Carola

BP till final - jaa!

Sanna Catenacci och Carola HäggkvistYes! Så otroligt stolt och glad man känner sig på läktarn när boysen spelar så bra fotboll och med en sådan härlig attityd! Både gentemot varann och sina motståndare. Jag kan ju tryggt konstatera efter denna helgs intensiva och nervpirriga matcher att jag inte är den mamma som kommenterar spelet mest. : ) Det är roligt och underhållande att sitta med Sanna Catenacci, mor till duktiga mittfältaren Alberto, och höra hur hon fullkomligt lever sig in i alla matcher. Och jag håller med.. Det ÄR verkligen spänning på hög nivå nu. Jag undrar dock vem av Albertos föräldrar som egentligen är den som mest har det italienska blodet i sig.. Resten av det svenska föräldragänget hänger ofta på rätt duktigt när jag spontant brukar klämma i med de olika hejaramsorna! Är vi många så vågar de flesta svenskar. Men oftast är det ju en som måste börja.

Carola

Gas-tutorna och visselpiporna var en klar tillgång i helgen. Är lite inne på trumman snart oxå.. Men det kräver lite träning! ; ) hihi  När regnet blev till hagel på läktartaket trodde vi att åskan brakat ned över oss.. Men matchen fortsatte och övergick till sol igen. Sant aprilväder även i Italien. Killarna kämpade och försvaret gjorde ett mkt bra jobb.. ( min son Amadeus spelar mittback. ) Finalen avslutades dock med straffar som Holland vann till slut. Mycket bra kämpat av BP som tog sig ända till final. Amadeus tackade på engelska i micken offentligt från scenen den Italienska fotbollsorganisationen som anordnat cupen så bra…!! Alla applåderade.  (Jag blev såklart både glad, stolt och överraskad på samma gång.) Skönt att han behärskar det engelska språket så bra då Zoe talar bara engelska än så länge…

Nu är vi på väg från Italien. Och en NY TID börjar. Jag känner det så tydligt och starkt. Tårarna kom igår då jag vinkade hej då till mitt älskade barn som blivit stor tonåring.. Många känslor och tankar. Och det blir så tydligt när nya tider är på väg, hur mycket jag älskar min son. Hur kär jag har honom i mitt hjärta!

Ingen eller inget kan ta bort den kärleken en mor känner för sitt barn. Oavsett hur många hon får i sitt liv.

Vi vill finnas där, stötta, ge tröst och inriktning.

Har försökt få iväg ett antal fler inlägg under helgen men nätuppkopplingen har varit svårare än förväntat. Tack för ditt tålamod. Nu lyfter vi!

Ha en fortsatt fin påsk helg, annandag påsk.

Kärlek, Carola.

 • http://lillaulle.blogspot.com Ulrika

  Kärleken växer med varje barn. Det är det fina med kärleken, den kan aldrig bli för stor. Tack för att vi får följa med dig på denna stora resa, till Sydafrika, till tvåbarnsmor, till adoptivmamma. Tack för att vi får ta del av en viktig bit av dit liv

 • http://haringen.se MiaD

  Vad fint du beskriver känslorna Carola! =) Jag blir så rörd. Tack för att du delar med dig.

 • Cecilia

  Hej Carola ! Grattis till din lilla tjej. kärleken till sitt barn finns inte några gränser för, du skriver så fint och jag har följt dig sen jag var liten som artist och idag har vi en sexårig dotter som älskar din musik och som också har ett stort hjärta för barn som har det svårt på ett eller annat sätt och hennes hälsning till Zoe är välkommen till Sverige och jag är glad att din musik sprider så mycket glädje i mitt liv och du verkar vara en en ödmjuk och fin tjej och tycker om att du står för den du är och för dina åsikter, oavsett vad andra tycker.

  Lycka till Cecilia

 • Jessica Klarheden

  Barn lär sig språk fantastiskt fort. Ta med henne till Öppna förskolan o kyrkans barntimmar så lär hon sig snabbt svenska. Min Isländska bonus-brorsdotter lärde sig perfekt svenska på två månader!
  Lycka till o Gvd!

 • Benita

  Det är otroligt roligt att följa din blogg då du skriver så humoristiskt men också så tänkvärt! Jag unnar dig allt gott och är så lycklig över att du äntligen ska få ett till barn!! Har själv inga barn än men ska bli moster till två stycken senare i år, så jag ser fram emot det mycket! Kramar till dig från mig!

 • Majsan

  Du skriver och formulerar dig sååå himla bra <3
  Jag känner en sådan tacksamhet för att du väcker väldigt bra tankar…tänk om alla kunde se och tänka så!!
  Kärleken är som sagt störst av allt <3
  All Lycka till dig och din familjeökning <3
  Kram Majsan <3

 • Eva

  Var inte förvånad om du känner igen saker från när Amadeus föddes! Jag anar att du har nån med dig. Du kan behöva det då man blir lie knollrig ;)! Tänk att du går samma väg som vi gjorde för 4 år sen….Lycka till!

