En ny milstolpe för Anna och Frank

Första sleepovern på en Frank-kväll.

ANNONS
ANNONS

Än en gång har jag varit lite orolig helt i onödan. Frank och Anna har ju setts hur många gånger som helst vid det här laget. De är såå fina med varandra och jag är otroligt tacksam över det.

Det är ju verkligen inte helt självklart att barnet ska acceptera en ny vuxen person i livet på det viset. Inte heller självklart att ens partner ska orka med att ”dela” på personen de lever i en relation med. Men ja, de är helt enkelt helt fantastiskt fina båda två. Mot både mig och varandra.

Därför kände vi oss redo för att sova ihop första gången på en Frank-natt inatt. Vi har väntat med det, eftersom Frank kommer in till mig nästan varje natt – och vi har båda velat att han ska känna sig helt trygg med Anna först.

Trots att jag vet att han är helt safe med henne nu blev jag ändå lite nervös när jag hörde hans små trippande steg mot vår säng runt midnatt.

Han kommenterade inte ens på att hon också låg där utan lade sig mellan oss och somnade om direkt. Jag blev så lättad att jag somnade jag med. Och nästa gång jag vaknade låg Frank och kramade Anna i sömnen.

Nyp i armen-läge. Igen.

LOADING..