MITT NYA JOBB!

*

mama_skonhetsredaktor

 

Breaking news – vi börjar den här måndagen med lite nya, härliga och framför allt efterlängtade nyheter. Nu ska ni äntligen få veta lite mer om vad jag har hållit på med sista tiden.

Som ni säkert har märkt har jag jobbat en hel del på sistone, för när tillfället dök upp innan sommaren så kunde jag inte motstå att säga ja, trots att jag egentligen är mammaledig – jag är ny skönhetsredaktör på Mama!

Jag slutar ingenstans, dvs mitt vanliga jobb på Metro, utan kommer att fortsätta att göra det här på frilans, liksom de flesta av mina jobb och projekt. Samtidigt som jag är mammaledig på ca 50% med Line, iaf till årsskiftet sen får vi se hur det blir och hur allt går.

Det känns såklart jättekul att vara tillbaka i skönhetsvärlden, det var ju faktiskt där jag en gång började när jag skrev redaktionellt material.

Nu satsar Mama stort på skönhet, och jag kommer bjuda er på ca 8 härliga sidor i varje nummer! Blandade skönhetstips, inspiration och produkttester. Så räkna även med att även här på bloggen så ska jag dela med mig av ännu mer beauty framöver, produkttips, hårtutorials, ja allt man kan tänka sig! Och ni får gärna dela med er till mig vad just NI vill läsa om.

  1. Såååå himla roligt!! Blev så glad när jag läste det i tidningen i går. Nu kommer jag förlänga min prenumeration. 🙂 grattis!!! Kram

  2. Åhhh va roligt! Stort grattis Frida! ?

    Blir inspirerad av din glädje och driv. Tycker det är super att du får de möjligheterna och är tacksam för din ödmjukhet och öppenhet. Du är såå värd det bästa! Jag som reser en hel del i tjänst ser gärna tips på hur man med få produkter/lite tid kan skapa wow effekt. Håret och en bra makeup gör mycket för känslan.
    P.s! Vilket fint kort på dig och Line.

  3. Nämen vad skoj! Grattis! Älskar tutorials. Jag har dock gett upp hoppet om att greja dina flätor, hehe. Ett par nivåer above vad de här oflinka fingrarna klarar. Jag tänker spontant sminktutorials – en bra bas, hur man ska tänka med lite mer mogen hud (35+) och concealer o.d. runt områden där det kan se mysko ut pga fina linjer/rynkor. Och! Snabba föräldratricks såklart! Färger på t.ex. läppstift i förhållande till hudton. Ah, det finns ju hur mycket som helst. Go wild. Grattis igen! /Tessan

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

LOADING..