SOMMAREN ÄR TILLBAKA

23 augusti 2016 3 kommentarer
Arkiv / Outfits

Annonsen laddas.

fahrman_frida-outfit

fahrman-kort-har

frida-fahrman-lindex

har-_frida-fahrman_kort_blont

 

Det är så härligt att sommaren är tillbaka för ett par dagar.

Jag känner verkligen att jag inte har luftat färdigt de bara benen och vill fortsätta att använda kjol. Det här är annars bland den bästa tiden, när man kan gå just med bara ben men ha tjockare plagg upptill tycker jag.

Skor Chloé // Topp & Kjol Lindex //

MIN SASHIMISALLAD

22 augusti 2016 3 kommentarer
Arkiv

Annonsen laddas.

sashimilax

Jag lade upp den här bilden på min middag på Instagram här om dagen, och fick många frågor på receptet. Så här kommer det, en favorit i repris på det här, som är en av mina favoritmiddagar.

Jag tar alltid Salmalax, som skivas som sashimi, i något tjockare skivor. Just här har jag varvat skivorna med avocado, men det gör man som man vill. Jag gör olika uppläggningar varje gång.

Sen har jag gärna en mix i botten eller till med gurka, sojabönor, ibland mango, eller ärtskott, ja mixen till är det man tycker är gott.

Tricket är såsen, så här kommer världens bästa thaisås: (jag måttar på känsla) Den består av tex. avokado-olja, riven ingefära, färsk hackad vitlök, hackad färskt koriander, saften av lime och soja, man kan också ha i lite fishsauce eller gyozasås. Häll över allt och toppa med lite hackade cashewnötter, eller rostade sesamfrön, gärna blanda vita och svarta. Det kan oxå vara gott med något krispigt på som kokosflakes eller rostad lök.

Pröva er fram, jag lovar det blir snabbt en favorit!

PRESSVISNING HOS LINDEX BARN

21 augusti 2016 Skriv en kommentar
Arkiv / Barn

Annonsen laddas.

frida

LINDEX-HOSTKOLLEKTION

pokebowl

carin-frida

lindex_halloween

lindex_barnklader_fahrman

 

I slutet av förra veckan hade Lindex pressvisning för att visa sin kommande höstkollektion för barn.

De bjöd på senaste nyheten – pokébowls, vilket var sååå gott! Sen fick vi såklart klämma och känna på höstens alla plagg.

Själv älskar jag färgskalan, som har inslag av bärtoner, mörkgrönt, flera nyanser av blått, dvs precis sånt som jag älskar. Dessutom med många fina motiv och roliga prints.

Dessutom gillar jag hela Lindex ambition och tänk kring hållbarhet och att de verkligen satsar på detta kring hela sin barnkollektion i första hand.

Tack Lindex för en härlig eftermiddag!

ÄNTLIGEN FREDAGSBUKETTEN!

19 augusti 2016 Skriv en kommentar
Arkiv / Blommor / Inredning

Annonsen laddas.

fredagsbuketten

dahlior

hortensia_eukalyptus_dahlia

 

Nu när vardagen, efter ett par dagar, nästan är helt återställd, så är det dags för säsongens första fredagsbukett!

Det här är det mysigaste med både hösten och att komma hem från semestern. Att när pre-semesterkaoset har lagt sig, så börjar hemmet komma i ordning, nybäddat i sängarna, snittblommor på bordet och så tända ljus när mörkret faller.

Älskar dessutom säsongen av blommor som börjar nu, av hortensior, dahlior, hösteukalyptus och mycket mer. Den här buketten fixade jag igår.