ann-soderlund-header

Besviken…

Ann Söderlund

Ni vet när man verkligen verkligen har kämpat och är stolt och lite så där snacket går att allt ska gå vägen, så gör det inte det. Så blir man besviken, luften går ur en och det går inte riktigt att låtsas som man tycker att läget är okej ändå…så var det igår på Kristallen. Vi vid SVTs kvinnobord var så sjukligt peppade inför vår nominering för Djävulsdansen. Så förlorar vi mot Fosterland som tar upp viktigaste ödesfrågorna och som är supervärdiga vinnare och skitbra. Dessutom är det bara ett tv-pris och det är egentligen inte alls viktigt som flyktingar som far illa eller sjukdom och orättvisor men det är så jäkla svårt att ställa om…och jag jag aldrig varit vidare bra förlorare. Dessutom längtade jag efter barnen och var trött efter en hel veckas inspelning. Smet iväg efter middagen, men hann ändå träffa lite sköna människor. En lite lista över min favoriter på Kristallen. 

Coolaste bönan: Jill Johnsson. Älskar Jills veranda. Älskar hennes sköna, cowboychefsstil!

Raraste bönan: Anna Book. Så jäkla gullig och vacker. Jag och Sanna träffade henne på toan och hon berättade att hon köpt vår nya bok och berömde den. Hon är stark den där Anna. Klarar sig alltid! 

Bästa partybönan: Älska Sofia Wistams färgpepp, ”Jag köpte klänningen på Beyond Retro för 600”. 

Tuffaste bönorna: programledarduon var apsnygga, assmarta, skitroliga och totalt orädda. Osvenskt och modigt! 

Argaste bönan 1:När Zara Larsson sjön ”åh åh tjejer med en kör före galan och ingen typ lyssnade”, ”håll käften och lyssna!” Generation tuff. 

pretty woman-bönan: Sanna i den däringa Ida Sjöstedt-klänningen var typ som att se Pretty Woman med Julia Robers live!

Istället för Kristallen-bönorna: vi vann inget pris för Djävulsdansen men vi fick utnämningen Snyggast klädda i Hänt extra. Alltid nåt. 

Argaste bönan 2: Linda Lindorf. Lämnade galan när Bonde söker fru inte fick en Kristall.

färggladaste bönorna: Hur heta var Kak och Lotta i sina färgbonanzas? Älskart! ❤️❤️❤️❤️😎 

             

Kristallen!

Ann Söderlund

I morgon är det vardag och dagis igen, men ikväll är det Kristallen! Jag, Sanna och producenten Ann-Linn har fixat i ordning oss hemma hos Ann-Linn. Jag och Sanna har asfina klänningar från Ida Sjöstedt. Så mycket glitter och guld och spetsar! Love it!!! Våra fina smycken kommer från vår kompis Helena Skolling. Vi är på väg nu. Börjar bli nervösa nu. Vi är ju nominerade för Kristallen för Djävulsdansen. Håll tummarna!  

                    

Do it like Charlotte Perelli

Ann Söderlund

Jag och Sanna vill också vara på Charlotte och Anders wedding men vi är i Sundsvall med Staffan Olsson och Stefan Lövén och springarna i TV4:as Spring! Ikväll är det direktsänd final och vi jr precis unnat oss en ansiktsbehandling på clarion och jag sitter och kollar på offerter för mitt och M:s bröllop. Jäklar vad det är dyrt att gifta sig???? Sanna och jag frossar i Charlottes bilder och planerar lite…Det blir inget slott. Det blir inte så mycket släp, men väldigt mycket kärlek och fest!  

älska perellis osvenskhet.    

  

  

  

  

Sanna laddar.

Ett litet munsår för säkerhets skull.

 Känns lite overkligt men väldigt kul!!!!! Heja på oss ikväll på TV4 klockan åtta!!!! Vi ska springa benen av oss!!!

Stressbråken

Ann Söderlund

En jävligt viktig fråga: varför bråkar man alltid efter semestern och när den ene partern har varit bortrest? Som att när man åter träder in i vardagen så blir det tjafs för att man någonstans fattar att det kommer att dröja länge innan nästa semester och drivor av räkningar, vab, morgonstress, syskonbråk och tvätthögar ligger framför en. Då brukar jag gå in på Charlotte Perellis blogg och kolla på hennes välkammade pojkar och hennes långa naglar och glada väldoftande man och tänka att dom stressbråkar också om skitgrejer och är missunnsamma när den andre verkar ha så mycket roligare och härligare liv nån vecka. Så har man lite makeupsex och bedyrar kärleken till varandra och planerar lite bröllop och tänker att Charlotte Perelli gifter sig på slott och handlar Chanel, men har ändå samma problem att tampas med hemma på kammaren! Grattis på din bröllopsdag Charlotte! Du är grym som lever ditt drömliv varje dag!!!! Kram puss