Kitty Jutbring

Ingen sprit och kolla kön mm...

kittyjutbring

Hej!
Som vanligt blir det inte riktigt som jag tänkt här i blorren, men i morgon lovar jag att avslöja vinnaren i Hello Kitty/Mama/H&M-tävlingen, ok?
Idag blev det smink igen, blir liksom lika förvånad varje gång att det ens fäster i fejjan liksom. Det känns ovant att ta på ”jobbmasken” och se den där andra ”Kittyn” i spegeln som jag nästan sagt hejdå till för evigt. Som en liten krock… Fast jag gillar det lite med. Som vanligt kan jag bara inte tänka mig att ha en seriös min, det är ju redan en selfie, for God’s sake…! …så gör jag en min. (Hade just duschat och har handduk på mig…

IMG_5467.JPG
Skulle i väg och ha möte och samtidigt bli fotad, (där av sminket) inför kampanjen ”Vit jul” som vill få fler vuxna, speciellt föräldrar, att vara nyktra över julen. Över 400.000 kids i Sverige lever under missbruksflrhållanden, så att stödja detta är väl det minsta jag kan göra. (Det blir vit-jul-tävling, ett litet event och mer info om kampanjen längre fram.) Skrev om det på instagram och fick massa fina och smarta kommentarer. Fint stöd. Inget ”rör inte min glögg och gammeldansk”, utan mer ”julen är framförallt barnens högtid, klart vi ska vara nyktra”. Det var härligt.

IMG_5469.PNG
Per kom hem från sina helgspelningar i bla Lund igår och idag var han först helt utslagen.

IMG_5468.JPG
Diddi har bråda dagar, alla ska tydligen sova med henne. (Tror det är en tjej, det liknar mer snippa än snopp under blöjan.) Förresten har det funkat himla bra att ha dubbla Diddi:ar, en Föris-Diddi och en Hemma-Diddi, Nikki-Lo verkar inte misstänka nånting än.

Det är rätt vilt här hemma nu. Vi fortsätter vårt röjande i lägenheten och på vinden sakta mak, (rensade smink idag tex,) Jonas är fortfarande inneboende, samtidigt som Krabban är i en fas av ständig affekt. Högt blir lågt och skratt blir gråt, noll till hundra på två sekunder. Hon tar stora steg, säger nya ord nästan varje dag och förändras mycket, men till ett ganska högt pris, måste vara jobbigt för henne med. Idag flög nog fem omgångar mat, muggar och fat i snygga bågar över köksgolvet.
Jag har med förändrats. Att börja med piller ingen gav resultat direkt. Trots den väldigt låga dosen. Detta med hormoner är tuff skit, alltså.

På torsdag blir det stora ultraljudet och det lutar åt att vi frågar om snopp eller snippa den här gången med. (Vi gör det sist om allt annat ser bra ut, för jag är såklart, i sann Kitty-anda, fortfarande orolig att dom små rörelserna varit inbillning och att det inte lever nån bäbis där inne…)
Eftersom att könet verkligen, verkligen kvittar och inte påverkar hur vi inreder, klär, eller ens namnger vårt barn så är det liksom inte så noga eller intressant för oss att ”behålla överraskningsmoment” på nåt sätt. (Nikki-Lo hade fått heta Nikki-Lo oavsett kön. Både Nikki Sixx och Ivar Lo Johansson var män, så det är lika mycket ett killnamn, eller hur?) Vi vill ju veta så mycket det går, hade vi kunnat få färg och 4D på ultraljudet, så hade vi slagit till. Kommer hen ha mörkt och mycket hår som Krabban hade?
Hörs i morgon. Nu måste jag sova! Godnatt!

Kommentera
Föregående artikel Tack, Malin Woll…

Tack, Malin Wollin!

kittyjutbring

Jag har ju glömt! För ett par veckor sen, när jag mådde sämre än nu, fick jag den här med posten. Inslagen och allt. Observera hur Malin skrivit ”Hello Kitty Jutbring” och liksom runt prickarna.

