Min bror Faje

29 april 2017 Skriv en kommentar
Vardagsglädje

Betong, skandalen i AIK, jobb med idrotten och så Faje

Vi tog oss till Faje, Nathalie och company i helgen. Så jädra mysigt! Vi bor ju ett stenkast från varandra men de har tre barn och galna jobb liksom oss snart.

Evelyn gick raka vägen till Faje och kramade om honom direkt. Jag vill tänka att det är för att detär Faje, men jag vet ju att det är skägget och WS-grejen. Men jag släppte det idag, Faje är ändå min bror från en annan mor.


Nathalie hade lagat världens godaste lasagne och barnen fick fredagsmys och kolla på film efteråt. Vi pratade om pedofiler inom idrotten. Ni har säkert läst om tränaren i AIK som våldtagit tre pojkar i laget. Faje sitter i styrelsen i AIK och vi på treskablinoll är nu i dialog om hur vi ska förebygga mot sexuella övergrepp inom idrotten.


Tröskeln är väldigt låg för förövare där, men det ska vi ändra på. Det är bra att problemen kommer upp till ytan. Jag älskar att driva denna frågan och göra skillnad med andra.

Vi satt och pratade om detta i Fajes coola hem som går i betong och andra coola toner.

Det här är verkligen något för Leva och Bo just för att det är så eget, inte vitt och fräscht utan betong och coolt. Jag funderar faktiskt på att köpa stolarna till mamma. Skulle passa jättefint till hennes kök.

Soffan är samma som vi har i Spanien. Grym modul från Ikea. Kanske skulle mamma gilla den?