Julgranen är uppe

4 december 2016 3 kommentarer
Vardagsglädje

Annonsen laddas.

Nu är vi på julbanan. Matheo har julkalender för förstagången i sitt liv och han älskar det. Doftljus, mysbelysning och julgran på plats. Det är så mysigt hemm hos oss nu. Jag gillar till och med möbleringen vi fick till när vil flyttade fåtöljen för julgranen. Vi kanske behåller det så. 

Evelyn och jag

4 december 2016 1 kommentar
Vardagsglädje

Annonsen laddas.

Vi ska göra stordåd nästa år! Jag längtar! Vi har stora planer min tjej och jag. Pappa och Matheo är också med på tåget. I vår så får ni veta. Det blir kul och det blir bra. Framför allt så blir det bra.

Nu är den här

4 december 2016 5 kommentarer
Vardagsglädje

Annonsen laddas.

Den finns äntligen i pocket. En tjock sak eftersom den innehåller stopp min kropp och nätsmart. Köp den, läs den och lev efter de integritetsregler som finns där. Men lev framförallt för barnen framför vuxnas heder. Ni hittar pocketen här. 

Nawfaktor 100%

4 december 2016 2 kommentarer
Vardagsglädje

Annonsen laddas.

Jag kunde inte vänta till jul för att önska mig strumpor, jag tog mig upp till gallerian och vilka får jag se där? Meryem och hennes Patric. 

Tänk att hon hittade honom till slut, kärleken. Jag har alltid sagt det till henne att Mereym detta kanske tar dig längre tid men du är mindre impulsiv och mer betänksam. När du väl bestämmer dig så kommer han vara rätt. Du slipper alla missar jag har gjort i relationen men du får också vänta lite längre. Men det kommer vara värt vänta.

Snacka om att det är värt det. Dessa två fifan❤️

Den tuffa hösten blev lättare

3 december 2016 3 kommentarer
Vardagsglädje

Annonsen laddas.

Han brukar alltid fråga om han ska bära min väska om den skulle vara tung. I åtta år har han gjort det och jag blir alltid lika glad för gesten. Han gör det inte för atr hävda att han är starkare eller att jag skulle vara svagare. Han vet att han har en stark kvinna, men han vet också att det är skönt att gå utan tunga väskor. Så han tar den.

Min höst var hemsk. Men han var där. Han bar mig igenom den. Vi tog oss igenom den tillsammans, men han gick och bar hela familjen. Jag hoppas att jag kan göra samma sak tillbaka om det skulle behövas. Det kan jag. Det är klart jag kan.❤️