beauty-emma-header

Mascara för sveeepande fransar

Emma

What a day. 

Efter föris drog jag med mig entouraget till frisören där Hugo fixade höstlooken och Vincent härjade och fick de som var närvarande och barnlösa att ta beslutet att så förbli (barnlösa alltså).

Tyckte sedan att det var dags för en kväll på lokal (VARFÖR romantiserar man alltid det där och tror att man ska sitta civiliserat med typ två 17-åringar och intaga ett skrovmål?!? LÄGG NER EMMA!). 

Dock var 9/10 ställen stängda (?) och det slutade med panik-korv och pommes utanför korvkiosken på Karlavägen. Hugo var dock nöjd, så 1/2 av mitt mission som god moder blev completed. 

Har däremot svårt att glömma blicken jag fick av en oförstörd 20-something tjej som tog en hamburgare med sin framtida sambo efter lghts visning. 

Pga diverse hysteriska krigsutbrott fick Vince glatt tugga på delar av pommes frites som jag innan noggrant slickat av det överflödiga saltet på och den fräscha 20-tjejen verkade märkbart äcklad av mitt oförstånd och min matthet i föräldraskap. Känner mig så missförstådd ibland! Hon skulle bara veta hur bra jag är. Faktiskt. Oftast. Ibland.

Oh well. Tillbaka till det jag kan liiiite bättre i alla fall: mascara.

Det här är en ny favorit som snabbt seglat upp på förstahandsvalslistan!

  
Make up forever Smokey stretch, vars pris jag för tillfället inte hittar men tänk medelklass, ger dig separerade strån med längd och lite elegant solfjäderfeeling. Jag tycker den är fab som vardagsmascara och den går snabbt och enkelt att få på plats trots en koalaunge klättrandes på knäskålen. 

Har nu hällt upp ett glas rosé och satt på 90-tals spellista (Toto med Africa just nu) och släpar runt mig i, lyssna på detta: joggingmysKJOL! Hur skönt?!? Moahaha. Snart dags att väcka maken som somnat bredvid H under nattning. Vad är det för fel på oss?!?