Favoritkläder

Alla har vi våra favoritkläder, vad är dina?

Simon:

Nu tänkte jag skriva lite om ett av mina favoritintressen. Nämligen kläder & mode, det är nämligen något jag tycker är fruktansvärt kul. Något som jag mer och mer uppskattar och som får mig att känna ett lugn.

Jag har idag som fighter smeknamnet The Gentleman och det grundar sig till största del i att jag älskar det lite gamla modet, med kostym, västar, hattar osv. Jag har gjort min egen still av det och fått mycket komplimanger för det, men självklart är det vissa som tycker det är gubbigt. Men jag klär mig för min egen skull.

Gillar självklart också att klä mig i lite mer street kläder och blandar ofta upp det! Här är två stilar som jag skulle säga är jag:

 

IMG_1357 bron

T-shirt och skinnjacka, en underbar kombination! Foto: Elin Strååt

simon sköld, läckberg, stjärnfamilj, mode, the gentleman, mma

Väst, kavaj och slips, här matchat med ett par byxor, behöver inte alltid vara hel kostym =)

Vad är era favorit kläder, det skiljer sig såklart beroende på vad man ska göra, men jag har inga problem att som många tycker ”klä upp mig” lite en vardag om jag känner för det!

 

//Simon

 1. Jag klär mig till mestadels bekvämt. Mjuka kläder som inte sitter åt. Jag är också intresserad av kläder men är för trött på morgonen för att bry mig vad jag tar på mig och sen är jag tjock så jag kan inte få på mig allt som jag tycker är fint. Så mitt intresse syns tyvärr inte riktigt i hur jag klär mig. 🙂

 2. Hej
  Du klär dig väldigt snyggt. Min äldsta son som är snart 30 år har en brittisk stil. Det blir kavaj fluga osv. Han vill arbeta med herrkläder att marknadsföra deras varumärke. Han är precis färdigutbildad och har flyttat tillfälligt till England för att jobba. Ha en fin dag.

 3. Gillar din klädstil, men är det inte obekvämt att alltid ha byxorna för mycket uppdragna, både fram o bak? Den delen av stilen är inte snyggt däremot 🙂

   1. Charlotte – Nä, det vet du inte! Givetvis ska de vara uppdragna, men inte så de skär in, både fram o bak!

 4. Hej på er!
  Jag tänkte bara höra, vad har ni för tankar med Polly och förskola? När har ni tänkt att hon ska börja där?
  Tack för en superskön och klok blogg!

 5. Hej Simon! Mina favoritländer är ett par zebrafärgade jeans jag gärna matchar med en snygg tröja till. Passar i de flesta sammanhang! Men fick barn för 9 veckor sedan så formen gör att jag inte kommer i dem nu. Men de kommande månaderna får mina favoritkläder bli träningskläderna😊

 6. Fortsätt med det du tycker är snyggt, det viktigaste är att trivas med sig själv! Jag gillar din stil, den lite stiliga gammeldagsa stien med väst och du kompletterar den fint!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..