DET NI ALDRIG FICK SE

18 januari 2017 1 kommentar
Arkiv

Nu har jag tömt mobilen, på de sista bilderna från årets Elle-gala. Sen släpper jag den, även om det är svårt eftersom det var den roligaste kvällen på riktigt länge!

Annonsen laddas.

sofi-frida-lovisa

confetti-elle-galan-2017

sara-biderman-elle-galan-fahrman

fest-elle-galan

hm-forfest-ellegalan-2017

malin-by-malina-ellegalan

sofi-frida-fahrman-ellegalan

elle-galan-fahrman-histrup

 

Jag har just tömt mobilen på bilder från i fredags, i alla fall några, det finns många som oxå inte hör hemma här haha. Men kvällen blev verkligen en fest utan dess like!

Det började ju som sagt med fix i sviten hos Isadora, för att därefter börja med ett mingel innan galan hos H&M som de så fint fixat. Det var även här det sen slutade på småtimmarna.

Grymma Kakan var behållningen under galan och aldrig har vi väl firat ELLE så storslaget som detta 20-års jubileum. Med konfetti & dans, med fina vänner tackar jag för den här gången!

TACK!

DEN PERFEKTA LILLA SVARTA

16 januari 2017 3 kommentarer
Arkiv / Outfits

Den här klänningen har verkligen blivit en favorit i min garderob, men perfekt svart basklänning som passar till det mesta, men med snygga genomarbetade detaljer. Jag är så glad att jag återigen fick äran att bära Dagmar till Elle-galan!

Annonsen laddas.

frida-fahrman-dagmar-klanning-elle-galan

ellegalan-frida-fahrman-2017

 

Här ser ni min outfit + look från ELLE-galan i sin helhet igen. Å visst blev det en svart klänning till slut – något jag aldrig tidigare har haft på en gala!

Klänningen finns ute i butik, och jag såg att den tom fanns här för halva priset på Rea – ett kap! En klänning som har blivit en favorit och kommer hålla som den perfekta lilla svarta i basgarderoben i många år.

Fotograf: Jennifer Kivinen

 

FÖRFESTEN TILL ELLE-GALAN!

16 januari 2017 Skriv en kommentar
Arkiv / Skönhet

Jag har aldrig haft så mycket tid, eller lyx innan en Elle-gala någonsin. Vi började ett härligt gäng tjejer i en av sviterna på Grand Hotell för att fixa i ordning oss innan årets gala.

Annonsen laddas.

#isadorabynight

valerie-ellegalan-isadora

sviten-grand-hotell-ellegalan

niklas-och-frida-ellegalan

sushi-isadora

make-up-isadora-ellegalan

naglar-isadora

isadora-frida

fixa-haret-ellegalan

champagne-nagellack-isadora

frida-har-ellegalan

champagne-isadora

ellegalan-2017

 

Sällan finns det tid att hinna fixa sig innan fester & nästan alltid gör jag det själv. Men inte den här gången – inför årets ELLE-gala var det fix & lyx på högsta nivå!

Vi var ett härligt litet gäng som bjöds in till en av sviterna på Grand Hotell. Där fick vi make up, hår och naglar fixade av riktiga superproffs! Tack Isadora & RMPR för att ni fixat så otroligt fint för oss! Och tack Lisa för att du roddade allt, som blev en riktig #isadorabynight!

De coola metallicnaglarna måste jag tipsa om sen när nyheten kommer ut på marknaden, för det var riktigt fint! Jag fick sen en bronsig och kopprig make up och håret lades upp på stora spolar för mjuka lockar med volym.

Å tack för bästa sällskapet – SusanneValerieEmmaNiklas – jag tycker så mkt om er!

Å tack till det här gänget:
Fotograf: Jennifer Kivinen  // Hår: Hillewi Gottfridsson & Carolina Bagge // Make: Evelina Andersson  // Naglar: Isabelle Cedulf

ELLE-GALAN 2017

15 januari 2017 1 kommentar
Arkiv / Outfits

Vilken fest – vilken magi – den bästa galan någonsin på alla sätt!

Annonsen laddas.

gul-ELLE-galan-2017-roda-mattan-172

 

I fredags var det alltså dags, för årets ELLE-gala 2017! Vilken fest det blev, helt galet faktiskt, den bästa någonsin! Ni ska få se mina bilder såklart, för jag har hur mycket som helst att visa er, men först får ni se min outfit, där jag  tillsammans med syrran äntligen och återigen fick gå på årets vita/gula matta.

Tack Elle för en magisk kväll! ( Bild från Elle.se)

 

Skor Cèline // Klänning Dagmar // Väska Zara //