Kitty Jutbring

Så trött...!

kittyjutbring

Ja nu är det allvar. Jag gör inte många knop och den vidriga Gavisconen går varm på matskedarna. Urk! Lite pepparkakor och grönkålssoppa blev det ändå, men inte så mycket mer… Frustrerande att inte kunna göra allt jag vill. I morgon kommer Pers (min!!) släkt hit på julhäng, så nu måste jag ladda under natten. Ska fixa gröt, rödbetssallad, mig själv, stugan och en massa annat i morgon…
Känner att jag är så slut att jag knappt orkar skriva klart inlä

IMG_6740.JPG

IMG_6742.JPG

IMG_6747.JPG

IMG_6750.JPG

Kommentera - 1 kommentar
Föregående artikel "Bäbis kommer sn…

"Bäbis kommer snart"

kittyjutbring

Nu har jag inte skrivit på länge. I går var sista jobbdagen innan julledigt. Jag och Jonas åkte till Gbg på kvällen där Per mötte upp. I natt har vi sovit hos mina föräldrar. Jag är så trött och så andfådd! Går jag upp för en trappa eller böjer mig ner, tex för att hämta nåt längst ner i kylen tar det en stund att hämta sig. Känner mig trött och tung och har nog redan gått upp en hel del mer än sist. Äter konstant känns det som. Och gör jag det inte mår jag illa direkt. Riktigt jäkla gravid just nu helt enkelt. Minns inte om jag var det så här förhållande vis tidigt förra gången. Så nu har jag lagt mig igen. Utanför härjar Nikki-Lo med mormor och morfar, eller Mimmi och Morsa som hon kallar dom. Så skumt, på bara den veckan vi inte träffats har hon plötsligt börjat dra till med treordsmeningar mycket oftare. ”Tiger där bakom”, ”tomten sitter där” och ”bäbis kommer snart”. När hon sa det där sista blev jag alldeles varm. Puss!

Kommentera - 1 kommentar
Nästa artikeln Så trött...!
Föregående artikel Julpynt, fula sk…

Julpynt, fula skor och städhjälp!

Kanske det vackraste och fulaste pynt jag nånsin sett. En röd tomte av en papptallrik med skägg. Fick hem saker Nikki-Lo gjort från föris idag. Saknar henne ännu mer!

IMG_6707.JPG
Googlade ”pepparkakshus”, vem skulle inte vilja ha en sån här julfika?

IMG_6704.JPG

IMG_6705.JPG
Den här tunga gravida människan ska fasen inte halka runt i snö och is kalla lågskor tänkte jag om mig själv i morse, så idag återinvigde jag mina pensionärssnowjoggings från förra graviditeten. Jag köpte dom på impuls ”nä, nu får det vara nog!” i skoaffären bredvid mitt mvc. Gjorda i typ foppatoffelmaterial, superlätta, helt runda, fladdriga, luftiga stl 43 och fluffigt teddyfordrade. Bara att kliva i och ur. Sitter inte åt nånstans. Som att vara ute och gå i varma, torra tofflor. Men som sagt. Så himla fula. Men det bjuder jag på. Varsågod!

IMG_6701.JPG
Igår kom Sara hit och sov över. Eftersom att jag är som en våt fläck efter jobbet låg vi mest i soffan. Hon hade med en julklapp till mig den fina människan:

IMG_6699.JPGSå mycket smaskens. Massa choklad, flapjacks, två olika pesto, godis, en påse glöggte som inte är med på bilden, ost, snacks… Måste kostat flera hundralappar! Blev så glad!

OCH lyssna på det här:

Jag gick före henne i morse, och när jag sen kom hem runt 18, helt jäkla svettig och slut så HADE HON STÄDAT HÄR HEMMA!!! Lägg av. En sån vän växer inte på träd. En sån jäkla överraskning. (Alltså, hon hade inte dammat, dammsugit och moppat såklart som tur var, men väl bäddat, vikt tvätt, plockat ut och in i diskmaskinen mm.) Vem gör sånt?! Blev så glad och rörd att jag nästan grät en skvätt! En julklapp ska inhandlas snarast till dig, Sara! Jag var i Metro idag förresten. Snackade jul, barn och alkohol.

IMG_6702.JPGI morgon är sista dan på tv-jobbet innan julledigt, (jobbar vecka 2 och 3 sen med) så jag och lillebror tar tåget till Gbg för att fira jul och återförenas med Per, Nikki-Lo och familjen i morgon kväll. Framme väldigt sent. Men ska ändå bli så skönt med ledigt, och att bara få träffas. Kram och godnatt!
Godnatt!

Kommentera
Nästa artikeln "Bäbis kommer sn…
Föregående artikel Går in i v 31 i…