Tbc

Idag fick Max TBC-vaccin. Man ger inte det till alla nuförtiden men eftersom min pappa, Max morfar, har haft tbc på 70-talet i Sverige och inte är vaccinerad så får Max vaccin. 

Sprutan tas inte muskulärt utan måste tas på ett speciellt sätt vilket betyder att Max var tvungen att vara helt still. Och det är han ju verkligen inte på beställning så vi var 3 stycken som fick hålla i honom. 
Det är så hemskt att se hur smärtan smyger sig på och vara tvungen honom hålla fast honom. Man vill ju ta upp honom direkt men det gick ju inte. Men efter ca 30 sekunder var det över och efter lite pussar var Max sitt glada jag igen!!!


Vi har haft riktigt schizoväder här i Stockholm de senaste dagarna vilket har gjort att jag har haft konstant huvudvärk i 3 dagar…. ikväll var Theo så gullig och ”masserade” mig! ❤️

Det har varit så kallt att Max har fått ha sin stickade vinterpåse i bilstolen. Vilket iof är helt ok för den är så fin. Det är min duktiga moster som stickat den. 

Idag kom även de fina vårmössorna som jag beställt till killarna. Jag kunde inte bestämma mig så jag köpte båda:)

Båda barnen sover, Niklas är ute och springer (han är äntligen hemma från Paris) och jag ligger i soffan och tittar på ”Gifta vid första ögonkastet”. 

Skönt att känna att jag har lite mer energi idag och inte helt slut på kvällen som jag varit de senaste dagarna. Jag har somnat när jag nattat barnen vid 20, vaknat sen vid 23, gått upp tagit en dusch och gått och lagt mig igen. Men ikväll har vi hunnit städa, plocka, umgås och nu lite egentid. Skönt!!! 

Bild från igårmorse när jag gick till jobbet. Inte lätt att lämna sängen när man ligger mellan så mycket kärlek. 

  1. Hej. Vill bara säga att namn på mössor är inte så bra. Barnen kan få förtroende att dom känner denna människa som ropar. Jag har själv 4 barn och vet av erfarenhet. Så jag kan bara rekommendera att inte ha såna mössor. Men det är alltid upp till var och en.
    Finns så många tokiga människor ute……Kram

  2. Min far har också haft TBC, alltså mina barns morfar men mina barn har aldrig fått något TBC vaccin. Varför borde de ha fått vaccinet?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..