Hopplösa adhd-dagar

Vissa dagar med adhd är mer fars-artade än andra…

Idag har jag tappat bort passet (mitt enda id eftersom id-kortet är borttappat sen innan franska revolutionen typ. Passet kommer nog fram senare ikväll, antagligen i tvättkorgen eller nåt) OCH lyckats förtränga koden till TVÅ visa-kort = måste gå till banken och få koder men har ju inget leg så kan inte legitimera mig på banken. 

Kommer på att det kanske kan funka med mobilt bank-id men kommer strax därpå på att justfan, det har jag glömt installera på nya mobilen. Och för att göra det behöver man ha sin bankdosa. Som finns NÅNSTANS.

Och det slutar såklart inte där. Nej nej. Har givetvis glömt hämta ut paket jag beställt, eller snarare: råkat ange mitt gamla mobilnummer för aviseringar…  Så står i telefonkö för att försöka jaga rätt på inredningsgrejer som försvunnit i nåt magiskt svart DHL-hål. Kommer fram till nån som ska hjälpa mig, men har då på högst oklart vis lyckats permanent-radera mejlet med spårningsnummer.


Sa jag att vi ökar dosen med adhd-meds idag? Från 30 till 50. Tog första blåvita pillret imorse och känner mig mest illamående och allmänt sånkad. Men ska ha tålamod. Trots inte direkt min paradgren.

Och just ja! Utvecklingssamtal på förskolan nu klockan tre. Om jag hittar dit inklusive kommer ihåg vilket barn jag är förälder till. 

  1. Jag menar, snällt, att även vi utan adhd kan ha våra dagar (ingen jämförelse) hoppas allt ordnade sig. Jag vill bara önska en jätteskön semester, jag älskar också värme, 20-24 på dagen kanske 13 på kvällen vid den här tiden. En jacka rekommenderas, behöver i alla fall jag. Ha’re!

  2. Har kört med elevanse 30 mg i två veckor nu men är nära att ge upp på grund av dessa förbaskade biverkningar. Illamående, huvudvärk, torr i munnen och feberilningar/svettningar.
    Blir det bättre eller ska jag ge upp? Känns så frustrerande eftersom jobbet jag har kräver mycket koncentration men är svårt när det hela tiden känns som jag ska spy 🙁

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..