PACKNINGEN HAR BÖRJAT

30 juni 2016 Skriv en kommentar
Arkiv

Annonsen laddas.

semester_packning-2016

 

Sista dagen på första sommarmånaden och semestern som börjar närma sig allt mer. Det ska bli vår första som en liten familj på fyra och flera härliga äventyr väntar. Först blir det värme, sol och bad!

Här är några favoriter som kommer finnas med i årets packning:

Solskyddsfaktor // Dior

Sandaler //Kavat

Mobilskal med initialer // The Case Factory

Bikini // Scampi

Solglasögon // Nividas

SOMMARENS KJOL

29 juni 2016 1 kommentar
Arkiv / Outfits

Annonsen laddas.

frida-fahrman_celine

fahrman_dagens-outfit

&otherstories_frida-fahrman

 

Älskar att gå i kjol och den här, i modell längre passar mig perfekt, för varma sommardagar i stan. Funkar både till vardag med en blus och skjorta med flats, eller för en kväll med klackar och någon finare topp. För mig kommer det här bli sommarens kap.

Idag har jag sett ut så här, när jag har hunnit fixa med ärenden på stan inför en snart stundande semester.

Skor/Väska/Solbrillor Céline // Topp Baum Pfergarten // Kjol &Other Stories//

INSPIRATION FÖR BALKONGEN

28 juni 2016 6 kommentarer
Arkiv / Blommor / Inredning

Annonsen laddas.

balkonginspiration

lavendel-pa-balkong

balong_krukor

barnmobler_for-balkong

plattar-i-luften

humle_balkong

tomatplantor_balkong

ampel_balkong

lavendel_balkong_krukor

 

Jag tänkte ta med er på en rundtur på vår balkong, även den här säsongen. Lite nytt har hänt, ett par gamla favoriter består – häng med till min lilla oas!

Jag älskar nog balkongsäsongen som bäst just nu, när allt har fått växa till sig lite, det blommar och är ljusa nätter, utan att bli övervuxet och man kan sitta här långt in på nätterna.

På balkongen försöker jag att inte blanda för mycket, jag gillar att hålla mig till ett par växter och samma färgtoner. Basen är vitt, grått, grönt och lila, på inredning och krukor som växter och blommor.

Växterna ska vara tåliga, och klara både skugga och en del sol. Växa fort och ha en lång säsong. I blomlådorna planterar jag gärna lavendel, många krukor med plättar i luften som jag tycker är så fint och olivträd. Återkommande är ett par sticklingar från min farfars tomatodling, de växer sig redan enorma. Jag längtar efter första skörd av små röda & gula tomater.

Nytt för i år är också sådant som växer snabbt, jag har valt humlen i hörnet, och gud va den slingrar sig fort! På bara ett par veckor når den ju snart upp till grannen. I hörnorna har jag ett par fina plantor av jätteverbena, som får nästan lavendellila blommor och kan bli upp mot 3m höga! Även trädet är nytt, en alpvide, som har tagit sig otroligt bra utan att bli för stor, dvs perfekt på en balkong.

Nytt i inredningen är oxå den lilla sittgruppen för barn, två små rottingstolar & ett bord – jag älskar dem! Nu kan vi alla sitta ute och äta middag tillsammans och även kusin Lily när hon hälsar på.

Kuddarna i grått är också nya, för smart nog tål de fukt, så de kan vara ute även på nätterna.

Amplarna fick jag till i år också, hann inte med det förra året, men hade en tanke redan då om det. Det blev vintage terracotta-krukor med plättar mot väggen.

Nu sover båda barnen och jag ska sätta mig här ute för en stunds avkoppling för mig själv. Ni ska få hänga med igen senare efter sommaren och se vad som har hänt då.

MIN MIDSOMMAR 2016

27 juni 2016 1 kommentar
Arkiv

Annonsen laddas.

skog_kvalldukning_midsommar

angsflocka_blomma_midsommar

nils_midsommar2016

midsommar2016

far_kvallsljus

lines-forsta-dopp

lupin_kvallssol

corona_vykort_midsommar_tack

 

Årets midsommar har slagit de senaste åren med längder, vilken kanonhelg! Underbar värme, god mat, Lines första pooldopp, sommarblommor, sena sommarnätter, barn, vänner och extra allt.

Tack till alla fina vänner med familjer som vi har, allt ni har fixat och ordnat och att vi har varandra!