är pressad och sitter i skiten!!!! Mathias ska spela golftävling hela fredagen och det är ju supertiming som vanligt, men inte att jag väjer från min nya buddistiska livdhållning…Jag är sååååå glad för hans skull. Att han ska dödköttfördriva tiden med att fixera en boll i 18 små hål! Superduperkul för honom…Jag packar vidare. Med stoisk hållning!  

     

Kommentera - 2 kommentarer
Nästa artikeln Liten snapshot f…
Föregående artikel Dagen då mina br…

Dagen då mina bröst officiellt blev fiskekrokar

Bobo har feber och är extremt mammig. Och tuttfixerad. Idag har vi legat i sängen och ammat heeela dagen. Inte läge att lämna mothership, då blev det liv i luckan. Vid lunch kom Fia hit och lunchade. Jag ammade och åt nudelsallad i sängen. Fia, som inte har några egna barn som har ammat, reagerade plötsligt på mina bröst. Fia: Vad har hänt med dina bröst. Jag: Jag har ammat fyra barn. Fia: Men jag menar med bröstvårtorna. Brukar dom peka neråt så där? Jag: Nja, dom pekar mer och mer neråt. Tänkte häromdagen att dom skulle passa bra som fiskekrokar. Fia: Jaha. Skumt. Är dom alltid så där? Står dom aldrig vanligt igen? Jag: ibland. När jag blir upphetsad till exempel. Men det stör mig inte. Gillar ju inte att fiska så jag funderar på andra områden där dom skulle fungera.  

 

Kommentera
Nästa artikeln Flyttkaos och st…
Föregående artikel Nya tag på bloggen