Hanna Hedlund

Fika är oxå viktigt..

hannahedlund

Det är så mysigt att bara sitta ner med en god kopp te, och en ruta marabou choklad. Att unna sig lite gott. Och man blir så nöjd. På EN ruta Marabou..,,,

20120413-074937.jpg
Om jag ska vara ärlig så var det här en hel chokladkaka när jag började fika.
En ruta gör mig bara frustrerad.
Dag 4 över tiden. Max tio kvar.
Jag kanske klarar detta ändå.
Med apelsiner och choklad.

 • jenny johansson

  Åååh är det Månses Design jag ser?! Så snyggt porslin =)

  Och ett STORT grattis till jäntan!!
  Många kramar från Hälsingland!

 • Martina

  Såg påfb att ni precis blivit föräldrar igen för tredje gången…Så många varma ”Grattis och välkommen till världenkramar” som det bara går, skickar jag till Er alla, såååå Underbart!! Hon är söt som socker och låter som en orkan, skriver Martin, haha, åh vad jag är glad för Er skull!

 • Charlotte

  Grattis till er fina lillasyster! Lycka till!!! <3

 • Bettan

  Grattis till er!!

 • Annie

  Grattis !! Då var det ju bara bra att du åt en hel chokladkaka så du fick energi !!! Lyckönskningar å kramar

 • Jenny W

  Ja, som andra har skrivit så såg jag också att din kära Martin skrev om BB :) !!!
  Önskar er ALL lycka!!

  Må så gott,KRAM//Jenny

 • Paschen

  Såg att M skrivit BB…… Hoppas för all del att det betyder det jag tror….BEBIS PÅ G….. HEJJA HEJJA Bebben, ut med dig!
  KRam till er alla

 • http://blogg.alltforforaldrar.se/niiinis/ Niiinis – Sminkmamman

  Det verkar som det har hjälpt med chokladen?! Såg minsann att ni är på BB! Åh kämpa på nu tjejen, snart är bebben HÄÄÄÄÄÄÄÄR!! Massa lycka till nu, kram Nina!

 • Åse Schölander

  Skriv din kommentar här! Konstigt

 • Åse Schölander

  Skriv din kommentar här! Är detta ett inlägg för att stödja hungersnöden i Västafrika?

 • Hanna

  Heja Hanna! Det är asjobbigt att gå över tiden, jag vet för jag har gjort det med båda mina barn, 12 resp 13 dagar. Dessa dagar som kändes lika långa som hela graviditeten dessförinnan. Och det är svårt att hitta på nåt när man redan har gjort allt. Till sist återstår ändå bara väntan. Så heja dig! Det är tråkigt och tufft, men plötsligt händer det! Kram från en annan Hanna-mamma

 • http://www.nogg.se/mairone Mairone

  Hehe.. ne en ruta…. frustrerad. Håller med.. godare om man får äta flera st rutor..=)

 • Holmiz

  Ett tips, prova marabous apelsinchoklad-kaka, grymt god! =)

 • Anna

  Choklad.., tippar på att det är en kille i magen! Skickar lite pepp, för varje dag som går kommer du närmare bebisen!! Lycka till!!

 • Eva

  Herrejösses, man blir lika förväntansfull som dig och är inne på din blogg tusen gånger om dan för o kolla om det är nåt på gång, dröjer det lite med inlägg så skuttar man till lite, tokigt :-) Håller tummarna härliga du!!

 • http://juniphe.wordpress.com Kristina D

  Den där förbaskade chokladen alltså! Jag har ett begär utan like efter den heeeela tiden! Har ingen hemma, men däremot har jag en laddning kladdkaka med kokostosca i frysboxen i källaren. Jag smyger ner till den för baskade boxen minst en gång per dag och snor åt mig 2-3 bitar. Detta var tänkt att jag skulle ha och bjuda på efter bebis kommit ut och folk börjar trilla in… Får väl baka mer då?

 • Marie-Louice

  Du är bara för härlig… Kram på dig..

 • Tina

  Jag gick över 11 dagar och det var verkligen det längsta dagarna i mitt liv. Du får tänka att nu kan det faktiskt hända när som helst och om inte annat är det bara dagar kvar innan du får hålla i det lilla knytet. Det är ju ingenting jämfört med det nio månaderna som har passerat :) . Unna dig allt gott så du orkar med det sista nu :) . Lycka till!!

 • http://www.energiskaewa.blogspot.com Energiska Ewa

  Se varje dag som du går över tiden som en bonusdag i ditt gamla liv. Passa på att ta tag i någon av de där surdegarna som det aldrig annars finns tid till. Du vet som att sy gardiner, rensa bland foto eller konvertera videofilmer från när du var liten till DVD. Det måste vara något konkret (städa, tvätta o liknande räknas inte). Så när du sitter där om några dagar och känner dig som en kossa till morsa, så kan du vara nöjd att bebisen väntade några extra dagar så att du fick ro i hamn ett litet bonusprojekt.

  Att vänta kan ju antingen vara dötrist och långtråkigt, eller egentid för dig själv. It is all in your head! Stort lycka till!

  energiskaewa.blogspot.com

 • Helena

  dag 4 Hanna..jag med! jag blir snart tokig. 9 månader är ingenting jämfört med att gå över tiden..En choklad kaka är det minsta man kan få unna sig. Ska satsa på bullbak och dagsbio idag. Vi kanske ses på BB sthlm trots allt ;) Kram Helena (nordisk film)

 • Lisa Öhlin

  Ville bara önska lycka till innan det sätter igång. Haha kommer ihåg när min man, efter förlossningen kom upp till BB med en hel ICA kasse full med onyttigheter, varpå han fick bassning av personalen som menade på att den nyblivna mamman skulle nog äta lite nyttigare mat än det han kom springandes med:) glädjehus bland godishyllorna.

 • Jenny thuresson

  Hej. Helt sant, vem klarar äta en ruta?;). Har inte följt din blogg så länge men gillar den verkligen. Min syster precis som din syster fick barn för ett par veckor sedan, helt underbart med syskonbarn men det gör ju att längtan efter knodden i magen nästan blir olidlig. Ja jag är oxå gravid men nedkomst beräknas till 27/4. Jobbigt nu;)!!

 • Therese

  Följer dig med spänning! Jag är en dag före dig, alltså 5 dagar över tiden. Heja heja oss som väntar!!!! Vi är definitivt värda alla chokladkakor och jordgubbstårtor som finns.:) Lycka till!!

 • L

  Hej. Oj 16 dagar över tiden. Jag som ligger här hemma i soffan och klagar på mina 11 dagar över tiden. Det känns som om livet är på pause, varje dag är en repris. Men man klarar det, men lite hjälp av choklad :) Lycka till Hanna när det sätter fart!

 • http://ljuvt.blogspot.com Sophie – en liten familj på 3♥

  Haha, så sant de där med rutorna. Vem blir nöjd på en? Vet inte någon i alla fall i min närhet, vet du? :)

  Kämpa på, ja, jag vet en klyscha men jag vet faktiskt precis hur de känns. För i dag för precis 2 årsen föddes min son på +16 dagar övertiden.
  Oj vad jag minns vilken pina de var att gå över så många dagar och allas ”tjat” om när och om ungen hade kommit. Men vilken total lycka de var sådär 16 dagar över beräknad tid när den lille 3.6kg klumpen kom till världen <3

  Så njut av ännu mera rutor och apelsiner och vips så har du din liten i famnen! Ta hand om dig.