Så pinsamt att det inte är klokt.

Jag gjorde bort mig idag. Berömde elektrikern för att han kunde snacka polska med byggarna, visade sig att det inte var det han pratade. Kändes sådär.

Men då börjar jag tänka på mina mest pinsamma ögonblick, de flesta har jag nog förträngt. Men här kommer nummer ett som jag inte kan glömma.

På nummer ett av pinsam var 2011 när ett one-night-jävla-stand kom fram till mig och min svägerska (!) och sa ”kommer du ihåg mig?”. Vad i helvete, så klart jag svarar ”NEJ” och ber till gud att fanskapet ska gå. Men han stannar kvar och artikulerar ”Vi LÅG med varandra 2002”. Jag DÖR och min älskade svägerska börjar skratta medan jag väser åt killen att han är sjuk i huvudet. 😂😩”Schaaaas Ove” jargong från mig och han springer därifrån. Jag önskar inte min värsta fiende detta. Eller jo några förtjänar det. Men vad tusan hade han väntat sig. ”Jaaaa, jag minns. Och bilen går bra?!” Jag fick i alla fall en tröstkram av Hanna , du är på riktigt världens bästa svägerska❤️😘. Tillsammans med Siri och Eira förstås!!🙈nu höll jag på att göra bort mig igen. 😩😂 Nu får ni berätta om era mest pinsamma ögonblick. Håller tummarna för en kul tråd😃

Berätta ditt mest pinsamma ögonblick!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..