 • Marjo

  Skriv din kommentar här!All lycka till dig!

 • Camilla Hedhli

  Är du på väg till Sydafrika nu? Tack för din blogg Carola.
  Grät en liten skvätt, då du skrev att ingen eller inget kan ta ifrån kärleken till ens barn, oavsett hur många man får. Har mina två äldre barn på 11 och 13 år på familjehem, pga min ex, som hotat mig till livet för några år sedan. Blev oxå misshandlad av honom. Fick inte se mina barn på flera år. Dottern bröt sig loss från familjehemmet, och då efter 2 och ½ år, ville hon träffa mamma. Hon bor nu i ett nytt familjehem, och jag har regelbunden kontakt med henne:) Pojken är fortfarande kvar, och sista gången jag såg honom var 21 dec-2008. Det gör fruktansvärt ont i hjärtat. Är gift med en ny man nu, och har 2 små pojkar på snart 2 år och 10 mån. Jag accepterar att mina äldre barn vill stanna i sina familjehem, Fast såklart varje mamma vill ju ha kontakt med sina barn! Tack för dina tänkvärda ord Carola!

 • Christina

  Kärleken till ens barn är mer ett tillstånd än en känsla….större än allt, för allihop, för alltid.
  Jag önskar dig all lycka framöver!

 • http://tillingela.se Ingela Hörnvall

  ALLT GOTT till dig och dina två barn! Det verkar så underbart spännande att adoptera! Lycka till! Du är en glädjespridare. Jesu frid/Ingela

 • Sandra Elstrin

  skulle ju stå Kram Sandra fr Jönköping med i mitt föregående inlägg :-)

 • Sandra Elstrin

  GRATTIS BP till finalplatsen! Bra jobbat!!!
  Tårarna rinner ner för kinderna på mig när jag läser dina inlägg <3 Speciellt detta. Dom rinner för din skull av glädje men även annan känsla av hur en mor ger kärlek till sitt barn. Nåt min mamma inte kunnat ge mig så jag är väldigt noga med att ger kärlek till alla barn jag träffa både inom jobb och privat. Vare sig det är lite eller mycket så kan jag alltid värma ett hjärta lite ialla fall.
  Jag vet att du har massa med kärlek att ge dina barn och du kommer att göra det med värme.
  Nu är jag inte barn längre,vuxen och ska stå på egna ben men saknaden av KÄRLEK gör så oehört ont i mig.
  Men när jag få ger av min KÄRLEK till någon så känns det bättre. Idag ska jag gå och se Jesus christ superstar på Jönköpingsteater,har fått bra recenstioner så ska bli kul. Jag älskar musik det gör mig GLAD och VARM!Mina tankar är hos dig och din familj <3
  Önskar dig en fin annandag påsk käraste C

  STÖRST av allt är KÄRLEKEN <3 <3 <3

 • Camilla

  All lycka till dej:)

 • Laila

  Tack för att du delar med dig av dina tankar och känslor! Barn är verkligen en gåva och oavsett hur gamla dom är så är dom alltid våra barn som vi vill skydda och älskar för all tid. Jag fylls av glädje för din skull Carola för det du nu har framför dig! Du är underbar och med din person och all din kärlek kommer du kunna ge Zoe det finaste, största och bästa. Jag är SÅ glad för din skull att du får denna lilla flicka i ditt liv, att hon ska få ge dig den kärlek du är så värd! Stor kram!

 • Marie

  All lycka till dig! Vi är många som tänker på dig!

 • http://cecilia.ekhemmanet.se/ Cecilia summerar

  Och den enorma kärleken kommer snart att dubbleras. Ett Guds under är det !

 • maria

  All lycka och värme till dig och dina barn. Kram Maria.

 • Malin Kettil

  Fly, fly away och ha det allra bäst! Och kärleken till sina barn… Ja, den är liksom omätbar, oavsett om man burit och fött eller om de redan fanns och man sammanfördes!

  Jag hoppas att det är underbara Martie som möter dig på flygplatsen! Hälsa från mig and give her a big fat kiss! Jag längtar så efter henne även om vi ofta har kontakt via cyberspace!

 • http://Pihlelin.wordpress.com Elin

  Åh vad kul att grabbarna kom till final! Lycka till på din nya resa i livet som börjar nu, du kommer att ge din lilla dotter så mycket kärlek du bara kan men samtidigt ge Amadeus lika mycket. Jag önskar både Dig och Amadeus all lycka till i framtiden med ert nya liv. Det finns inget större än kärleken!
  Många lyckokramar Elin :)