kitty-jutbring-head

Let’s get naked!

Kitty Jutbring

Hej! Är alltså med Per och Nikki-Lo i Gbg på visit hos mamma och pappa mfl.
Svårt att få tid till nånting annat just nu. Ikväll ska vi fira mig med familj och en massa kusiner. Kommer bli ett himla liv med storebrorsans tre av fyra barn på plats. Tvillingar på 3,5 och en liten till på 2. Och så Nikki-Lo på det. Vi är på väg till stan nu, ska fixa fiskdamm har jag tänkt. För alla. Det blir Pers första nånsin, han hade inga kompisar och var otroligt blyg som liten. Sorgligt, eller hur?
Jo, jag har tänkt så himla mycket på vad jag vill och inte vill skicka vidare från min barndom till mitt/mina barn. Jag ställde ganska nyligen frågan till mamma varför jag aldrig fick se henne naken under uppväxten. Jag tror att det hade varit otroligt bra om jag fått det. På så många plan. Vi har inte pratat om det förr men vi kom snabbt fram till att detta med nakentabu har ärvts från mor till dotter i flera generationer bakåt. -Jag tänkte att det skulle vara så, jag fick aldrig se min mamma naken. svarade hon. MEN NU FASEN SKA DET HÄNDA GREJER! Från och med nu bryter jag det jäkla dumma tabuet! Krabban ska växa upp med hängbröst vinande kring öronen, buskar i duschen och bristningar i ögonvråna. Hur tänker du kring det här?

20130417-130057.jpg
Krabban leker med minsta kusinen Fina. Min brorsa vill inte att jag ”exploaterar” hans barn, hehe. Men det är hennes fot, jag lovar.
(Imorgon snackar vi solglasögon och när alla ska hålla ens bäbis…)