Sårig och blodig!!

28 juni 2017 Skriv en kommentar
Carin da Silva

Theo är enda killen i sin grupp på förskolan just nu då många gått på sommarlov så han har varit lite nere då hans kompisar är borta så idag hämtade jag honom tidigt. jag hade möte med banken vid 11.30 men hämtade honom strax efter lunch. Då åkte vi till Junibacken. Eftersom det var fint väder idag så var det relativt tomt där. Nu har ju även Max kul där inne:)

Väl hemma var det full rulle. 

Sen var det dags för nattning. Jag var själv med båda men allt gick jättebra….till en början……

Max somnade snabbt men ville inte släppa mig. Han vaknade med en gång jag la ner honom men efter ca 30 minuter så gick det. Theo tittade på min telefon under tiden. Jätteduktig!!! 

Theo somnade sen snabbt utan några problem. 

Sen vaknade Max…..och vägrade släppa mig. När han ammar, eller rättaresagt snuttar, så ligger han och ”nyper” i bröstet samtidigt så jag har fått blodiga nypsår på brösten plus att han har ju 6 tänder nu så jag har skavsår som också blöder på bröstvårtorna…. och om inte detta räcker så håller min rygg på att ta död på mig. Han väger ju 10 kg nu så det är rätt tungt att hålla honom när han ligger och snuttar….speciellt i 2 timmar!!!

Tillslut fick jag nog och la ner honom i hans säng. He***e vad han skriker när han inte får snutta!!! Jag var tvungen att gå ut och bara samla mig några gånger. 

Några gånger tog jag upp honom så han kunde snutta men eftersom han gjort det så länge hade jag ingen mjölk kvar och då blir han frustrerad pga det. 

Tillslut kom Niklas hem och tog över så jag kunde gråta lite….

Han fick honom att somna tillslut efter ca 20 min. 

Det här är skitjobbigt!!!!

Vi måste nog ta tag i det här snart!!!!

Vad har ni för tips???