carin-da-silva-header

Nu är jag hel igen!! 

Carin Da Silva

4.5 dag (i Know, ring soc) ifrån Theo och Leia men nu äntligen är vi tillsammans igen!!

Jag satte mig på ett tåg direkt efter jag var klar med jobbet i Göteborg och åkte till Falköping där mina hjärtan varit sedan i lördags. Oj vad jag har saknat dem!!!! 

 
Jag tror att de har saknat mig med:)

Men samtidigt vet jag att de blir sååååå bortskämda hos farmor och farfar. Det har inte gått någon nöd på dem kan jag lova!!

Bra att det uppmärksammas!! 

Carin Da Silva

Jag blir glad att det har uppmärksammats, det här jag skrev om att det är ok att pappan är borta från sina barn men inte mamman. 

Tack för alla fina kommentarer!

Jag tycker att det är en otroligt viktig punkt i jämställdhetsdebatten. Folk tycker att det är fruktansvärt att pappor inte är föräldralediga lika mycket men när de väl är hemma så får mamman skit för att hon är borta! Ser ni det komiska?!

Det här stod i Expressen idag ! 

 Ni kan läsa hela artikeln Här!

Nu till jämstäldhetsfrågan:

Jag vill narurligtvis att vårt samhälle ska vara jämställt. Lika löner mm. Jag tycker självklart att man ska försöka dela så jämnt som möjligt när det kommer till föräldraledigheten också men eftersom jag är frilans hade vi inte haft några pengar om Niklas var ”ledig” lika mycket som jag. Alla har olika förutsättningar och alla gör det som passar dem bäst!! I vår familj blev det så att jag var hemma lite mer än 1 år och Niklas i 3 månader. Det var det som funkade bäst för oss!! 

Jag tycker att vi måste respektera att det fungerar olika i alla familjer och utgå ifrån att alla gör så gott de kan och gör det som är bäst för dem och deras barn! 

Att vara själv 

Carin Da Silva

Igår morse skjutsade jag Niklas, Theo och Leia till tåget. De åkte till Falköping där de två sistnämnda ska vara till på fredag. Niklas kommer hem idag för att åka till London i kväll och vara där en vecka. Jag jobbade kväll som hallås på TV4 och ska göra det även ikväll. I morgon åker jag till Malmö och sen till Göteborg på tisdag. Jag tar sen tåget till Falköping på onsdagkväll och stannar där tills på fredag med T och L. 

Jag vet, det är lie rörigt men vad gör man inte för att få ihop allt :)!

Detta för även med sig att jag för tillfället är hemma själv. Jag hade sett framemot det då man ALDRIG är hemma själv. Men….. Det var ju kul i ca 5 minuter!

Sen var det bara tyst…!

Jag utnyttjade det iof i morse. När jag kom hem igår var jag så uppe i varv efter jobbet så jag somnade inte förrän 02.30. Jag satte mobilen på ljudlöst och sov tills jag vaknade av mig själv. När hände det senast liksom?! Jag sov till 10.30 och åt frukost kl 11. Ljuvligt!!!!

 Men nu saknar jag de andra väldigt mycket!!

Vad gör ni när ni är själva??

Här är från igår. Den fina toppen är från DAY.