Välbehövligt!!

1 juli 2016 Skriv en kommentar
Carin da Silva

Annonsen laddas.

I gårkväll satt jag och tittaDe om jag kunde boka om min flight från Halmstad till Bromma så jag kom hem tidigare men det gick inte. 

Men oj vad skönt att det inte gick!!!

Jag har sovit en hel natt utan att vakna en enda gång och vaknade av klockan 9.15!

Eftersom Theo vart krasslig har han sovit dåligt de senaste nätterna vilket jag också gjort då. Sen brukar jag vakna för att jag behöver gå upp och kissa, bebisen sparkar eller bara att det gör ont när jag vänder mig. Men inte i natt inte. 

Efter en lång dusch gick jag ner och åt en (läs 3) låååååååång frukost samtidigt som jag läste tidningen i lugn och ro. 

En välbehövlig natts sömn och god frukost. Det här behövde jag!!!

På väg till flygplatsen fick jag åka en stor färdtjänstbil med hiss och ramp…. Visst jag är stor men detta kanske var lite överdrivet:)!

Nu längtar jag hem till min prickekorv!! 

Premiären avklarad!!

30 juni 2016 Skriv en kommentar
Carin da Silva

Annonsen laddas.

Idag har jag varit i Halmstad och haft premiär för Allsång på Heagård  där jag är allsångsledare. Jag gjorde detta förra året också och det är såååå kul att vara igång igen. 

Premiären gick riktigt bra!! Jag var lite rädd för hur det skulle vara att stå på scen  oavbrutet i 2.5 h när man är såpass gravid som jag är (snart v 30) men det gick jättebra. Blev lite extra andfådd bara:)

Ikväll gästade Loa Falkman

Och Lotta Engberg

Nu ligger jag på hotellrummet och tittar på Fotboll, Portugal – Polen som precis har gått till straffar. Portugisen i mig är väldigt nervös och svensken i mig är väldigt trött:)! 


Gammal bild på Leia:) 

Klart jag bryr mig!!

30 juni 2016 7 kommentarer
Carin da Silva

Annonsen laddas.

Jag har fått starka reaktioner på att jag tog ut Theo med tanke på smittorisken och fått frågan om det är så att jag inte bryr mig om han smittar ngn…

Det är självklart att jag bryr mig!!! När jag  frågade dem på 1177 om hur smittsamt det är så sa dem att jag ska undvika att träffa personer speciellt barn. Därför tänkte jag att det var ok att gå in snabbt i en zoobutik som var helt tom på folk, jag gick in och kollade innan Theo följde med. Plus att jag var noga med att han inte tog på ngt tex akvarium och så.  Jag visste inte, eftersom de inte sa ngt, att det var så extremt smittosamt även via luften som vissa av er skrivit. Okunskap från min sida! Om jag vetat det hade vi såklart stannat hemma. Men nu vet jag och vi kommer att stanna hemma!! 

Undvika barn!!

30 juni 2016 9 kommentarer
Carin da Silva

Annonsen laddas.

Theo har ingen feber längre och är därför precis som vanligt förutom att det ser ut som han fått pesten… Han har koppor överallt, på ögonlocket, i munnen, i hårbotten, på snoppen, ja you name it!

Men han är grym, klagar ingenting utan är pigg och glad. Detta innebär också att det inte är så kul att bara vara hemma…

Gårdagens uppdrag var därför att hitta på saker som Theo tyckte var kul men där vi undvek andra människor speciellt barn pga smittorisken. 

Efter vi lekt med ALLA leksaker hemma gick vi på promenad och letade efter grävskopor och traktorer!

Vi åkte till Bromma Zoo för att köpa hundmat och passade på att titta på alla fiskar, kaniner och hamstrar. Det var som vi var på en djurpark plus att det var inte en människa där!! (Förutom personalen:)

När Niklas kom hem bakade killarna kakor som vi åt alldeles för sent på kvällen men det får man göra när man har vattkoppor!!!


Idag ska jag åka till Halmstad och premiären för Allsång på Heagård, där jag är allsångsledare, så Niklas är hemma med Theo. Jag har hört snack om att de kanske ska åka till Återvinningscentralen. Sist vi var där tyckte Theo det var 10 poäng:)