FÖRLOVNINGEN 2016-07-16

23 juli 2016 5 kommentarer
Arkiv

Annonsen laddas.

forlovningen_fridfahrman

forlovningsmiddag

forlovningsring_fahrman

forlovning_frida-fahrman

forlovningskyss

 

För en vecka sen gick han ner på knä och just nu firade vi vår förlovning – Mallorca 2016-07-16 för alltid i mitt hjärta!

Men lite av själva händelsen kan jag ju ändå dela med mig av, även om jag så här en vecka senare knappt har förstått det själv än. Det kom totalt överraskande och helt oväntat, helt ärligt. Så det var kul att det blev just så.

Klart att vi hade pratat om att någon gång gifta oss, att det fick ta sin tid, jag trodde nog mer på att det skulle hända för ett par å sen, och absolut inte nu och definitivt inte att Hampus planerat detta i månader. Mamma & pappa visste, men ingen annan.

Den första bilden är en skärmdump från filmkameran, Hampus har lyckats fånga vår stund i smyg, på film, ett minne för livet.

Det var bara vi, vi var ensamma hemma just den här dagen. Det var inget tillkrånglat eller konstigt, bara vi där och då i stunden. Hampus sa fina saker om oss, om mig och om vår familj. Sen gick han ner på knä och friade. Jag minns inte att jag sa ja, jag frågade om han menade allvar 3 gånger. Och ungefär efter 3-4 minuter kom allt över mig, då stannar vi tiden i varandras armar en lång stund, en känsla jag aldrig kommer glömma.

På kvällen ordnade våra vänner en fantastisk förlovningsmiddag för oss! Och om ett par veckor så kommer även ”den riktiga” ringen att vara på plats, det längtar jag efter.

Ha en fin lördagkväll, vi ska fortsätta att fira – en vecka som nyförlovade!

ATT HYRA HUS PÅ MALLORCA

22 juli 2016 11 kommentarer
Arkiv / Barn / Resor

Annonsen laddas.

att-hyra-hus-pa-mallorca

hyra-hus-mallorca

hus-pa-mallorca_hyra

 

Jag tänkte berätta lite om hur det har varit att hyra hus för oss på Mallorca.

Vi bestämde oss redan förra sommaren, med 6 vuxna och 5 barn, så krävs lite planering och god framförhållning för att få det som man önskar.

Vi bokade ca ett halvår i förväg, via en vanlig sajt online och spansk förmedling. Vi valde själva antalet dagar, ej vanliga bytesdagar, 10% i deposit vid bokning, övrig betalning på plats. Eftersom vi var tre familjer som åkte, kunde vi dela kostnaderna mellan oss.

Vi hyrde ett gigantiskt hus, så att alla kunde ha sin privata del, med sovrum och badrum separat per familj. Den var de sociala ytorna gemensamma, som utekök, hacienda, poolområde osv. Dessa var helt magiska!

Jag har helt ärligt inte superbra koll på Mallorca sen tidigare och har då varit där på helt andra typ av semestrar. Det här var ju högsäsong, mitt i juli och med barn.

Vi ville därför hålla oss nära Palma, med korta avstånd till det mesta, som flyg, stränder, mataffär osv. Men det är knappast några avstånd ändå till något på hela Mallis.

Vi har satsat mer på dagar vid poolen och hemmakvällar med långa middagar, men ändå med ett par avstickare till strand, beachclub och restauranger.

De flesta av barnen är mellan 3-5 år, där allt har funkat hur bra som helst. För de små barnen dvs Line 7 mån och en till 1,5 åring så har vi fått fixa lite mer. Lite tog jag med hemifrån, men utnyttjade även Kit4Kids som jag måste tipsa om. Det hade faktiskt inte alls fungerat lika smidigt annars. Otroligt bra för dig som åker på semester med barn!

Allt har fungerat så otroligt bra! Jag har faktiskt inget som jag skulle ha gjort annorlunda. Vi har haft världens bästa dagar tillsammans, med barn och bästa vänner, vilket jag är så otroligt glad och tacksam över!

Har ni fler frågor och funderingar kring Mallorca, hyra hus, åka med barn osv, så kommentera, så svarar jag på allt!

RÖTT FÖR KÄRLEKEN

21 juli 2016 Skriv en kommentar
Arkiv / Outfits / Resor

Annonsen laddas.

frida-fahrman_palma

palma_mallorca-Outfit_frida-fahrman

 

Som ni förstår har vi bara fortsatt att fira förlovningen och njutit av ledigheten. Men nu börjar den här resan närma sig sitt slut.

Så här såg jag ut under dagen då vi var inne i Palma. Kärleksrött fick det bli. Mallorca kommer alltid från och med nu har en speciell plats i mitt hjärta!

Kjol &Other Stories // Topp H&M // Solbrillor Celine // Skor Heelow//

 

MY MALLORCA MOMENTS

19 juli 2016 2 kommentarer
Arkiv

Annonsen laddas.

instagram-frida-fahrman

 

Jag måste motvilligt erkänna att jag har varit betydligt flitigare på Instagram än på här på bloggen med uppdateringarna från Mallorca. Riktigt flitig dessutom.

Men det blir så när man inte har Internet utan bara kan roama från mobilen. Men jag har massor av händelser, ställen, outfits och tips att dela med mig av. Det kommer!

Men vill ni ha daglig inspiration hittar ni ännu mer på Instagram @fridafahrman