Pissigt värre

Går på liljeholmstorget för att köpa sushi. 

Håller nästan på att pissa på mig. 

Vaggar fram i en oroväckande gångstil för en höggravid.

Blåsan håller på att spricka.

Folk tittar.

En taxichaffis öppnar dörren till sin taxi och säger ”Bättre åka nu innan försent!” Jag håller upp en hand i protest och försöker se cool ut går med vaggande steg mot sushistället.

Jag pissar på mig.

På riktigt.

Taxichaffisen tror att mitt vatten har gått. 

Jag mörkar pisset och säger att ”det är lungt, det är tredje barnet” och vaggar så snabbt jag kan därifrån.

Jag skäms ihjäl.

Men ser ut som en cool höggravid kvinna som beställer sushi att ta med till förlossningen under tiden vattnet har gått.

I själva verket är jag nerpissad. Men det är bara jag som vet.
Och ni dårå.

Någon mer en jag som pissat på sig inför allmän beskådan i vuxen ålder?🙋🏽 

Lite Expressen på det. 

Skönt att man kan skvätta ned lite nyhetstorka så här i sommaren😀

 1. Förlåt förlåt men jag skrattar så jag dööör HAHAHAHAHAHA!!
  Och nu får jag dåligt samvete för det är ju synd om dig Elaine.
  HAHAHAHAHA Förlåt förlåt😂
  ❤❤❤❤❤❤

 2. Haha fantastisk story i alle fall 😂 Og ekstra morsomt med journalisten som vill ha en kommentar. Takk for at du bjuder på deg selv! Tror også det er en del gjenkjenning for mange som har vært gravide:)

 3. Inte roligt för dig men roligt för oss att du vågar berätta! Klart jag har kissat på mig i vuxen ålder men inte så att någon annan vuxen behövde se eländet. Treåringen som gjorde att promenaden hem tog för lång tid för den höggravida mamman tittade dock storögt på pölen utanför ytterdörren.

  Trodde verkligen inte att nyhetstorka var så monumental dock. Skönt på något vis att en retorikers kissolycka är det värsta som händer denna kväll…

 4. Lite ler jag åt ditt inlägg och lite tänker jag ”å nej, stackars kvinna”. Jag har fött 1 barn och fick problem med ansträngningsinkontinens efter det. Jag fick problem med annat också, det är en lång historia som jag hoppar över. Jag bor i skåne och fick INTE hjälp här, med varken förlossningsskador eller inkontinens. Allt är ju så jävla normal när man klämt ut barn…..

  Den korta versionen är: Jag letade med ljus och lykta efter någon som kunde hjälpa mig. Efter lång tid fann jag Gyn Stockholm. Där fick jag all hjälp jag behövde – bland annat en TVT som gör att jag inte kissar på mig mer.

  Så OM det nu är så att problemen kvarstår efter att du klämt ut Benny, så finns det hjälp att hämta där. Operationen tar 20 min, du går hem samma dag och kan till om med knipa av kissstrålen när du kissar (vilken jävla seger DET är efter allt man varit igenom. Man har ju lust att skrika HALLELUJA på toa efter att kontrollerat kunna göra en liten paus i sitt kissande)

  Bara så du vet……

  Kram

 5. Förlåt, men HAHAHAHAHAAH!!!! <3 dagens skratt. Så hemskt. Har inte kissat, men däremot bajsat på mig på IKEA när magen var i obalans.

 6. Kissar på mig så fort jag nyser eller kräks.. (några veckor efter dig i processen). Som tur är orkar jag knappt gå ut så olyckorna som hänt har skett just hemma!

 7. Haha stackare.

  Det pinsammaste jag har gjort är att jag blev magsjuk första dagen på min vuxenutbildning. Kände mig lite illamående och yrslig men tänkte att jag inbillade mig pga nervositet.

  Mitt under uppropet kände jag att jag inte mådde riktigt bra så jag gick raskt ut ur klassrummet och kräktes ca 5 m utanför dörren på golvet. En bit bort satt några studenter som tittade på mig men sa inget. Jag lyckades hitta en toa där jag fortsatte åt båda hållen. Sen ut igen i panik för att uppropet skulle vara slut och alla skulle se min spya på golvet. Sprang flera gånger och hämtade pappershanddukar för att torka upp allting. Jag hann tom tillbaka till klassrummet innan lektionen var slut för att hämta mina saker.

  Innan dess hade jag spyfobi på offentliga platser men inte längre. Har ju redan blivit utsatt för det värsta i den vägen.

 8. Tycker du är så jäkla härlig!!! Man ska äga sina pinsamheter 💪 Säg någon som inte kissat på sig under graviditeten, det är inte direkt mycket man har kontroll över när man är gravid 😂 😂

 9. Jag kissade också på mig, tror det började vid min 2a graviditet och idag 1 år efter min 3e förlossning (1 vaginal, 2 snitt) kissar jag på mig fortfarande. Läcker och luktar illa i underlivet. Ibland är jag osäker på om det är kiss som kommer ut och ibland vet jag att det är det. Händer till och med när jag sover. INGEN vet om detta. Jag är tjock och tror att det bara beror på det, skäms enormt och såklart påverkar det mitt förhållande. Duschar morgon och kväll så sambon märker inget ofräscht hos mig men spontant sex är att glömma. Smyger med bindor och går upp tidigare än honom om jag läckt på natten.

  Din historia kanske är tänkt att få folk att skratta och tänka ”oj så tokig hon är haha”. Samtidigt undrar jag om du skulle fortsätta berätta om såna här händelser efter din förlossning. Om det visar sig att problemen kvarstår är det inte så charmigt och kul men jag hoppas du vågar skriva om det då med, det behöver pratas om.
  Tack för din berättelse 🙂 den hjälper nog många andra gravida och får vissa att skratta 🙂 älskar din ärlighet och att du är äkta

  1. Låter jättejobbigt! Har ju säkert med graviditeterna att göra. Prata med en gynekolog så att du får stöd och hjälp, tror inte att detta är ovanligt och absolut inte något du ska skämmas över. Kram!

 10. Gillar din blogg och den öppenhet 🙂 En fråga bara du har inte funderat på att ha hmmm Tena eller något sådant när du går ut ?? 🙂

 11. Jag trodde jag kissade på mig när vattnet gick med Ettan (Har 3, -92, 94 och 03). Det var 17/6 & hon kom den 18/6 men skulle ha kommit den 4/7. Jag fattade inte först vad som hände 😂😂😂.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..