Godaste tapasmiddagen!

Förra sommaren kan jag räkna antalet gånger vi satt ute och åt middag på en hand, det var helt enkelt på tok för kallt. I år har vi redan slagit hela förra sommaren, hur härligt är inte det?

Igår hade jag två av mina bästa vänner på middag. Vi höftade ihop en härlig middag med det vi tycker bäst om. Jag jobbar oftast så, tar allt jag kan komma på att jag är sugen på och styr en middag. Det behöver inte vara svårare än så och vem behöver en trerätters när man kör tapasfavoriter?

Vi gjorde en sallad med olikfärgade cocktailtomater, stora, klyftade kvisttomter, oliver, basilika och en enkel dressing med olivolja, flingsalt och vitlök (kommer äta exakt detta tusen gånger i sommar!) En röra med en bit fetaost, lite turkiskyoghurt, färsk rosmarin, vitlök, salt och peppar. En annan röra med stora vita bönor som vi mixade med olivolja, flingsalt, lite vatten och tryffelolja. Till rörorna skivade vi upp baguette, la upp två olika salami sorter, Felino och tryffelsalami och bröt ett par buffelmozarella.

För att få in något lite mer matigt så gjort vi två olika smördegspizzor. En med gräddfil, potatis, rosmarin och västerbottenost och en med gräddfil, rödlök, brie och rom. Här går det att variera i oändlighet och allt bli obeskrivligt gott!

Jag hoppas innerligt att ni gör exakt detta till nästkommande ljumna kväll!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..