SF Kids Play

Hej!

Här kommer ett sponsrat inlägg som handlar om tjänsten SF Kids Play som vi fått testa nu ett tag och som just nu går varm här hemma. Ganska bra tajming när Nikki-Lo hade feber förra veckan…

…och hittade massa nya favoriter. Många av dom välkända programmen vi älskar från Barnkanalen finns där, blandat med hur mycket Nasse, Alfons, (väldigt viktigt att sitta på sin Alfonskudde när en ser på Alfons) Astrid Lindgren och roliga filmer som helst. Här är några av filmerna??
Vi har redan sett (superfina stop-motion filmen) Kvastresan, Nikki-Los otippade favorit Elias och Kungaskeppet och Gruffalon.?? På stora tvn, då.
Men det var nog egentligen Per som blev allra, allra gladast! När Nikki-Lo och Kimmi-Kid äntligen somnat på kvällen så kastar han sig över iPaden igen. Han har nämligen hittat ”Det Var En Gång”. Sån jäkla underbar nostalgi. Nån mer som känner igen? Jag minns att min storebror älskade det.

  

  

Vi jämförde med Netflix Kidz, och vi som inte gärna vill att våra ungar ska se en massa Barbie, mossig Disney och annat som känns rätt undermåligt, särskilt när det kommer till ”vad flickor och pojkar ska se”, tycker att SF Kids Play känns himla mycket mer kvalitativ. Lätt att söka på olika sätt, fin barnvänlig design, inställningar som går att åldersanpassa och ”bubblor” som barnet lätt kan välja bland?? Favoriterna blir störst.

Vi gillar tjänsten och ger tummen upp.

Men glöm inte hålla på skärmtiden, hehe!

Puss och kram!
(Det händer inte ofta, men då och då, ett par gånger om året, så får jag möjligheten att publicera ett sk ”sponsrat inlägg” det betyder att inlägget ger mig lite gage, vilket ju känns bra mitt i frilanslivet. Jag får frågor ibland men det är sällan jag tycker att det känns ok att använda bloggen till sånt här. Men en digital tjänst för barn kan jag ju faktiskt ge mitt godkännande. Särskilt som vi vabbar nästan varje vecka.)

  1. Hej! Tack för att du tar dig tid och skriver denna blogg. Är inne och tar en titt varje dag ☺. Vi funderar på att flytta till Dalen men är osäkra. Tycker det verkar vara otroligt barnvänligt med de stora gårdarna och bilfria gator. Älskar även det mångkulturella! Men har hört att det ska vara otryggt och dalen har inget bra rykte. Skulle vara intressant att höra hur du och per upplever det? Skulle verkligen uppskatta det! Tack!

  2. Jag tycker det är ok med sponsrade inlägg så länge du skriver att de är sponsrade.
    Din blogg är så härlig att läsa. Jag hoppas att du fortsätter blogga länge. 🙂

  3. Tack för tips! Kan tipsa tillbaka om att det går att köpa alla tre säsonger av ”Det var en gång” på DVD. ☺

  4. Vilket bra tips! Tycker du skriver på ett så bra sätt. Ursäkta dig inte för att du får några ören för att skriva detta. Herregud! Jag hade gärna betalat en slant för att läsa din blogg. Klart du måste tjäna pengar! Tack för att du är så tydlig med att det är sponsrat 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..