LINDEX PINK COLLECTION PARTY

30 september 2016 Skriv en kommentar
Arkiv

I onsdags kväll var det dags för fest – en rosa kväll för bröstcancer! Självklart ville jag vara på plats för att fira & hylla.

Annonsen laddas.

lindexpink

fotovagg_lindex

lindex

rosa-hortensia

rosa-kappa_lindex-pink

 

Jag älskar att hylla & jag älskar när stora företag kan göra skillnad. I onsdags kväll var vi många som ville vara på plats föra att både stötta och fira Lindex kommande Pink collection.

Den 6 oktober lanseras kollektionen i butik och 10% går i Sverige till Cancerfondens Rosa Bandet kampanj. Kollektionen fokuserar oxå på så väl mångfald som stora storlekar – Hurra Lindex va ni är bra!

Kvällen blev dock kort för mig, men jag hann skåla i rosa champagne, tagga #lindexpink på Instagram, lyssna på underbara Kakan på scenen & bli förälskad i den rosa kappan som jag ska lägga beslag på!

MITT SET I SPETS

30 september 2016 1 kommentar
Arkiv / Outfits

I onsdags var jag på Lindex Pink Party! Självklart kom jag i just Lindex, däremot glömde jag ju något rosa. Mer bilder från festen kommer senare.

Annonsen laddas.

fahrman_lindex_pink_lace

frida-fahrman-lindex-pink-party

frida-fahrman-spets-set-lindex

 

Tack Lindex för en fantastisk kväll! Mer bilder från #LindexPink och deras Party kommer senare! Här ser ni min outfit för kvällen. Det är samma set som jag hade på Lines dop. Då lyckades jag inte fånga hela på bild, men här har ni den och det här är och förblir en favorit länge i garderoben.

Byxa &  Topp från Lindex – kommer ut i butik ca v.41 – håll ut!

MYSIGT PÅ MORGONEN

29 september 2016 Skriv en kommentar
Arkiv

Annonsen laddas.

sponsorskylt cheerioscheerios

cheeroios_frida-fahrman

 

När det är helg brukar vi göra det lite extra mysigt hemma hos oss. Duka fram en stor frukost, alla kan äta länge och tillsammans, det är vår bästa start på dagen!

Vi lyxar, unnar oss lite extra och alla får ta sina favoriter. Så här kan min frukost se ut:

Jag blandar massor av olika bär, gärna med någon sorts neutral yogurt och cheerios havre blev det den här gången.

Det får gärna vara både gott, glatt och lekfullt vid frukosten!

NÄR JAG STÅR PÅ SCEN

28 september 2016 1 kommentar
Arkiv / Frisyrer

Ibland hostar jag events och det gjorde jag igår kväll tillsammans med Dyson för lanseringen av hårfönen Supersonic. Häng med på en lyckad kväll!

Annonsen laddas.

dyson-supersonic

raw_cupcackes

supersonic_hair-dryer

dyson_supersonic_niklas_sus

mingel_dyson

poke-bowl

frida-fahrman_dejan_dyson

dyson_hair

 

Efter veckor av planering var det igår dags för mig att hålla i ett stort event. Jag bjöd tillsammans med Pr byrån Prat in ett fåtal gäster till en liten intim stylingsession på Designgalleriet för lanseringen av Dysons hårfön Supersonic som håller på att revolutionera marknaden.

Som jag inledde kvällen igår, första gången jag testade den – så blev jag fullkomligt blown away!

Den superduktiga hårstylisten Dejan, stylade modellerna, skötte föningen och jag höll i snacket. Väldigt trevligt, vi hade ordnat med god mat, raw-cupcaces, champagne, poké-bowls och mycket mer till gästerna.

En lyckad kväll – tack alla ni som kom!