En snippa

 

Eftersom Gustav inte fick vara med på festligheterna kring Mamagalan så tog jag med en snippmuffin till honom. Jag tycker det var himla busigt. 

Den hade ”hår” och allt. Perfekt

Och med detta gör jag en Paula och tar helg från bloggen. Jag har barnen själv hela lördagen och på söndag ska hela familjen hänga med Crille och company. Som jag längtar! Stora kramar på er och tack för att ni är här. Vi ses på måndag!

 1. Försöker förstå, inte kritisera, så hjälp mig gärna nu. När mama har gala för att hylla powerladys så bakar man snippmuffins… föredtäll er samma galej för papas med ett gäng snoppbakelser… hade min man tagit med en sån hem å fnissigt bett mig äta hade jag haft svårt att se det roliga i det… varför är det ok på detta sätt?
  För mig blir det straffspark i fel riktning för jämställdhetsarbetet…

  1. Det bakades ju snoppbakelser överallt (bl.a. i tv4-studion) på prostatacancerdagen. Ingen verkade reagera på det.

   1. Men är det så jämställdhetsarbetet ska drivas? ”Ni gjorde olämpliga saker så nu får vi göra det”… hur får vi då en bättre värld?
    Det kanske fanns ett syfte med att hylla/uppmärksamma själva könsorganet på mama, precis som det garanterat fanns ett syfte med att uppmärkamma manliga könsorganet på prostatagalan (att jämföra med bröstcancer då det bakas bröst osv). Fine då med själva bakelsen. Men för att stärka kvinnans postion i samhället så vill i a f inte jag reduceras ner till att det är mitt könsorgan som hyllas- utan att. man hyllar mig som människa- oavsett kön etc.
    Sen tycker jag ff att det blir märkligt att så hårt driva #metoo mm för att uppmärksamma sexuella övergrepp. Men fnissigt ta hem en hårig snippa till sin man… ser liksom inte hur det är kul. Alls…

 2. Haha! Sjukt kul ju!
  Hoppas du får en jättehärlig helg! Jag ska snart bli förstagångs-husägare så jag följer med spänning din insta för att se inspirationsbilder till mitt nya boende! Hej svej!

 3. Men nu har du ju sagt gång på gång att din make är underbart snäll så varför skulle han inte ta emot en hårig snippa efter ett evigt barnpassande?Vad är det egentligen folk undrar över?

 4. Hej! Vad gäller din galastass så var du smasching snygg. Tror få trebarnsmammor som precis fött barn är snyggare! Ge din kropp 10 månader. Det tar lika lång tid att gå in i en graviditet som det tar att komma ur den. Allt annat tror jag riskerar mjölkproduktionen. Du är grym! Trevlig helg!

 5. Fyran så osmakligt. Ta med till fotbollsgalan och bjud Mikael Lustig på en hårig snippmuff med extra allt så blir han nog glad.

 6. Alltså åh Elaine eller någon som kan datingetikett – hjälp mig här.
  Har varit på ett flertal dejter med en kille som är lite äldre än mig (30+) vi har haft superkemi som jag uppfattar från båda hållen och nu har vi haft sex första gången och han har inte svarat på mitt ”tack för senast det va fint” osv-sms. Alltså på över ett dygn har han inte svarat. Är detta okej? Vad är courtesyn?
  Jag tycker inte det eftersom sex, om det inte är ett ONS, betyder en viss sårbarhet och då ska man inte lämna någon ”hanging” om man gillar den.
  Känner mig förvirrad och förolämpad på samma gång.

  1. Jag skulle tolka det som att han inte vill mer. Eller så kanske han skäms över sin prestation i sängen. Finns många anledningar.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..