Läckberg och Sköld – nygifta!

Ja men det kunde man ja ha listat ut! Att de där två skulle gå och smyg-gifta sig! Och vilken jävla fest det blev…

Äger ju typ inget vitt som inte är jeans (med fläckar från lek med barn) så införskaffade denna linnekostym från Whyred. Som att ha på sig en fläkt! Så luftig! Kulturtant på Ötserlen-luftig!
Mötte upp dessa goa, skålade i bubbel. Hade lätt social ångest eftersom jag ju kan få det i stora sammanhang, samtidigt som jag kan älska just stora sammanhang. Väldigt dubbelt. 
Bruden! Så förtjust i denna generösa, varma och kluriga människa. Hon tänker alltid ett steg längre, inkluderar alltid lite mer. Såna egenskaper är fan sällsynta nuförtiden, tyvärr.

Sen blev jag lite för packad, tack och lov inga skandaler men har ingen lätthanterlig bakfylla idag. Har man inte druckit på en halv evighet och dessutom tål ganska lite så är det ju lätt hänt. Nej, har inga problem med alkohol längre, så som jag berättade öppet om i 25-årsåldern (åren mellan 20-25 var så jävla destruktiva på så många vis) men adhd-personer har ju tyvärr (OBS generaliserar nu, men) oftare svårt att tänka måttlighet. Jag är ju också typen som lätt kan trycka en liter glass. Såklart följt av ont i magen. Men har man svårt att kontrollera impulser av och till så har man.

Så. Helt självförvållad litegrann nära döden-bakisångest idag. Jag ska inte titta på vin på resten av sommaren-ramsor i (betongkeps) huvudet. Haha. Och man ska va en 32-årig småbarnsmorsa. Tonåring for life snarare.

Ööööömk! Men ändå så satans fint och härligt igår.  
Nu ska vi äta tapas på innergården och fira mamma som fyller 61. Jag ska dricka BUBBELVATTEN (feat Treo). Hoppas ni har en snäll söndag!

LOADING..