I annonssamarbete med BONNIER MAGAZINES & BRANDS

Dagen som kommer bli FAB!

Nu närmar sig snart den fantastiska helgen med FAB-day! Jag kommer att vara på plats hela dagen & jag hoppas såklart att ni också vill komma.

ckkOn0jHy10o

guldK

guldknappen_outfit1

grTmxaq7XS7T

 

Jag tänkte att ni tillsammans med mig här får blicka tillbaka på Guldknappen – Damernas Världs fina modepris. Wow vilka kvällar detta har varit, fyllda av mode, inspiration & glamour! Och i år kommer detta prestigefyllda pris att delas ut på FAB-day, denna härliga modefestival.

För ni har väl inte missat FAB-day den 21 Oktober? Jag skrev om det här tidigare och ni har fortfarande chans att köpa biljetter. Nu i två dagar kommer bara NI, mina bästa läsare få 20% rabatt vid ett biljettköp av en FAB-biljett (foajé som guld) om ni anger koden FABfrida när ni köper er biljett på swedenfabday.se

På plats kommer alltså Guldknappen delas ut, det kommer ske mängder av härliga mode och skönhetsaktiviteter, modeplåtningar, föreläsningar och mycket mer!

Jag är självklart på plats, där jag kommer hålla beautytalks som ni kan lyssna på. Jag kommer bla. träffa Caroline Winberg & Vanja Wikström och prata om allt kring skönhet.

Jag hoppas att vi ses där & att ni kommer och lyssnar på mig!

 

LOADING..