Kitty Jutbring

Min egen insamling!!!

Jag har ju även en egen VIT JUL-insamling! Har nästan glömt att berätta om det ju! Vit Jul, kampanjen till förmån för de (minst) 400.000 barn som lever under missbruksförhållanden i Sverige, som syftar till att fler vuxna ska ta ställning och hålla sig nyktra över jul. Jag kommer dessutom kunna se om någon är med och skänker just via ”mig”, och faktiskt skicka ett personligt tack…hehe. Vit Jul har själva gjort en liten specialbild till mig, just för min insamling.

IMG_6678.PNG
Jag skrattar varje gång jag ser den! Den är från Mama-fotograferingen för svart två år sen, Krabban var sex veckor och jag råkade helt enkelt blinka på en bild. Den valde Mama ut, och nu även Vit Jul. Väldigt seriöst och liksom ”Carola-vackert” på nåt sätt.

HÄR kommer du till min egen insamling! TACK SÅ HIMLA MYCKET!!
Kram!

Kommentera - 3 kommentarer
Nästa artikeln Går in i v 31 i…
Föregående artikel Den perfekta jul…

Den perfekta julklappen?

kittyjutbring

Det blir mycket välgörenhet så här i jultider, men det ser jag som nåt väldigt positivt.
Jag har ju varit Världsförälder för världens största barnrättsorganisation Unicef nu i snart 15 år så jag har ett tips:

Nu är det mindre än två veckor kvar till julafton och i Unicefs gåvoshop hittar du de perfekta julklapparna. Allt du handlar levererar Unicef till de barn som behöver det mest. Du får ett fint gåvokort att ge bort i julklapp.

En nyhet för i år är JULPAKETET som ger fler barn möjlighet till en varmare och tryggare jul. (Bara att klicka på ordet och köpa!!) 25 miljoner barn är på flykt just nu. Många saknar skydd mot kylan, näringsriktig mat och trygghet. En filt gör att de klarar vinterkylan om nätterna. Näringsberikad jordnötskräm kan rädda livet på ett undernärt barn. Sagoböcker ger trygghet och en chans för barnen att få vara barn i en utsatt situation.

Delar av texten och bilderna är hämtade från Unicef. Hjälp till! Sen är klapparna fixade!
Kram Kitty.

IMG_6675.JPG

IMG_6676.JPG

Kommentera
Nästa artikeln Min egen insamli…
Föregående artikel Slutspurt! Ge ki…

Slutspurt! Ge kidsen en vit jul!

Jag fick ett litet mail igår som jag tänkte dela med mig av.
Jag är ju ambassadör för kampanjen Vit Jul som vill få vuxna att vara nyktra över jul, speciellt bland barn. Här är din chans att göra nåt litet men viktigt. Klicka i att du med kommer vara nykter i jul! Här kommer mailet:

”Hej kära ambassadör!

Nu är det bara nio dagar kvar till jul och vi har drygt 13 000 personer som har skrivit upp sig för vit jul! Ert engagemang i kampanjen betyder så mycket för oss och ni gör verkligen skillnad.

Vi har tänkt slå förra årets rekord på 23 000 ställningstaganden i år. Hjälp oss att nå ut med budskapet att fler barn borde få fira jul med trygga och närvarande vuxna! Be era följare att signa upp sig på www.vitjul.se så vi tillsammans slår rekordet!

Allt gott!

Varma julhälsningar,

Lisa Greve – redo för slutspurt!
Verksamhetsutvecklare, Vit jul”

Och det är klart att jag vill göra allt för att hjälpa till med en grym slutspurt, du med?
Kram!

IMG_6431.JPG

IMG_6432.PNG

Kommentera - 5 kommentarer
Nästa artikeln Den perfekta jul…
Föregående artikel BH till din tvåå…