Sov då Jamie ..

familjenannorlunda

20120323-151157.jpg

Rackarns krångelunge! :)
Han somnade arg när vi åkte och handlade bara för att vakna småsur efter halva affären som sen eskalerade till skitsur och illvrålandes på slutet.
Att syskonen skulle äta korv och morsan in på apoteket brydde han sig föga om – han skrek och tårarna sprutade . Vi var säkert inte så uppskattade av byggarna som satt och fikade, men å andra sidan var det citygross förbutik och inte Hilton ;)

Nu har jag bestämt att det är sovdags vare sig han vill eller inte, och tankade i honom och sen ner i vagnen, och så ruska….ruska….ruska… Sover han??
Nä ett litet rufsigt huvud kikar över kanten… Attans… Ruska….ruska…:)

Solen skiner så jag sitter ju inte så illa till här ute på terassen direkt, däremot ser det ut som skrutt inne.. Jag struntar i att städa helt enkelt!
Vem vet om solen strålar imorgon ? Skjut upp till morgondagen det du borde göra idag , vem bryr sig ;)
( och jag kör ändå en sväng med dammsugaren efter middagen)
Säjm procedure as every najt James :)

Fan jag som var hundra procent säker på att vi hade köttfärs i frysen köpte ingen… Men nu hade vi såklart ingen så jag lär åka och handla det:/ mutter mutter.
Är huvudet dumt får kroppen lida ;)

Nu….?

20120323-153119.jpg
*viskar* Jippie!!!

Hörs!:)

Kommentera

Kommentera

Gillar din gröna vagn, tycker många nya vagnar ser lite rangliga ut idag.

Neta 25 mars, 2012 12:45 /

Svara

Känns igen, allt det där. Våra kompisar har nyss fått en liten 2,5 månad och min ”bebis” är 2 år och ”kan allt själv” enligt honom själv. Känner ändå att det är skönt att bebistiden är över. Jag har gjort mitt tycker jag när jag ser kompisarna. Skönt att höra att det finns fler som ”tror” att det finns ingredienser hemma och så gör det inte det – min man blir tokig på mig för det.
Kram Anna
6 barn under 7 år

6barnunder7 http://blogg.mama.nu/6barnunder7 24 mars, 2012 22:44 /

Svara

Det där med sova! Dem små söta liven har en egen stark vilja helt klart. Ha en bra Lördag nu!

Katia http://smabarnsmor.blogg.se/2012/march/saknar-min-traning-massor.html 24 mars, 2012 10:12 /

Svara

Helt rätt filosofi. När solen skiner får man strunta i städningen. Det gäller att ta vara på strålarna och värmen. Tyvärr är det nu kväll och solen har lämnat vår altan, så jag måste in och ta itu med stök-köket… Tur jag har en bra bok i mp3:n. Ha en riktigt trevlig helg! Kram

Ulrika http://lillaulle.blogspot.com/ 23 mars, 2012 17:08 /

Svara