Carin da Silva

2 veckor med Priorin

carindasilva

1/6 av tiden har gått med Priorin och jag måste säga att jag märker faktiskt lite skillnad på mitt hår redan. Det har ändrat struktur. Numera är det mycket mer lockigt och fluffigt!! För 10 år sedan då jag bodde i Göteborg var jag så här lockig och det var ju innan mitt hårproblem började så jag antar att det är så här mitt hår ”ska vara” dvs det är på väg tillbaka till sitt ”normalläge”.  Det har även växt mycket! Det märker jag därför att jag var relativt nyfärgad när jag började men nu har jag en fin grå utväxt på ca 2 cm….. Grå har jag varit sedan jag var 16 år så det har inget med kapslarna att göra:) Jag tar två tabletter (samtidigt) per dag efter måltid och jag måste vara helt ärlig och säga att jag har faktiskt glömt vid några tillfällen men nu står paketet mitt på köksbordet så de är svåra att missa plus att Theo påminner mig:) -Mamma! säger han och pekar på paketet. Det är kul att jag redan märker en förändring trots att det bara gått ett par veckor. Jag hoppas, när kuren är slut, att mitt hår ska ha såpas bra kvalitet att jag inte behöver använda en massa produkter i det när jag har det utsläppt. Nu har jag i minst 3 olika preparat för att det ska se ”levande” ut och jag måste alltid styla det dvs locka eller platta vilket sliter på håret såklart. Priorin är ju ett kosttillskott som innehåller bl.a. Biotin som hjälper till att bevara en normal hårväxt så jag hoppas och tror att det kommer ge önskad effekt! Man kan också använda Priorin Schampo. Det är speciellt framtaget för att komplettera Priorin Kapslar för att få ett så bra resultat som möjligt. Det är ett stärkande och vårdande schampo med naturliga växtextrakt för hår som behöver extra näring.  Plus att det doftar ljuvligt!:) Det ska bli väldigt spännande att se hur detta slutar. Min resa mot bättre hår fortsätter:) Jag vill också påminna om tävlingen där ni kan vinna egna produkter från Priorin. Tävlingen hittar ni här!

Kommentera - 8 kommentarer
Föregående artikel Fredagspepp!!!
Kommentera
Nästa artikeln 2 veckor med Pri…
Föregående artikel Det tråkigaste s…

Det tråkigaste som finns!!!!

carindasilva

Det tråkigaste som finns att göra i hela vida världen är; Deklarationen!!!!!

Niklas åker till Frankrike idag och är borta ett tag och utan honom klarar jag inte att få ihop de där gula jäkla papperna så vi satte oss igårkväll och gjorde den. 

Ett hett tips; om ni har svårt att somna, gör deklarationen. 

Fy vad tråkigt det är! Men det måste göras. Tack älskling för hjälpen!Kommentera - 3 kommentarer
Nästa artikeln Fredagspepp!!!
Föregående artikel Sjuk...men skite…

Sjuk...men skiter i det!!

carindasilva

I måndags och tisdags har jag varit på inspelning. Vi har spelat in ett sommarprogram dvs jag var sommarklädd…. En liten detalj bara: det var 2 grader ”varmt” ute!!!

Helv**e vad det har varit kallt! Men vad gör man inte för konsten?!

Men detta förde med sig att jag har blivit sjuk. 

Redan igår kväll hade jag feber och idag har halsen varit tjock. Men jag har inte tid att vara sjuk. 

Jag och Tilde spelade in ett nytt podavsnitt idag plus att jag gästade ett webbprogram som kommer i sommar. Alvedon och strepsil löser det mesta. Men nu är jag helt däckad och ska sova. 

Godnatt!!Kommentera - 1 kommentar
Nästa artikeln Det tråkigaste s…
Föregående artikel Mama bootcamp