Cecilia Blankens

Vill du gästblogga hos mig?

Cecilia Blankens

På lördag sticker vi till Frankrike. Jag vet inte riktigt hur det ser ut med uppkoppling där vi kommer vara och jag vill varken 1) Lämna familjen och stranden för att leta internet 2) att bloggen ska stå tom en vecka.

Jag tänkte lösa det genom att förprogrammera en hel del egna inlägg och så tänkte jag komma med ett annat förslag också: att ni, den som vill, får möjligheten att gästblogga här. Så här: Jag får massor med mail varje vecka från läsare som tycker att jag ska skriva om vissa ämnen, som vill tipsa om sin blogg, en organisation, en butik, ett plagg eller som bara har en åsikt som de vill dela med mig. Det är nu ni ska få höras!

Så. Maila mig på ceciliablankens@gmail.com en text som blir ett blogginlägg. Det kan som sagt vara allt från ett tips, en ”Dagens”, skryt om era barn, en tanke eller en åsikt. Eller varför inte lite vacker poesi? Skicka gärna med en bild. På er själva, eller på något som illustrerar det ni skriver om. Och glöm inte att vara tydlig med länkar. Om vi vill att jag ska länka till någon särskilt blogg eller site (men man måste ju så klart inte vara bloggare för att skriva).

Innan fredag vill jag ha era ”blogginlägg”, jag väljer ut dem som jag gillar mest – och sen är det bara för er att hålla utkik! Nu är det er tur att få höras mer än bara i kommentarsfälten i den här  bloggen. Hoppas ni tycker att det låter som en kul idé!

Senast vi var i Frankrike, för två år sedan, var Bonnie nästan exakt lika gammal som Rio är nu.

 • Pingback: Gästblogg – igen? | Cecilia Blankens()

 • http://chula-jack.blogspot.com/ Hanna Hedenkvist

  Jättekul idé. Jag har genast börjat fila på idéer. :)

 • Pingback: Ett kontor i solen | Cecilia Blankens()

 • Emma

  Vilket sammanträffande! Jag åker till Frankrike på söndag och blir där i 8 dagar. Vart ska ni? Vi ska vara i Paris och luffa runt i Normandie.
  Hoppas du får en underbar semester! Puss

 • Bella

  Gud vilken bra idé. Jag själv kommer nog inte delta men kul att läsa gästbloggsinläggen!