kitty-jutbring-head

Nu slutar jag amma!

Kitty Jutbring

Exakt så känner jag idag! Jäkla skit! Fasen! Nu har det hänt som jag kämpat så för att undvika! Plötsligt, för nån vecka sen, eller lite mer, började Nikki-Lo äta mkt mindre, max 5 min från varje bröst per tillfälle, och dessutom mer sällan. Men hon fortsätter gå upp. Var på bvc igår, över 6 kg nu. Kanske dricker hon mer effektivt? Detta gör ändå på nåt sätt att det blir för mkt mjölk. Och nu mjölkstockning! Sitter här och är febrig och känner på mitt hårda, knöliga högerbröst. Gör allt jag kan nu (som man ska) för att blir bättre, men är skitorolig.
Och så detta jäkla moment 22:
Pumpar jag blir bröstet mjukare men samtidigt beställer jag ju mer. Och det producerar mer. Och vänstern som jag kämpat så för att åter få in i leken, nu riskerar det att hamna på bänken igen! Fasen vad detta med amning är svårt. Trodde det skulle vara så där ”naturligt” och enkelt när man väl kom i ordning, men nehej!! (Och nu tänker jag att jag är knäpp i hela huvudet som delar med mig av allt detta jättepersonliga, men fasen det känns gött att skriva och lätta lite på ångesten. Jag anar ju att detta knappast är nåt ovanligt eller konstigt.)

20130125-110632.jpg