Dagens tre gråtningar

13 september 2017 1 kommentar
Okategoriserade

Eller tre av dem, jag har nog gråtit fler. PMS antar jag.

1. Jag åkte tåg till jobbet och började gråta när jag läste att USA godkänt en ny behandling för leukemi. Någon hade kommenterat typ ”Jag blir så lycklig av detta, tyvärr är det för sent för min son.” Alla dessa mammor och pappor som det är för sent för 😭💔 Min nya granne satt bredvid och jag berättade för henne med och började gråta igen.

2. Jag sprang med mina kollegor. En har en ny flickvän och sa ”Det är så underbart att ha någon att laga mat till. Jag älskar ju att laga mat.” Då fick jag tårar medan vi sprang för det var så fint.

3. En kille jag var ihop med för 16 år sedan flyttar och hittade den här i en kartong och skickade till mig.

img_0863.jpg

Då fick jag tårar igen, för det var så fin dikt. Jag TROR jag minns det där tillfället och att jag mest blev sur för att han sa förlåt utan att ha någon aning om varför han borde. Så otacksamt ändå nu så här 16 år senare.

1 kommentar

Mina finaste minnen är från somrarna när jag och min syster var ute med min pappa i vår segelbåt och vi allihopa klämde ihop oss i en koj medan han läste godnattsaga. Pelle Svanslös beställde vi varje gång den sommaren och vi hade stenkoll på om han råkade säga någon mening fel. Då fick han läsa om och läsa rätt. Ler. Minns känslan av gosnattpussen på kinden. (Mustasch 🙂 ).

Skriv en kommentar