Statusuppdatering

Jag tänkte ge er en statusuppdatering för allt som varit den senaste tiden. 

ANNONS
ANNONS

Och med allt menar jag saker jag har tagit upp här i bloggen:)

Min mage:

Efter jag skrivit om min uppsvällda mage för några veckor sedan bytte jag strax där efter ut alla mjölkprodukter till laktosfria produkter. Mjölk, smör, grädde, cream fraich mm. Oj vilken skilnad det har blivit!!!!!

Jag är så gott som aldrig svullen på det sättet längre. Jag är inte helt nitisk med det utan kan ta en skvätt vanlig mjölk i kaffet om det inte finns något annat. Och jag tvingar inte ngn laga specialmat till mig om jag är borta på middag:)

Men det är såååå skönt att det har blivit så mycket bättre och det har inte varit jobbigt då allt finns i laktosfritt nu mera. 

Jag har köpt sådana här tabletter receptfritt på Apoteket om jag är bortbjuden eller käkar ute. Man tar dem innan måltiden. Tycker de funkar bra!!

ANNONS
ANNONS

Max sömn:

Max sover myyyyycket bättre nu. Det var längesedan han vaknat och skrikit hysteriskt, likt nattskräck. Han vaknar någon gång/natt men då räcker det att ge honom flaskan med välling eller lägga en hand på honom så somnar han om. 

Han vaknar inte heller kl 05 längre:) utan brukar vakna vid 6-tiden men i fredags sov båda barnen till 7.30. Helt underbart!!! 

Bloppisen:

Det finns fortfarande några fina plagg kvar så passa på!! BLOPPIS!!

Avslutar med en härlig bild på Theo från i helgen. 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..