Åh vad jag längtar!!

Oj vad jag längtar till sommaren. Inte bara för att bebisen kommer då utan också för att det blir varmt och man slipper alla jobbiga ytterkläder! Jag längtar till att kunna ta på mig en fin liten sommarklänning och ett par kortbyxor och skjorta till Theo.

sponsorskylt (1)_Cubus

Tänk vad underbart när man träffas goda vänner i trädgården på landet och har en härlig grillfest eller firar Theos födelsedag i augusti med tårta och lek på gräsmattan.

Cubus har nu en kollektion som passar perfekt till alla efterlängtade sommarfester. Klänningar i fin spets i ljuvliga pastellfärger och sköna och vackra tunikor i härliga sommarfärger.

Barnkollektionen är fantastisk med snygga skjortor i sköna material och byxor som passar både fest och vardag.


Åh nu längtar jag ännu mer till sommaren!!!

  1. Fin tröja längst ner, en sån köpte jag med till min son igår. Perfekt till sommaren:)

  2. Hej! En sån där helt udda fråga, ser att ni har en likadan Marshall som vi, och har sladden i kopplad. Jag har inte fattat vad man ska ha den till..? Tack för en toppenblogg, läser varje dag!

  3. Jag längtar också till sommaren, men tyvärr brukar sommarklänningarna hänga kvar i garderoben till förmån för ylletröjor och jackor, om man inte åker söderut förstås. Men man kan väl alltid hoppas.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..