Lite mat va

Jag skulle bara kolla läget i mammas lägenhet. Så allt var rekat för städ och dylikt imorgon. Men det behövde monteras sängar, skänkas en massa gamla prylar för att städerskan ska ha en chans imorgon. Jag skulle bara stanna till 13.00 senast. Men jag är fortfarande kvar.

Jag fick boka så att Gravid vecka för vecka kom till mamma istället. Jag vill inte ha på mig offerkoftan för det här är kul och bra saker jag gör för henne. Men ibland så fattar jag inte hur jag lyckas blir projektledare hela tiden. Jag kommer med en idé och har sådana kontrollbehov att jag måste ro idéen hela vägen till hamn. Nu tar jag mig en munsbit i Älvsjö, mina framtids hoods. Jag ska snart packa upp saker till mammas kök och sen åka hem till Linda som förmodligen kommer vara där innan mig. Maj gadd asså! 

Deadline på manusgenomgång på det. Herregud. Så är jag sjukskriven på det. Men jag sitter ju bara hemma hos mamma. Och det är helt ok att sitta i min sits. Det är så fint här hemma nu❤️. 

Jag ska nog bara flytta hennes säng innan jag åker hem. Blir bra det här.


Allt för mamma❤️

  1. Så fint du gjort det! Mitt ”allt för mamma” blir en somrig bukett handplockade blommor vid graven ikväll <3

  2. Vad fint du gör för din mamma! Härligt för henne att ha en sådan dotter…

    Jag har skummat lite i din blogg (kom hit från nån som nämnde Alex S:s attacker osv). Jag minns mycket väl när Alex med brorsa och senare även Katrin startade på nätet. Det handlade bara om att kasta så mycket skit som möjligt, att chocka, säga det otänkbara, gå mot strömmen och göra folk urförbannade. Ju fler som reagerade, desto ännu fler läsare fick de, blev omskrivna… OCH tjänade alltmer pengar! För det är ju bara money, money det handlar om för dem. Att dra in så mycket som möjligt. Undrar var gränserna går för vad de kan göra för pengar, om det ens finns några. Just nu har Alex hittat denna vinkling om pedofilen.
    Han kan gnugga händerna förnöjt medan ni skriver om honom, för fler klick, läsare, lyssnare gör att han kan ta ännu mer betalt.
    Man borde sluta läsa, lyssna, klicka på dessa personers alster.

  3. Det här känns så brasilianskt av dig! Att fixa för mamma också, inte bara till sig själv när man fått det bättre i livet. Älskar! Ps. Pratar ni alltid portugisiska med varandra?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..