Hanna Hedlund

Kärlek

hannahedlund

När jag kom ner hade han gjort frukost och lämnat barnen medan jag fick sova.
Det är kärlek det.
Förr var det en romantisk middag på restaurang med bubbel och present,
Nu är det sovmorgon som är det finaste man kan ge:)
Halleluja i just love him so,
Godmorgon

20120508-095315.jpg

 • Louise B

  Känner såväl igen det! Jag fick sovmorgon i morse…

 • Lotta

  Det är dom små omtänksamma gesterna som är de mest romantiska. Att betala för mat på restaurang, present och blommor kräver inte lika mycket tankeverksamhet tycker jag. Uppskattar det lilla i vardagen. :) Tycker till och med att det är romantiskt att min särbo följer med mig till Ullared, bor i stuga och går i två dagar i varuhuset bara för att han vet att jag gillar det… Det är kärlek det. :)

 • Martina i Osby

  Underbart! Det är riktig kärlek det<3

 • http://blogg.mama.nu/rosen/ Jenny

  De är få och visst är de underbara!

 • http://juniphe.wordpress.com Kristina D

  Vad är receptet Hanna? (På att få gubben att göra ngt så omtänksamt och – i mitt tycke – jätteromantiskt) :-)

 • åsa.ahlkvist

  Underbara M ja det är riktig kärlek och du är så värd det,Skånekram