Cecilia Blankens

Jag flyttar till ceciliablankens.se

Cecilia Blankens

Jag älskar mama och alla som jobbar med tidningen och på webben. Det har varit dryga fyra underbara, utvecklande, roliga, motiverande, lärorika och fantastiska år här på mama.nu – men nu, kära, älskade bloggläsare är det dags att gå vidare. I tidningen mama kommer jag att finnas kvar – men min blogg flyttas från och med idag till ceciliablankens.se.

Av ingen annan anledning egentligen än att jag gillar när saker rör på sig och förändras. En egen site blir en ny spännande utmaning; att skapa ett eget digitalt magasin är något jag drömt om – innehållet kommer egentligen att vara precis som nu  – fast kanske lite mer och aningens snyggare!

Så – mina bästaste, finaste läsare och låtsaskompisar som jag tänker på så mycket och avgudar. Bokmärk er nya favoritsite ceciliablankens.se genast – och häng med mig nu! Jag behöver er vid min sida – tillsammans kan vi väl göra den här sajten till något superbra, smart och kul?

Ses på andra sidan!

Kommentera - 5 kommentarer
Föregående artikel Glasögon - en co…

Glasögon - en cool accessoar

Cecilia Blankens

Jag har alltid varit lite lagom nöjd över att vara aningens.. närsynt? Långsynt? …trångsynt?  - asch, kommer aldrig vad det heter. Jag ser rätt dåligt på långt håll i alla fall. Och därmed är jag berättigad till glasögon. Nu kan man ju i och för sig absolut ha glajor även om inte ser dåligt, men när ögonen inte riktigt funkar behöver man ju liksom aldrig motivera sig att skaffa bågar. Man måste.

Att jag gillar att se lite lagom dåligt är förstås för att jag trivs i glasögon. Tycker att det är en accessoar i samma cool-liga som snygga skor eller väskor. Jag har fått röja löss i Synsams höstutbud och plockat fram mina favoriter som nu ligger uppe på deras site – som inspiration för den som liksom jag gillar att ha något snyggt på näsan! Kolla in om ni vill!

Kommentera - 6 kommentarer
Nästa artikeln Jag flyttar till…
Föregående artikel Gråskala

Gråskala

Cecilia Blankens

Efter vårens och sommarens white on white-trend (som aldrig riktigt kändes som något för mig, jag skyller på mina barns sätt att bara så här) – tänkte jag nu föreslå att vi kanske skulle testa grey on grey istället? Är mycket förtjust i grått just nu!

Jeans (såna där luringar som ser ut som jeans men som är mjuka som kattungar och man skulle typ kunna ha dem som pyjamas) från Esprit, assymetriskt skuren bastopp från Stylein (och här kan jag inte låta bli att flika in att jag tycker att Stylein är ett mycket härligt klädmärke som jag liksom haft ögonen på ända sedan de startades – och startades det gjorde det av Elin Nyström, en ovanligt sympatisk och charmerande donna som just väntar sitt första barn!), och så skorna då som kommer från Blue on Blue (som jag inte lyckas hitta på nätet  - har dock fått skorna av en tjej jag känner som är agent för märket i Sverige, så någonstans måste de väl finnas? Jag får kolla upp saken!

Kommentera - 6 kommentarer
Nästa artikeln Glasögon - en co…
Föregående artikel En otrolig plats…

En otrolig plats på jorden

Cecilia Blankens

Det är väl ändå så att olika platser kan få oss att må på olika sätt? Det lilla skruffiga huset precis nedanför Pacific coast highway i Malibu har efter en alldeles otrolig helg tillsammans med familjen hamnat etta på min lista över själsliga spa:n. Ljuset! Ljudet från vågorna! Doften! Jag kan inte minnas när jag senast kände en sådan ro som när jag kröp ned mellan de vita lakanen i går och tittade ut över himlen och den intensiva månen, till ljudet av det på samma gång vilda och lugnande havets rörelser. Jag har haft en sådan plats i fantasin, som jag plockar fram ibland på nätterna när jag inte kan sova. Nu har jag sparat ett riktigt minne i stället.


 

Kommentera - 19 kommentarer
Nästa artikeln Gråskala
Föregående artikel Ta mig till havet