frida-fahrman-header

PREPP INFÖR FEST

Frida Fahrman

fest-frida

 

Imorgon ska jag ju ha ett härligt litet morsdags-event tillsammans med GlossyBox, där jag har bjudit in ett fåtal mammor för en härlig lunch på världens mysigaste location. Idag är det prepp å fix inför det som gäller och nu håller jag alla tummarna för att det inte ska regna! Det vore så typiskt, jag som såg fram emot sommarsol och klänning. Jag kanske får tänka om.

Nu ska jag strax iväg på möte & sen blir det nog pusskalas hemma hos oss i eftermiddag!

EN SNEAKPEAK HOS H&M – INFÖR STUDIO AW 16

frukost-hm

hm-studio-2016

H&M-studio-2016-_kappabarn-studio-hm-2016

flicka_hm-studio_barn-2016

accessoarer_hm-studio_barn-2016

 

Här om dagen var jag på en frukost hos H&M, eftersom jag missade pressvisningen när den var. Så lycky me – jag fick möjligheten att komma och kolla nu på denna magiska kollektion som kommer ut i butik och online först 8 september.

Jag tycker att det är så kul att H&M satsar på sånt här, att man skapar olika kollektioner och delar precis som de stora modehusen gör. Att göra en Studio kollektion där man går in och jobbar på detaljerna, och inte minst i barnkollektionen. Det kommer både dam (favoriten var den svarta jackan), herr och nytt är barn. Jag kunde inte sluta titta på den, den är så otroligt fint gjord, jag hade älskat allt om jag var barn, kolla in detaljerna, mönstren och materialen. Och inte att missa accessoarerna, som den lilla kaninen på bordet, gitarren, käpphästen, maskerna och kalas-boxar. Den här kollektionen ser jag verkligen fram emot!

SVART & VIT PÅ CHANEL

frida-fahrman-chanelinvigning

frida-fharman-chanel

 

Så här såg jag ut när jag gick ut en sväng i torsdags och gick på Chanels butiksinvigning. Jag tog inte med mig fin-kameran ut, så mobilen fick duga. Tyvärr gör den inte den här fantastiska toppen rättvisa. Men jag kommer leva i den, så ni kommer få se mer av den framöver ändå.

Så jag svängde nya klackar & nytt hår på stan, kvällen till ära i svart och vitt!

Väska Céline // Skor Jennie-Ellen // Byxor Lindex // Topp River Island //

 

MIN BRUDBUKETT

brudbukett

brudbukett_pioner

 

Det här kunde har varit min brudbukett, men då hade det fattats ett par liljekonvaljer också. Nu är det i stället den fina pionbuketten som arrangeras om till vasen i vardagsrummet. Älskar pionernas tid som är nu!

Dessutom ser jag fram emot hela den här veckan, med sol, ett efterlängtat besök som kommer till stan, jag ska ha ett superfint event på torsdag för några få inbjudna med GlossyBox och fredag väntar ledighet och en heldag med barnen och vänner.

Dagens – mina topp tre, pionbukett, ljus denim & min favorittopp från Rodebjer