Kitty Jutbring

Kom på vår loppis! Vi ses på söndag!

kittyjutbring

Gårdsloppis! Vi röjde vinden och har fått ihop sjukt mycket prylar, kläder, leksaker, barnkläder, accessoarer etc, som vi drar ner till gården och slumpar bort. Och vi kommer såklart uppmana våra grannar att passa på att göra samma sak. Så gården Dalgränd 5-11 blir en fantastisk loppis söndagen den 7 september!

DESSUTOM är det loppis i Dalen samma dag (området precis söder om Dalgränd, typ 20 meter bort). Dalen består av 14 stycken gårdar där varje gård har sin egen innergård. Varje gård består av ca 100 lägenheter. En av Stockholms största loppisar! Mer info här:

Grön linje, mot Farsta Blåsut (eller Sandsborg). Se karta för exakt plats.

Dela gärna eventet!

IMG_5240.PNG

Kommentera - 1 kommentar
Föregående artikel Jag rasar inte m…

Jag rasar inte mot kanal fem, ok!?

kittyjutbring

Tydligen står det i Aftonbladet idag (eller igår?) att jag rasar mot kanal 5, aftonbladet ringe upp kanalchefen som säger att om jag nu tyckte det var så hemskt att vara med i en Big Brother-trailer så kunde jag ringt dom. Och det skulle jag ha gjort med om jag tyckt det var så hemskt. Men det gjorde jag inte. Jag tyckte inte om det, det var en jobbig påminnelse om många saker i mitt liv, bland annat dokusåpan, men framförallt mycket annat. Det var det jag skrev om här i bloggen. Det var därför jag inte uttalade mig eller svarade på frågor när Aftonbladet kontaktade mig via tel och mail. Men dom skrev ändå. Utifrån bloggen och det är dom naturligtvis fria att göra, men det blev ju rätt skevt… (Trailern försökte ju dessutom få mig att framstå som en lyckad person, så den var ju inget hemskt i sig, hade jag däremot blivit tillfrågad om jag ville vara med i den så hade jag sagt nej.) Ville bara säga det. Kram!

Kommentera - 4 kommentarer
Nästa artikeln Kom på vår loppi…
Föregående artikel Ojojoj, vad vi r…

Ojojoj, vad vi rensar!

kittyjutbring

Idag och i morgon har vi avsatt tid för att börja vår stora utrensning. För att kunna rensa i lägenheten måste vi först ta itu med vinden. Så här såg det ut när vi just börjat. Hela vinden, alltså hela loftgången utanför alla förråd såg ut så här:

IMG_5233.JPG

IMG_5234.JPG
Jag överdriver inte om jag säger att 2/3 ska skänkas, traderas, hamna på loppis eller ges bort. Minst. Tre av mina samlingar ligger dessutom riktigt risigt till: åttiotalskläderna, åttiotalsprylarna (mest porslin), samt Hello Kitty-samlingen. Jag sparar bara det allra, allra dyrbaraste. Vi ska försöka få till en loppis på gården redan på söndag. Då har nämligen alla andra gårdar här i enskededalen loppisar på sina innergårdar. Vi har sökt om tillstånd från hyresvärden och tänker i så fall sätta upp lappar och få med grannarna också!
En bra plan. Fasen vad skönt det ska bli att bli av med grejer!
Massa kramar!

Kommentera - 2 kommentarer
Nästa artikeln Jag rasar inte m…
Föregående artikel "Kitty ligger va…

"Kitty ligger vaken om nätterna..."

kittyjutbring

Fick den här bilden av min storebror Henrik:

IMG_5222.JPG
Det var Pär ”pappapastell” Ottosson som uppmärksammade mig på att jag var med i trailern över huvud taget, och inlägget handlade om så mkt mer än just dokusåpan. Om massor av val i livet jag gjort av skumma anledningar…
Orkar faktiskt inte ens googla upp artikeln. (Aftonbladet Klick ringde mig efter det aktuella inlägget här i bloggen, som är citerat, men jag ville inte uttala mig. Men det blev en notis ändå alltså. Det är väl så det funkar, det jag skriver här är ju ”offentligt”. Jaja…)
Idag flyttade lillebror Jonas in hos oss. Han börjar jobba här i Sthlm i morgon men får inte sin lägenhet förrän om som mest två månader. Ska bli mysigt att ha honom här. Nikki-Lo har varit spänd hela dan, här väntar vi på tåget.

IMG_5220.JPG
Vi har tömt Nikki-Los rum lite för att Jonas ska kunna bo där, och hon har aldrig varit i sitt rum så mycket som ikväll. Hon var helt till sig. Helt vild. Ville vara med Jonas precis hela tiden. Hon kallar honom för ”Joha”, och bara sa det om och om igen. Joha, Joha, Joha…

IMG_5224.JPG
När Krabban äntligen somnat bjöd jag på halvmisslyckad välkomsttårta. Men det är tanken som räknas…

IMG_5226.JPG
Välkommen till Stockholm morbror!
I morgon börjar steg ett i vår stora utrensning här hemma. Vi startar på vinden. Nu fasen ska det bli av!!!

Godnatt!

Kommentera
Nästa artikeln Ojojoj, vad vi r…
Föregående artikel Korv och lek!