Frida Fahrman

35 år

Familj, sambo Hampus och sonen Nils på 4 år och Line 1 år – boende i Stockholm och ska snart flytta till hus!

 

Kontakt info:

frida.fahrman@metro.se

När det gäller skönhet:

frida.fahrman@mama.bonnier.se

 

Jag är modeprofil och skönhetsredaktör i tidningen Mama och bloggar här på Mama.nu

 

Jag började min karriär som produktionsledare på tidningsförlaget Hachette, gick därefter vidare till Aftonbladet Klick och skaffade mig parallellt en utbildning på Stockholms Universitet. När jag var färdig i skolan gick jag vidare som mode och skönhetsredaktör på tidningen Metro, där jag även startade min blogg. Sedan 2009 har jag bloggat på Kanal5 där jag även har jobbat som moderedaktör och projekledare inom mode. Under ett år jobbade jag sedan vidare SBS Discovery Media, där min huvudsyssla var som digital producent och utveckling av playexklusiva produktioner.

Jag har även jobbat som programledare för Tv programmet Stylisterna säsong 1 & 2, haft en radio show tillsammans med Magnus Uggla i P4 och medverkat i radioshowen Vakna med The Voice. Jag håller även i föreläsningar och jobbar som konferencier.

I dagsläget jobbar jag som Webb-Tv chef för Metro Mode, där jag ansvarar och producerar allt digitalt rörligt innehåll. Jag jobbar även som skönhetsredaktör för tidningen mama och gör andra frilansprojekt inom mode, inredning och skönhet.