Att komma ikapp!

 

Alltså – igår var första dagen på 5!!! veckor, som ingen av oss i familjen var hemma och var sjuk, alla var återigen på jobb & förskola. Helt galet ju!?

Så jag har lite att ta ikapp, även om vi gjort vårt bästa för att inte tappa för mycket på jobbfronten. Visst kan det ibland se både lättsamt & glammigt ut här på bloggen, men livet är mer än så faktiskt, inte att förglömma.

Mornar kan ju vanligtvis vara just kaos i en småbarnsfamilj, right?! Därför var det makalöst härligt att komma iväg på den här frukostpresentationen som Indiska höll i igår. Jag tog sällskap med fina Valerie, som jag saknat så mkt då vi inte kunnat ses på så länge.

Vi fick se Indiskas nya loungewear-kollektion, den fjärde i ordningen om jag inte minns fel. Otroligt kul att se hur de jobbar vidare med fina material och går vidare i sin design inom detta område.

Dagen fortsatte just med att försöka komma i kapp, möten som gick om varandra i ett fasligt tempo för att avsluta dagen med världens härligaste mama-konferens med hela mamagänget!


LOADING..