Den lilla nöjda personen.

24 augusti 2016 8 kommentarer
Okategoriserade

Annonsen laddas.

Vårt yngsta barn är ett och ett halvt år gammalt och är en fantastisk liten person. Vi fattar ingenting. Kimmi-Kid är glad jämt. Han är kramig, godmodig, lättroad, gosvillig, vill dela med sig, söker väldigt mycket ögonkontakt, är allmänt mysig och nöjd. Ibland tänker vi att han bluffar och snart kommer visa sitt rätta jag. Andra gånger kan vi tänka att han blivit tvingad in i sin roll för att hans storasyskon tagit all uppmärksamhet, att det liksom inte varit nån idé att gnälla. Eller så är det bara sån han är. En sån där som lätt charmar andra. Det märks ju hur lätt andra tar honom till sig. Tex kan nästan vem som helst få en lång, mysig kram genom att bara sätta mig på huk och sträcka ut båda armarna. Han kommer som ett skott. Även till helt nya bekantskaper, vad det nu innebär…? Just nu så tackat vi bara och tar emot. Vi har liksom rätt fullt upp och är väldigt glada över dom små glimtar av ”normalt” liv vi kan få.

PS: båda våra barn är lika fantastiska och vi älskar båda exakt lika mycket. 

Snus i sängen?

22 augusti 2016 2 kommentarer
Okategoriserade

Annonsen laddas.

Tänk om jag vetat för tio… (eller fasen, fem år räcker.) Tänk om jag vetat för fem år sen att jag skulle somna till snusandet från två små ungar. Tanken svindlar. Trots att jag ofta vill gräva ner mig själv under en hög med tjocka täcken, mjuka kuddar och öronproppar och aldrig mer komma upp igen till alla krav och all jäkla otillräcklighet så hade jag inte velat leva en sekund i världen utan dom här två 👇🏾

Heldag för två och bättre bilder.

21 augusti 2016 7 kommentarer
kultur / leksaker / Nöje

Annonsen laddas.

Jag ska ha mens om 7 dagar. Jag hatar mens. Hatar typ allt! Kan det vara därför jag känt mig så himla sur, arg pch irriterad idag? Sen vi kom hem. Känslan är att jag är så himla otillräcklig och att Per inte uppskattar mig alls.

Vi var på vår första riktiga biopremiär idag, Nikki-Lo och jag. En riktig heldag blev det inkl allt. 

Vi är lite krassliga med förkylningsastma så vi fick ta allt i lugn takt. Nikki-Lo ville mest bli buren om det var längre än en minut att gå nånstans. Det var bara att hiva upp henne på höften eller axlarna. Jag var rätt svettig konstant. 

T-bana och pendeltåg. Väldigt mysigt att göra nåt själva, bara vi två. 

Såklart hon hade med sin Alfonskudde som vi alltid har på bio. Hon testade den på kollektivtrafiken med. Jag ser ju allt nu, mamma!

Loppis skorna hade också premiär. Så nöjd.

Här sitter vi och dricker tetrasaft och väntar in insläpp medan alla andra äter lyxbuffé. Vi var inte så lockade av den, men Nikki-Lo fick dricka, två små Doris-badskumflaskor och lite sånt. Pluppe var också rätt spänd.

Rödamattan med foto vid ingången. Inget jag älskar. Men jag köper det, såklart. Så länge nån fortf vill ha mig där vill säga.

Sen fotade vi på som fasen innan filmen började.

Filmen var rolig, snygg och perfekt för vår dagsform. Ibland kändes den liksom lite som en upprepning, att saker hände om och om igen, men jag vet inte. Nikki-Lo satt helt koncentrerad i sina 3D-glasögon. Så här såg vi ut i Mall Of Scandinavias spegeltak när vi gick hem.

 Jag har ju klagat på H&M:s barn-badkläds-bilder. Men när jag (lite för sent ) kollade in sommarkatalogen tyckte jag det blivit mkt bättre.

Samma premisser liksom. I kropp och kroppsspråk, miner och sånt alltså. Inte kläderna i sig. 

Puss!

”Jag vill ha en RIKTIG!”

20 augusti 2016 2 kommentarer
trams / vardag/hem

Annonsen laddas.

Så här lät det i förrgår från ingenstans: 

-Mamma, jag vill ha en riktig. 

-En riktig, vaddå, Nikki-Lo? 

-En RIKTIG mustasch!

Och detta med ansiktsbehåring har varit uppe förr. Hon vaknade mitt i natten en gång för nåt halvår sen och sa olyckligt men högt och tydligt: JAG VILL INTE HA SNOPP OCH SKÄGG! Men nu är det ändring. Mustasch på önskelistan, alltså.

Kram och godmorgon!