Till alla som glömt fixa morsdagpresent!!

Bästa och viktigaste morsdagpresenten.

 

Här kommer mitt gamla vanliga men FENOMENALA tips på den bästa morsdagspresenten man kan köpa. Nämligen en förlossning på sjukhus i Kongo, till en kvinna som annars inte skulle haft råd, utan som i stället skulle ha fött hemma.

Du ökar chansen för någon annan att få ha kvar sin mamma i livet! Och för en mamma att ha kvar sitt barn.

Varje år dör en miljon bebisar under sitt första dygn i livet. Och 300 000 kvinnor dör varje år för att de är gravida eller föder.

Kongo har en av de högsta mödradödligheterna i världen, och sannolikheten att överleva är mycket högre om man får föda på sjukhus. Det är också mycket troligare att bebisen överlever.

Tänk mammaoron, den är liksom i en helt annan kaliber än oron för prickarna på bebisnäsan efter förlossningen (som JAG oroligt googlade. På google stod det att det var kul att klämma dem).

Och även om du aldrig kan veta om just den kvinna du köpt en förlossning till skulle ha dött annars, så vet du att du gett en kvinna trygghet som är värd LÅNGT mycket mer än de 150 kronor som förlossningen kostar.

Swisha 150 kronor till 90 00 217

Tack Läkarmissionen för att ni gör detta!

Läs mer om detta på Läkarmissionen.

 

  1. Hatar alla dessa dagar som bara går ut på att saker ska köpas men detta är ju guld! Tack för tipset, två förlossningar köpta. <3

  2. Jag har fått present idag. Men jag swishar nu för att ge andra mammor en present. Tack för att du påminner om detta!

  3. Tack! Totalt glömt bort denna typ av presenter inför mors dag. Skulle precis ut och köpa present men blir detta nu istället.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..