Vår lilla solstråle

Polly har ni passerat 1 år, och vilken solstråle hon är. Känns som att hon berör alla som hon möter!

Simon:

Hon är en speciell lite dam den där Polly <3 Så hoppas jag att alla föräldrar känner om sina barn. Polly är en väldigt aktiv unge, som knappt kan sitta still, utan det ska hela tiden hända saker och sen hon föddes varit väldigt fysisk. Alltid velat röra sig och inte haft tid för att sitta stilla och gosa.

Nu när hon lärt sig gå, nästan springa och säga några ord undrar jag vad som kommer vara nästa steg i hennes utveckling?

Hon är duktig på att kommunicera, kan visa att hon är hungrig, törstig eller vill ha ny blöja. Några enstaka ord har också börjat komma, mamma, pappa, titta, kisse vovvov och bye bye är de vi hör mest här hemma.

Trots att hon är en väldigt fysisk bebis så har hon några få leksaker som kan få henne att sitta still en lite längre stund. En låda med hål för olika objekt kan vara rolig väldigt länge och få hennes odelade uppmärksamhet i långa stunder.

 

IMG_0040

IMG_0041

 

IMG_0057

IMG_0077

Sitta i sin gamla bilbarnstol och leka med bältet kan också pågå i en ganska bra stund…

//Simon

LOADING..