Kitty Jutbring

Sex-podd från RFSU. Tips med länk!

(null)Hallå!
Nu när jag sitter och hostar och sorterar bäbiskläder mitt bland högarna som syns på bilden, så tänkte jag att jag ska ta tag i det där (som folk verkar göra) med att lyssna på poddar. Särskilt som jag och Per ligger i startgroparna för vår podd igen, ääääntligen!

(null)
Jag tänkte att sex-podden från RFSU väl kunde vara nåt. (RFSU är alltså riksförbundet för sexuell upplysning och har gjort en jäkla massa viktigt och bra genom tiderna här i Sverige.)
Jag har lite svårt för en del poddar, vissa kan få en att känna sig lite otillräcklig, som att dom som gör den är coolare än en själv, så att jag nästan känt lite att jag borde ändra nåt med mig själv när jag lyssnat klart. Inte så mysigt.
Så känner jag inte med den här. Tvärt om!
Den är liksom lugn, rakt-upp-och-ner-ärlig, mysig, avdramatiserad och informativ. Nästan lite charmigt torr. Skön lyssning liksom.
Tänkte passa på att tipsa om DET HÄR AVSNITTET som handlar om produktionssex.
Att ligga för att befrukta helt enkelt. Jenny Strömstedt är gäst och henne gillar jag ju. Hon berättar om åren då hon hade svårt att bli gravid, ivf-försök, tipsar om hur en kan tänka, berättar om hur folk bemötte henne: ”Men oj, har ni försökt så länge?! JAG SJÄLV blev ju gravid på första försöket”.
Hon känns som vanligt smart och sval fast ändå sådär lite spontant oberäknelig på ett kul sätt. Hon bjuder också på flera bra tips till personer som försöker bli gravida och berättar om när hon själv kände att skaffa barn var det viktiga, inte sexet, det blev mera ett nödvändigt ont.
Mekaniskt-ägglossningssex.

Dom snackar vidare om hur jäkla pressande det kan vara för både kvinnor och män att ”prestera” fram befruktningsligg och att på nåt sätt samtidigt ändå försöka vara romantisk och sexig när båda egentligen bara längtar efter ett barn så mycket att det gör ont. (Och kanske inte alls egentligen efter sex.)

Även den jäkla jobbiga och efterhängsna myten om att en ska ”slappna av” och ”inte tänka” för att bli gravid avhandlas. (Den har jag ju skrivit om förr.) Så jäkla störigt. ”Slappna av så blir du gravid, jag har hört om så många par som blivit naturligt gravida när dom fått reda på att dom äntligen fått adoptera…”, till och med från barnsköterskan på vårt BVC fick vi höra det!

Nu ska jag sortera klart och eventuellt hosta tills jag kissar på mig lite. Sen ska jag kolla (om jag vågar) om avsnittet när jag var gäst i Sexpodden ligger kvar från förra året. Minns att jag blev helt generad under inspelningen och har inte vågat lyssna på det.

Massa kramar!

Kommentera - 1 kommentar
Föregående artikel Mariah Carey, en…
Kommentera - 2 kommentarer
Nästa artikeln Sex-podd från RF…
Föregående artikel Har det kommit n…

Har det kommit nån bäbis än? Va? VA?!

kittyjutbring

Min kompis har gått över tiden några dagar och jag gissar att hon är rätt trött på folks tjat. Det löste jag så här subtilt:

(null)
Då svarade hon att vattnet inte gått men att det var massor av förvärkar i farten, var på jag skickade:

(null)
Det hade jag tänkt nöja mig med. Men otålig och störigt nyfiken som jag är kunde jag inte låta bli att ”bara säga godnatt” nu nyss med:

(null)
Med vänlig hälsning, Kitty ”Subtil” Störby Jutbring.
Puss!

(PS: tiderna ovanför bilderna är alltså inte när jag skickade, utan när jag skärmdumpade, så ingen tror jag ljuger, ok?)

Kommentera
Nästa artikeln Mariah Carey, en…
Föregående artikel Mama, I l<3ve…
Kommentera - 1 kommentar
Nästa artikeln Har det kommit n…
Föregående artikel Magen! (Vecka 37)