London levererade

24 augusti 2016 Skriv en kommentar
Vardagsglädje

Annonsen laddas.

Vi åkte ju till London ett dygn för att träffa två talarförmedlare. Det var så spännande men också kul för Gustav och mig att få lite vuxentid. Barnen var med farmor, mormor och faster.Vi bodde hos-, och träffade upp vår norske vän Terje som även bor granne med oss i Spanien.bubbelrosé utan dåligt samvete eller tankar på barn, det är himla gött. 

Bio

24 augusti 2016 2 kommentarer
Vardagsglädje

Annonsen laddas.

Som Matheo har längtar efter att ha sin mamma för sig själv och gå på bio. Så när Hitta Doris hade premiär så fick vi chansen. Paula och Molly var där också.En härlig brunchbuffé också. Jag tror jag åt åtta köttbullar.Matheo var så duktig men hade lite myror i baken sista halvtimmen. Jag med. Att följa en dement fisk på äventyr är rätt påfrestande, haha.Efteråt gick vi till frisören för att få lite kortklippt. 

Ibland måste man bara gråta

23 augusti 2016 12 kommentarer
Dagens tanke och andra tankar

Annonsen laddas.

Jag satt och läste ett brev från en överlevare som under sin barndom blev sexuellt utnyttjad av sin pappa. Brevet var från ett förtvivlat barn trots att det skrevs av en nu vuxen man. Där och då på flygplatsen så började jag gråta tyst. Tårarna avlöste varandra. Just där och då kände jag mig så hjälplös för den kamp jag driver nu. Och då bad jag till Gud om hjälp. Vad händer då. En Gospellåt som var min favorit under pingsttiden började spela: 

Lean on.
Sometimes in our lives we all have pain

We all have sorrow

But if we are wise

We know that there’s always tomorrow

Lean on me, when you’re not strong

And I’ll be your friend

I’ll help you carry on

For it won’t be long

‘Til I’m gonna need

Somebody to lean on

You just call on me brother, when you need a hand

We all need somebody to lean on

I just might have a problem that you’ll understand

We all need somebody to lean on

If there is a load you have to bear

That you can’t carry

I’m right up the road

I’ll share your load 
Det kändes så skönt att gråta till dessa tröstande ord. Jag kände mig inte ensam. Det kändes som att Gud har en plan med allt. Jag vill tro det. 

Nykär i våra balkonger

23 augusti 2016 1 kommentar
Allt och ingenting

Annonsen laddas.

Det har varit mycket regn så vi har inte kunnat ha kuddarna ute. Men det har inte varit svårt att njuta av utsikten för det. Jag älskar citykänslan i alla fall visuellt, sen tycker jag att ljudet av den är sådär.Därför är balkongen på baksidan mot vårt sovrum så mysig. Den är lugn..Men har ändå DN-skrapan som lyser upp citykänslan. Och jag gillar vattnet som ljuset speglas mot.Det känns lite som en målning av en slumrande storstad i Pelle Svanslös. Staden känns fin, men inte helt snäll ändå. Finns en del Måns där ute. 

Snyggsneakers

23 augusti 2016 7 kommentarer
Allt och ingenting

Annonsen laddas.

Jag funderar på att fylla min hall med lite alternativa snyggsneakers. Jag har lite dålig variation på dom

Idag, det är mest vita eller svarta. Jag fick ju sån inspo när Älskade hem var överHär testar dom poser som jag fick utföra på plåtningen, haha. Jag kan säga att så rent brukar inte köket vara. Fina Louise ordnar min outfit.Det är få för unnat att ha så fina människor att jobba med. Jag har det på Snacka Snyggt och Älskade hem har det definitivt.