Perfekt hy!!!

Hurrey! I have found it- en grym CC cream som gör precis allt det den ska och på kort tid.  Blir lika exalterad som tweenies över Bieber!

I give you Biodroga MD skin perfect CC cream,439 kr HÄR

 

Krämen är ljusgrågrön när den trycks ut men anpassar sig sedan efter din hudton och gör den superfint jämn och ger fantastisk lyster! Lite som om man fått en ansiktsbehandling med massage på en strand och sipprat melondrinkar i en vecka, själv. Tackaaaar!

Till råga på allt stramar den upp, plumpar it linjer och ger fukt, vilket jag faktiskt tycker att jag känner av när jag smörjer på den. Jag behöver vare sig concealer el highlighter och därmed har min redan tidigare korta skönhetsrutin blivit ännu mer effektiv! Hurrey!

Sitter på en parkbänk i Monica Zetterlunds park efter dagislämning och lyssnar på ljuva toner från parkbänken som har inbyggda högtalare. Very 2015. Solen skiner, fåglarna kvittar och Vince sover gott. Idag är det en bra dag! 

Önskar er detsamma!

LOADING..