Kan fortfarande inte förstå!!

Jag har efter gårdagens händelse tänk väldigt mycket. 

Jag har tänkt och undrar hur det gått med Kurt men framför allt har jag tänkt på kioskägaren. Varför sa han och agerade som han gjorde?

Jag har försökt tänka mig in i olika senarion med att han har en stor familj där hemma och varje öre han drar in i kiosken är livsviktigt för att familjen ska få mat på bordet mm men jag får fortfarande inte ihop det!

Hur kan man låta pengartänk gå före en annan människas hälsa?

Han kanske trodde att Kurt var en pundare? Men även om han varit det är han ju fortfarande en  människa som behövde hjälp och vård. 

Jag förstår verkligen inte!!

Det kändes som att jag tappade lite tron på mänskligheten!!

Men som tur är så är alla människor olika och många, de flesta, tänker förhoppningsvis inte som han gör!!!

Kvällen igår avslutades på ett betydligt bättre sätt. Jag år middag med Jenny på Ljunggrens. Vi har inte setts på jättelänge då den blev väldigt mycket prat, skratt, några tårar och lite mycket vin:)!


Vädret idag har ju varit helt magiskt så bi har hängt nere vid vattnet hela eftermiddagen och kvällen. Så jäkla Nice!


Nu ska jag packa lite för jag och Max åker ner till Göteborg direkt efter jobbet imorgon. Jag ska jobba på kvällen sen kommer de andra  tre vid 19:30nikkss sla nämligen springa Göteborgsvarvet på lördag. 

  1. Jag är ägarens sambo och du har ingen rätt att döma min man som du inte känner.han hade gjort allt han hade kunnat .,gett honom vatten papper tagit hand om honom och frågat om han skulle ringa ambulans!du ska INTE förstå något förstå bara att du har tagit rätten av en annan människa att försvara sig!du har ingen rätt och komma springande efter en timme och pga nyhetstorka lägga upp något som inte är sant och skada någons rykte! Jag hoppas att det var värt föratt få lite likes!tack föratt du har förstört något som han byggt upp i åratal!skäms

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..