Cecilia Blankens

Det blir lite hur som helst

Cecilia Blankens

Någon kanske skulle kunna tycka att det vore en smart grej att prydligt lägga fram sina kläder i en hög redan kvällen innan, i stället för att alldeles blind i mörkret (och väldigt tyst för att inte väcka Bonnie) famla där vid femsnåret på morgonen när jag går upp. Men det gör jag inte. Och det är ju dumt, särskilt med tanke på att jag ju skriver en modeblogg också menar jag. Det snabba rafsande i garderoben gör att jag ser ut lite hur som helst tycker jag nu för tiden. Ibland blir det bra. Ibland jättekonstigt, och ibland intetsägande tråkigt.

I vilken kategori dagens utstyrsel hamnar får ni avgöra. Fruktansvärd, fin eller tråååååååååkig. What say you?

Lappade jeans från Bikbok, himla fladdrig T-shirt från Monki och skor med Vagabonds logga under sulan.

Nu ska jag strax iväg och äta middag med en kompis från New York som är hemma och hälsar på.