Ett litet liftsamtal

26 februari 2017 2 kommentarer
Okategoriserade

Jag: Åååååh vad skönt att vi inte behöver köa något till linbanan eller gondolen mer, nu ska vi BARA åka skidor och lift resten av dagen och ha det härligt. 

Linus: Mm. 

Jag: NEJ! Så får jag ju inte säga, då jinxar jag ju allt så att vi bryter benen. Peppar peppar ta i trä. NEJ det finns inget av trä i liften!! Eller jo. (Tar på Linus huvud) Sågspån får duga.

Linus: Nej du Lisa. Trä..Var har vi det. Det närmsta jag kan erbjuda är säd.

Jag: Är din säd gjord av trä?

Linus: Nej men det är väl någon form av cellulosa i som är som i trä..

Jag: Celluloser är vad du är.

Jag vann äntligen mot Linus!

25 februari 2017 Skriv en kommentar
Okategoriserade

Jag glömde bort det här med att Linus ALDRIG skulle missa en minuts skidåkning. Vilket jag tycker är ett bra personlighetsdrag, men man blir ju FÖR trött ibland.

 Men i dag vann jag förhandlingen! Liftarna stänger 16:30. Vi kom ner 16:29 och han gick med på att det dög för dagen. Hurra! Jag känner mig SÅ powerful.

När Linus dödade min neondröm

24 februari 2017 Skriv en kommentar
Okategoriserade

Jag: Jag har ALLTID, sedan 80-talet, velat vara ett neonpaket i skidbacken. Och nu har jag liksom bara helt svarta kläder. Och längdskidstavar. Och inte ens en riktig skidjacka utan en vintertunnelbanejacka. 

Linus: Mm. 

Jag: NÄR ska jag få bli en neonskidåkare egentligen.

Linus: Men Lisa, man måste uppnå en viss kvalité på åkning innan man får ha på sig neonkläder. 

Det är tydligen en regel som finns? Någon som kan neonregeln? Han kunde inte förklara mer än så, men jag uppnår uppenbarligen inte kriterierna.

 Den finaste komplimangen jag fått idag var dock när han sa ”Lisa! Du åker MYCKET bättre än den där neonåkaren”. Men det var ju en åkare som hade på sig kläderna utan att uppnå kraven så jag vet inte hur värd komplimangen var. Typ inget.

Jag är i ÅRE

24 februari 2017 3 kommentarer
Okategoriserade

Jag ska åka skidor utan barnen. UNDERBART.

Det bästa jag vet är dock inte det. Det är det jag gjort i natt. 

Alltså sovit på ett tåg. Ljuvligaste jag vet. Man sover ju inte så bra men det är mitt favoritvakenhetsställe på natten. Förutom när man har en ny bebis.

I annonssamarbete med Pampers

Jag och min tårta har blivit filmade!

23 februari 2017 Skriv en kommentar
Okategoriserade

Pampers ville att vi skulle göra en film där jag berättar hur jag gör slottblöjtårtan. HURRA!

 

PampersBanner_babyshower

 

Pampers gillade min slottblöjtårta och ville att jag skulle göra en film på hur man gör den. Och berätta samtidigt. Och jag insåg att jag är så SJUKT dålig på att göra två saker samtidigt (prata, göra blöjtårta – too complicated). I filmen berättar jag även andra saker, till exempel om hur man gör för att göra sina barn snygga, så se den om ni är intresserade av det!

Du kan fortfarande rösta i blöjtårteutmaningen och vinna blöjor (läs här om varför Premium Protection New Baby är Pampers bästa blöja till nyfödda) till ett värde av 900 kronor och en årsprenumeration på tidningen mama.

Om du inte har lika mycket hybris som jag och vill göra en simplare version av blöjtårta finns en bra guide här.

unnamed-1-720x55