Svar på vad undrar ni om Simon

28 april, 2017 7 kommentarer
Simon / Stjärnfamiljen

I veckan så frågade vi vad ni undrade och tänkte nu svara på några av frågorna, kommer inte kunna svara på alla i ett inlägg utan började helt enkelt med de som kom först och svarar efterhand!

Simon:

 

Här är några frågor och svar:
Har du tankar på fler tatueringar?

Det kommer det definitivt bli, ska göra klart min på skenbenet först, sen får vi se när det är dags för nästa, kanske tar några månader kanske några år. Det återstår att se.
Vad skulle du göra om du vann 100 miljoner?

Det är galet mycket pengar, skulle ge mina föräldrar en liten del av det med ett enda krav, att de ska spendera dem. Sen på vad får de själva bestämma. Men de har svårt att göra av med pengar så hade behövt ge dem lite krav.

Skulle självklart göra det många drömmer om och köpa någon supersportbil, den jag skulle välja idag är CCR ONE.

Skulle inte skänka pengar till någon välgörenhetsorganisation som alla säger att det ska göra när de får frågan. När jag växte upp hade vi vänner i Tyskland som hade det väldigt bra ställt. De åkte runt i världen och hjälpte folk, allt från att göra brunar, ge någon en fiskebåt, köpa en ko osv. Det skulle jag göra om jag vann så mycket pengar.

Skulle investera endel, har en bra ekonomi idag så hade inte blivit några galna impulsköp förutom några bilar kanske…
Vad tycker du om Fjällbacka?

Fantastiskt fint, som ett litet sagoland. Svårt att se att Camilla haft hela sin uppväxt där. Känns som en annan verklighet att åka ditt, aldrig varit där eller hört talas om det innan jag träffade Camilla.

Vad gör du helst en lediga dag? Med/utan barn/Camilla.

Självklart tränar jag gärna, det är en av de roligaste sakerna jag vet. Lär mig gärna något nytt. När vi är med barnen är det vi som måste pusha på en aktivitet tyvärr, då de helst sitter med en skärm framför ögonen. Men vi har varit i Tolvan ibland som ligger där vi bor, man kan bowla, spela biljard, äta god mat osv=)

Jag och Camilla kan göra allt från en dag på stan, till en heldag i soffan. Ibland blir det att röja hemma, vilket kan vara sjukt skönt när man får tid över.
Hur länge vill du hålla på med MMA?

Känner att jag har några år kvar, så länge kroppen håller och det är kul så vill jag köra. Skulle gissa på 5 år till. Sen kanske det är dags att lägga handskarna på hyllan och fokusera på annat. Kommer nog aldrig sluta träna MMA, nu pratade jag bara om min tävlingskarriär.
Hur klarar man att träna så mycket och så länge och så behövs det bara 61 sekunder på matchen? 😉

Det är endel av sporten, och matchen gick som vi ville och jag följde min gameplan, trodde dock inte det skulle gå så fort som det gjorde.
Vilka länder har du besökt? Vilka vill du besöka?

Har besökt många, vi reste väldigt mycket när jag var barn. Mitt favorit stad att åka till är New York, och ditt försöker vi åka en gång om året.
Har du haft något sexuellt ögonblick med en man?

Nej det har jag faktiskt inte, även om man har pussat någon kille på utmaning när jag var yngre.
Vad lyssnar du på för musik?

Jag lyssnar på extremt mycket och olika musik. Det som inte fallit mig i smaken är väl tung eller hård rock där jag inte hör vad de sjunger utan det mer låter som någon som skriker och någon som provar ett trumset för första gången. Nu kanske jag helt säger fel benämning på musiken för jag gillar hård rock, men finns någon nivå över det som jag inte tycker är så bra. Klarar inte av sorglig musik, då blir jag bara ledsen så det ser jag ingen mening med att lyssna på =) Annars gillar jag det mesta.

Där är lite svar på frågorna, kommer fylla på mer svar i helgen och nästa vecka. Inte försent att ställa eran frågor utan fyll på så kommer svar =)

 

//Simon