Äntligen kan småbarnsföräldrar bli besatta av böcker

Man utvecklas ju när man får barn. Ett område där jag absolut INTE utvecklats sedan barnen kom är bokläsning. Ojoj vad tvärtom. Jag läser aldrig.

Bookbeat

Hur har jag kunnat låta detta hända flera år, and counting, tänker jag ibland. Det fanns ju en tid då jag försakade allt för bra böcker.

Jag förklarar alltid mitt icke-läsande med att den tid som inte går till bajstorkning, lämning, jobb, hämtning, fotboll, middag, snor eller läggning, går till bloggning. När jag skenbajsar. Ja, jag skriver fortfarande nästan alla mina blogginlägg när jag skenbajsar eller bajsar vanligt. När annars.

 

Men jag har kommit på ett revolutionerande sätt att läsa. Eller det kan ju vara att någon annan har kommit på det före mig.

Det är att lyssna på böcker. En liten lyssn är så mycket lättare att klämma in än en läsn. Den senaste veckan har jag lyssnat när jag går till förskolan, när jag lagar mat, när jag ska sova, när jag går till pendeln, på tåget. På en vecka har jag redan lyssnat på två böcker, Utan personligt ansvar av Lena Andersson och  Allt jag inte minns av Jonas Hassen Khemiri.

Det KAN vara att jag sovit betydligt mindre än jag brukar på grund av att jag fastnat i dessa böcker, men det är ju EXAKT den känslan jag saknat så mycket. Att försaka det viktigaste och att det är värt.

Nu kan ni testa BookBeat en månad gratis helt utan bindningstid om ni uppger koden knivlisa HÄR.
Om man inte gillar att lyssna kan man läsa böcker direkt i mobilen eller läsplattan. Jag läste till exempel Vem är död för barnen innan mormors begravning.
14182110_10157381993605646_1699297733_n
Jag, Six och Harp älskar Vemböckerna. Alltid (well) riktigt bra eftersnack om viktiga saker. Om denna bok sa Harry ”mamma har sagt att jag är sötast i världen”, varpå Sixten sa ”Nej mamma har alltid sagt att JAG är sötast i världen”. Ö-öo.
14194429_10157381998040646_483776427_n
Obs: Vid det första steget i BookBeat-registreringen där man fyller i namn, epost, lösenord och erbjudandekod står det ”prova fritt i 14 dagar”. När rätt erbjudandekod är ifylld och man klickar sig vidare till steg två uppdateras kontot från 14 fria dagar till 30 fria dagar.

//

LOADING..