IMG_5152.JPG
Den personliga hälsningen,

IMG_5154.JPGteckningen, och framförallt det här uppslaget fick mig verkligen att hitta tillbaks till lite hopp och positivitet igen, tack igen, Malin!

IMG_5155.JPG
Fasen vad kul det måste vara att ge ut en bok.
(Jag var skitsugen på att ge ut en om alla baksidor av bebisanskaffandet. Som tvångstankar, depp, jobbiga, myter och föreställningar, oombedda råd från främlingar och för den delen även släktingar och andra föräldrar, amningskomplikarioner, matkrångel…ja men allt sånt där som kan gå fel eller kännas jobbigt, jag hade velat skriva om det på ett lite hoppfullt sätt för att blivande föräldrar inte ska bli rädda eller så om det inte blir som man tänkt riktigt, jag längtar liksom efter en bok med nyanser, men ändå utan pekpinnar… Jag hade lite möten med en på Mama, men det blev inget, och nu läste jag att det kommer/kommit ungefär just en sån bok… Så kan det gå.)

Nu ska jag slappa i en kvart för Per har just kommit gem igen och gick och handlade med Nikki-Lo. Kramar.

Och ja, Jonas är singel.

Kommentera - 5 kommentarer
Nästa artikeln Ingen sprit och…
Föregående artikel Ses vi i morgon?…

Ses vi i morgon? Kitty 40 år!

kittyjutbring

IMG_5418.JPG
I morgon från kl 12 är jag på barnavdelningen på H&M på Sergelgatan 1 och firar att Hello Kitty fyller 40. (Jag skrev lite mer om hur och varför, bla om min egen Hello Kitty-samling i ett inlägg för några dagar sen, om nån är nyfiken…) Cupcakes, klistermärken, kalas och chans att träffa en livs levande Hello Kitty!

IMG_5417.JPG
Här hittar du inbjudan på fejjan!

Och jag tänkte fira denna 40-års dag lite jag med, här i blorren, med en tävling. Som vanligt är den enkel. Du kan vinna detta Kitty-kit i stl 110 som jag själv plockade ut på H&M om du svarar på följande fråga: Vad heter Hello Kitty i efternamn?

IMG_5191.JPG

IMG_5192.JPG

IMG_5190.JPG

IMG_5189.JPG
Maila svaret, kanske en liten tanke, motivering etc och dina personuppgifter till tavlamedkitty@gmail.com!
På lördag utses vinnaren!!
Och bor du tillräckligt nära kanske vi ses på partyt?
Kram!

Kommentera - 1 kommentar
Nästa artikeln Tack, Malin Woll…
Föregående artikel Hej, Greta Garbo!

Hej, Greta Garbo!

Idag har jag och Nikki-Lo hängt bara hon och jag, hon går ju inte på föris på fredagar. Per är borta i Gbg och Lund och repar och spelar och kommer inte hem förrän på söndag. Det har varit fint men en galet intensiv dag idag. Lite mkt att vara själv med en superspuerintensiv och bestämd-utbrotts-Nikki-Lo när jag är gravve, skittrött och andfådd och hela kalaset, men jag kämpar! Nu sover hon tillslut efter ett stort utbrott. Min fina fina fina! Nu sitter jag i soffan och fikar lite med mig själv.
Så här hade vi det idag på Skogskyrkogården med Hanna och lilla Iben.

IMG_5452.JPG

IMG_5453.JPG

IMG_5446.JPG

IMG_5447.JPG
Jag och Iben hängde vid vagnarna och Hanna och Nikki-Lo gick till Greta Garbos grav. Sen fikade vi mitt på den fina kullen med almarna.

IMG_5451.JPG

IMG_5454.JPG

IMG_5450.JPG
I bild två ser det verkligen ut som att Nikki-Lo ger lite tips till Iben inför framtiden…
Godnatt!

Kommentera - 1 kommentar
Nästa artikeln Ses vi i morgon?…
Föregående artikel Kitty+blog award…