Lite skryt….

…..eller är det skryt?

Det här skulle egentligen vara en lugn vecka men så blev det inte.

I måndags ringde dem från ett produktionsbolag och var i knipa. Deras programledare hade hoppat av i sista sekund och undrade om jag kunde hoppa in. Inspelningen var på onsdag, alltså igår.

Jag flyttade på lite grejer i kalendern och kunde ”hjälpa dem”.

Tisdagen gick ut på att göra allt som jag egentligen skulle gjort på onsdagen samt sätta mig in i programmet och lära mig manus.

Det är ett hälsoprogram där man får följa fyra stycken deltagare på deras Hälsoresa.

I går var det inspelning på Wenngarns slott hela dagen. Jag har varit väldigt hes men med myyyyyycket ingefära och honung var det inget som störde mig.

Inte för att skryta men det gick så himla bra!!!

Eller jo, vet ni vad, nu skryter jag! För att bara haft en dag på mig att sätta mig in i programmet och lära mig manus, göra om det till mina ord och göra research på deltagarna gick det verkligen skitbra!!

Det är en sån skön känsla när allt bara sitter och det blir ett naturligt flow. Sen ligger det mycket hos deltagarna såklart för de var väldigt lätta att prata med men jag måste säga att jag är lite stolt över mig själv:)

Jag fick mycket beröm från teamet och det behövde jag…. jag har inte programlett på ett tag och har känt mig lite nere pga att det har varit lite lugnt på den fronten, vilket det är för mig i perioder eftersom jag är frilans. Men nu fick jag en kick och kände mig positiv när jag vaknade i morse.

Leia var med på inspelningen och var så himla duktig. Det är som att hon vet exakt när vi rullar och inte. Hon ligger helt tyst och still när vi kör och sen när vi tar en paus kommer hon fram och kollar läget. Världens bästa tjej!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..