Hanna Hedlund

Sandra och tv-konsumtion

hannahedlund

Jag slötittar på tv en hel del när jag ammar, det måste erkännas.
Det går en del repriser och program på dagarna som jag aldrig kollar på annars.
Det är lite fascinerande att det är typ samma program som förra gången jag ammade, för fem år sen.
Malou kollar jag, sen kommer ”hem till gården” och då stänger jag av.
Just nu går talkshowen ”Ellen” på femman och den gillar jag.
Snart ska vi ut i det fina vädret innan jag växer fast i den här soffan.
Innan jag får ”turné -ashle”.
Turne-aschle är en väldigt platt rumpa som man får för att man suttit för mycket i tex turnébussen.
Tack för napp-tipsen!
Ska prova nuk, den hade Ida kommer jag ihåg.
Love hade ingen napp men mina tjejer är lite lika till sättet.
Synd att det inte duger med napparna som finns i mataffären bara!

20120503-135623.jpg
Sandra! Tack fina vän:)
Min vän Sandra kom förbi, och ni får en bild på henne istället för på mig för hon ser så mycket piggare ut:)

 • Ellen

  Tack för att jag gick in på din blogg och läste bloggen. Åkte direkt och köpte denna napp. Har haft samma problem och har testat olika men ingen har funktat. Men oj så den funkade vilken hit:) värt varje krona extra.

 • Kajsa

  Jag har gått från att tycka att Hem till gården var rena rama skräpet till att bli helt fast. Det beror dels på miljön, den engelska landsbygden, men också på skådespelarna som verkligen inte är att fnysa åt. Det finns en anledning till varför serien har rullat på i trettio år eller vad det är, länge är det i alla fall, och vunnit priser. Serien är riktigt bra och det är också den enda serie jag följer.

 • http://blogg.mama.nu/mamsijosefin mamsijosefin

  Min tv runda blir alltid the voice tv och sen våra bästa år.

  Hur har det gått med nappen till lilla Saga? Jag köpte Nuk till min Edith i går men tyckte själva nappen var så bred. Hon verkade klökas. Vet du om det finns någon rund napp? Samma form som en napp på en nappflaska? Såna man hade ”förr”. Haha!

 • Louise B

  Ja, det här med ”amnings-tv” är lite kul. Kommer i håg att Malou gick varmt här hemma…

 • Sara

  Hej!
  Min son hade också problem med att suga på napp, på mig var det inga problem dock men man kan ju inte sitta med tuttarna i vädret hela dagarna ;-) Så då tog jag av mig mitt linne och gav honom det samtidigt som han fick nappen och gud vad han sög! Det var som att min doft fixade suget på nappen :-)
  Tack för en bra blogg!

 • bananskalet91

  Nuk-nappar och flaskor har vi kört med. Det är ju lite (okej, mycket) dyrare än de i mataffären, men de ska ju vara så bra för barnens mun och tänder så då är det värt det !

 • En annan Trebarnsmamma

  Det är ju såå mysigt att sitta där i soffan och bara njuta!

  Kolla in Namnnappen! (www.namnnappen.se??) De har jag haft till vår minsting, perfekt när du kan få namnet eller annan personlig text på nappen – speciellt när förskolelivet börjar! Hoppas att du fick en skön stund i solen också!

 • Åsa Thalin

  Skriv din kommentar här!
  Hello
  Ha en trevlig dag i vårsolen nu.

 • E

  Hörde på radion att Anders Timell busringde dig här om dagen! Vad bra du hanterade samtalet =). Ha en fin kväll!