Kitty Jutbring

Bröllopsdag idag!

Vi har vår allra första bröllopsdag idag. Och jag hade totalt glömt! Men vi firar ju på lördag. Kram!

Uppdatering:
Jag fick blommor! Per kom i håg endast för att Facebook påminde, men ändå!

IMG_5749.JPG

IMG_5750.JPG
Pia, en av Pers systrar kom idag (inför festen) så vi skålade i bubbel, åt middag med efterrätt och sen blev Per kreativ och gjorde tre nya pumpalyktor. Godnatt!

IMG_5751.JPG

IMG_5752.JPG

IMG_5753.JPG
I morgon ska Nikki-Lo vara utklädd till föris. Kringlan sparkar mer just nu än nånsin, så där på olika ställen och så det verkligen känns. Massa kramar!

Kommentera - 4 kommentarer
Föregående artikel Torrsnyftningar…

Torrsnyftningar i natten.

kittyjutbring

Ojoj! Kan inte somna om! Nu kommer graviddrömmarna. Jag minns dom sen sist och dom är inte välkomna tillbaks! Jag vaknade helt upprörd och ledsen för en stund sen. Jag hade just sett min lilla bäbis kastas upp i luften av en tyfon och sen bara studsa hårt i marken så den gick i två delar. Jag sprang fram, försökte hitta delarna och började mun-mot-mun, då ser jag att det bara är en docka… Ändå fortsätter jag, har tydliga bilder av min saliv mot den rosa plasten. Kanske lam den börja leva igen? Tydligen kan du inte gråta när du sover, rent fysiologiskt, men torrsnyftningarna var där…och kallsvetten. Kan vara halloweenstämningen som kickar in med…?
Alltså, drömmar kan vara så otroligt realistiska. Dofter, färger, röster och detaljer. Alla känslor är ju lika stora som i verkligheten. Vilken jäkla grej drömmar är egentligen, hade varit intressant att utforska mer egentligen…

Nu måste jag somna om. Sweet dreams!

Kommentera - 2 kommentarer
Nästa artikeln Bröllopsdag idag!
Föregående artikel Svart, död brud…

Svart, död brud in the making.

kittyjutbring

Idag har jag inte varit utanför dörren. Jo, i tvättstugan och soprummet. Fancy liv, va? Jag har varit hemma och försökt sy ihop en outfit till halloween-bröllops-festen på lördag. En till mig själv, alltså, av gamla kläder från en låda på vinden som jag inte fick såldt på loppisen. Jag tänker mig att jag ska varar en svart, lite gammaldags brud med lång slöja och lite spökig och död framtoning. Men att få till det med en svällande kropp är inte lätt. Att gå ut i butiker, (oavsett andra- eller förstahand) lockar verkligen inte nu alls, inte ens utklädningsbutiker känns aktuellt. Men, som sagt, jag ger inte upp utan rotar bland en massa tyll, svarta kjolar, gamla blusar och toppar och testar mig helt enkelt fram. Men jag har blivit så himla bekväm märker jag. Vill inte att nåt ska sitta åt. Och det är inte så lätt nu, vissa saker går inte ens att stänga. Tänk förr, då hade jag jämt tighta små jackor, midjeskärp, tjockt med smink och accessoarer, obekväma klackar och ibland lösnaglar och löshår. Usch! Får lite panik nästan. Hur orkade jag? Men på lördag blir det till att bjuda till, halloweenfest är ändå halloweenfest, och ska det bli en bra outfit så är det fasen inte bara bekvämlighet som gäller!
Får se hur det går. Lycka till till mig själv.

Då:

IMG_5669.JPG
Nu:

IMG_5548.JPG

Kommentera - 1 kommentar
Nästa artikeln Torrsnyftningar…
Föregående artikel Hej, du läsare u…
Kommentera - 1 kommentar
Nästa artikeln Svart, död brud…
Föregående artikel Ni som har undra…