Damernas Världs Trendkväll

Lite bilder från en härlig kväll i Damernas Världs regi!

dv_trendkvall_012-768x576

Härlig publik på Damernas Världs Trendkväll

 

dv_trendkvall_143-768x576

Jag, Lars Wallin och Martina Bonnier. Jag försöker rocka gipset så gott det går…. 

 

 

dv_trendkvall_083-768x576

Martina och Pär Engsheden visar brudklänningen han gjorde till henne. 

dv_trendkvall_106-768x576

Och Lars visar kvällens klänning som han gjort till Martina. 

 

trendkvall145

Chefredaktör Martina Bonnier, Modechef Lisa Pettersson och skönhetsredaktör Maria Ahlgren

 

dv_trendkvall_128-768x576

Martina intervjuar mig på scen

 

Camilla:

Ett par dagar i efterhand, men jag vill bara bjuda på lite härliga bilder på den fantastiska modekvällen jag var på i regi av Damernas Värld.

Jag intervjuades av Martina Bonnier hemma i min walk in closet för ett tag sen, för kommande nummer av Damernas Värld. Martina hade lite förvånat ett tag tidigare upptäckt att jag har ett väldigt stort modeintresse, vilket kanske inte framkommer så ofta, så det blev mycket prat om designers, klädfavoriter, modetrender mm, vilket var otroligt kul för mig att få prata om i en intervju.

Så efter det bjöd Damernas Värld in mig till deras trendkväll för ett samtal om mode och trender, och med var även Lars Wallin och Pär Engsheden, två fantastiska svenska designers. Jag kom mot slutet av kvällen så hann bara träffa Lars, men vi har setts förut, jag fick bla bära en av hans fantastiska kreationer när jag skulle gå på röda mattan på Cannes Filmfestival 2012, och han är en mycket trevlig man att hinna prata lite med.

Det första vi gjorde när jag kom upp till scen till Martina var att vi lyfte fram den rosa elefanten i hörnet. Gipset på min näsa. Insåg att ingen skulle höra ett ljud vad vi sa utan bara stirra på min näsa om vi inte adresserade den….   Och ha ha ja, kändes ju lite lustigt att stå där uppklädd, uppsminkad och fixan – och med ett stort vitt gips på näsan. Men vad gör man – The show must go on…. 🙂

Otroligt härlig kväll, riktigt kul att få visa mitt modeintresse och prata om detta ämne som älskar att prata om – och väldigt härlig publik! En toppenkväll med andra ord!

  1. Hej!
    Jag vet inte om ni brukar svara på kommentarer, men jag chansar och hoppas på svar.
    Jag undrar om Camillas ex Martin är lika delaktig i hennes äldsta barns liv som Camilla är i hans barn? Ingår Martin också i stjärnfamiljen?
    (Och frågan är inte ställd som ett argt påhopp, utan jag är bara allmänt nyfiken).

    1. Camilla: Man är olika, jag har valt att fortsätta vara delaktig i mina bonusbarns liv, men Martin har valt att inte fortsätta ha kontakt med mina barn. Är ingen kritik eller sur ton i detta svar, och jag lägger ingen värdering i det, utan är bara ett sakligt svar. Och ja, är ju vanligare tror jag att man gör som Martin och inte fortsätter kontakten, men jag hade en nära relation till Fanny och Felix när vi var gifta, och ville fortsätta ha en relation med dem.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..