Nu har Frank träffat min tjej

17 augusti, 2017 4 kommentarer
Dreamteam / Relationer

Igår var det dags för det där första mötet mellan Frank och Anna (👈 Vi har haft ”är vi ihop?”-snacket nu. Omg omg omg, det blir ett eget inlägg!). Äntligen!

Egentligen hade jag ju tänkt att lekparkshäng skulle vara det ideala för första mötet. Men så har just helgerna varit så svåra att synka. Och vardagskvällar måste vi liksom hem och äta middag så jag släppte det där – och bjöd hem henne på just middag istället.

Det är fascinerande med kids ändå. Hur stark deras intuition är. Det var som att han märkte direkt att det här inte var en ”vanlig kompis”. Frank, som sällan brukar lägga folks namn på minnet vid första mötet var väldigt noga med att namna henne från början. Han frågade också vilken av hans leksaker hon ville låna. 😭❤️ Det måste ju vara typ det finaste en treåring kan säga till en främmande människa.

Vi åt mat. Alla pratade. Sedan visade Frank sina leksaker, och vi lekte Angry birds. Jag fick vara slangbella medan Frank och Anna var fåglar. Sedan hamnade vi i en hög i soffan och kollade på Netflix (Angry birds, igen). 

Kan det få vara såhär enkelt?! Hur kan allt bara vara så otroligt bra? Haha. Jag kan knappt tro det, samtidigt som jag är så glad så att jag bara vill studsa på stället!