Singelmorsor – nu dejtar vi varandra!

20 juni, 2017 32 kommentarer
Övrigt

Läsaren Matilda hörde av sig tidigare idag med en genial idé! Vi måste styra upp singelmammahäng.

Jag är inte ens 30 än och har gift mig, blivit mamma och skilt mig redan. I min umgängeskrets är jag ganska ensam om det. (Jag brukar försöka skoja till det med att jag försöker maxa livet helt enkelt och betar av grejer som folk lägger halva sina liv på lite snabbare. 😉)

Matilda mailade mig och berättade att hon känner samma sak. Vi har inte nog många att prata med om vissa grejer kring singelmammaskapet. Och att Facebookgrupperna med ändamålet har mycket att önska.

Så nu tänker jag att vi tar tag i det här gemensamt? Jag kan ordna med något typ av häng i sommar i Sthlm. Jag är övertygad om att Matilda gärna styr ett i Gbg. Var bor ni? Kommentera lite förslag på hur vi kan göra detta, utspritt över landet – om intresse finns såklart. Power to the singelmorsor. ❤️💪