Koncentration

Jag gör det lilla jag kan för att piffa till mig. Det är inte mycket, men det är alltid nåt. Jag tycker det är så mysigt att måla naglarna, även när jag inte är gravid.

Jaqueline fångade mig målandes helt inne i det. Tar mig ungefär tre minuter. Jag skulle aldrig orka med skönhetsvård som tar mer än en timme. Känns som att det finns så mycket annat skoj man kan göra då.

Som att hänga med Karin❤️. Gud vad jag saknar henne. Hon har ju bara varit borta nån dag.

 1. Hej Elaine!
  Först och främst är du helt underbar o verkar vars en riktig jordnära och ambitiös tjej. Läser din blogg o såg att du endast har tjejenamn. Jag har några av båda könen som ligger ”förrådet”‘för att tas ut vid rätt tillfälle😆 Men bara för att det är du, så kan du få höra några sv dessa.
  Elis, Ebbe, Alve, Vegaz, falke, andre, Otto, Elian, Tage, Tryggve, Sigge eller Sigvard och Leonard.

  Flickor. Mira, Viola Blanka, Nikki, Ellie, Elsie. Elina, Thelma Thea Ruth, Ingrid. Milla och Minna.

 2. Lite nagellack gör så himla mycket och man blir lite gladare.

  Du är superfin gravid elaine! Herregud jag va inte nådig när jag väntade nån av mina grabbar!

  Puss på finfina kvinna!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..