beauty-emma-header

Nedräkningen har startat

Emma

Tjohoo ropar du exalterat, och undrar sedan exakt VAD det är vi räknar ner till, för det måste ju vara ngt sjukt härligt?! 

Jag har fått nytt jobb! 

Väldigt kul, spännande och peppande! Jag ska alltså sluta som frilans och bli fast anställd med semesterveckor, pensionssparande, åka kollektivtrafik till och från min skrivbordsplats och äta lunch med kollegor. Jag ser SÅ mycket fram emot min nya tjänst. 

Den är däremot inte på mama. Jag börjar istället jobba som skönhetsredaktör för KICKS. 

Vad betyder detta? Jo, att jag inte kommer vara kvar här i bloggen. Det känns ju desto mer vemodigt. Det har varit så kul och peppande att få hänga med er och miljoners tack för ALLA fina kommentarer och mail. Tack till er som stannat mig på gatan och tjoat om beauty och mammaliv- ni är fab!

Nedräkningen har alltså börjat, och på söndag  den 16/8 gör jag mitt sista inlägg här. Hoppas du är med hela veckan!

Puss på er