I annonssamarbete med Thule

Jag älskar att cykla med barnen!

19 september 2017 1 kommentar
Arkiv / Barn

Jag använder barnstolar på cykeln till både Nils & Line och just nu har jag dem faktiskt tillsammans, två barn på en cykel. Jag älskar att cykla, då det både är roligt och ger en enorm frihet!

frida-thule

thule-cykel

thule-barn-cykel-stol

cykel-thule-barn

Som ni vet sen tidigare så har jag alltid älskat att cyklat & gjorde det varje dag när vi bodde i stan. Det har jag verkligen försökt fortsätta med sen vi flyttade. Både jag och Hampus cyklar mer eller mindre året om, nästan varje dag på något sätt.

Vi försöker båda få in det som en del av ett aktivt vardagsliv, ibland som motion men också för att det är roligt och förenklar mycket i vardagen tycker jag. Jag vill inte vara bunden till bilen, jag tycker att det är en helt annan frihet att kunna cykla!

Och nu när även Line blivit lite större, så kan jag cykla med båda barnen – dessutom samtidigt! Så jag kan hämta & lämna båda på cykeln om dagarna. Jag tycker att det är så smidigt att ha dessa cykelstolar och även kul för barnen som älskar det!

Men jag tycker nog att det är lite tungt med båda om jag ska vara ärlig, och så gillar jag att ha kvar min cykelkorg fram. Så jag tror att vi kommer kommer byta så att Lines del fram kommer sitta på Hampus cykel & jag kan ha kvar Nils där bak när vi kommer göra lite längre cykelturer. Så kan vi i stället cykla alla tillsammans.

Vi älskar alla att göra små utflykter ihop, Line verkligen tjuter av skratt där fram, verkligen njuter av känslan. Hur gullig är inte den extra Miffy-kudden? Som är som ett mjukt extrastöd, den gillar hon.

Och Nils älskar den blå stolen, färgen är så fin, och han sitter riktigt bra. Bältena som man knäpper är bland det bästa av allt, det är nämligen magneter, som gör att barnet kan knäppa sig själv, men inte knäppa upp, vilket är både smidigt och säkert.

Jag älskar att umgås som familj på detta sätt – frihet & kul med barnen!