Laila Bagge Wahlgren

Överraskning...

Laila Bagge

Lite långtråkig resa ner tills….

Igår var Niclas och spelade i Kalmar. Då jag mått lite dåligt bestämde vi oss att jag inte skulle följa med som vi annars hade planerat att vi skulle göra. Men i måndags kväll så kände jag mig bättre och bestämde mig för att åka ner i alla fall med Liam men inte säga nåt till Niclas och överraska honom istället. Sagt och gjort vi tog tåget och kom fram min kära mormor en timme innan Niclas kom dit. När han sedan kom så var jag redan där och oj så överraskad han blev och jätteglad. Det är alltid så mysigt att hälsa på hos mormor och hon stekte fläsk till oss som jag älskar.

På tåget på vägen ner så hade SJ någon specialare för alla barnen på tåget. Den dagen hade de anlitat en tjej som kallar sig för Ballongprinsessan och hon kan göra alla möjliga djur av ballonger. Så hon gick runt och gjorde djur till alla barn som önskade det, helt gratis. Det var snällt av SJ måste jag säga. Och hon var jätteduktig också. Liam önskade sig en drake, och vips så hade hon knutit ihop en drake av sina ballonger.Gå in på hennes hemsida www.ballongprinsessan.se och se själva vad hon kan hitta på för kul saker.

…Ballongprinsessam dök upp och gjorde denna fina draken.

Senare var det dags för Niclas spelning i Kalmar och självklart var vi där och lyssnade. Det var mycket folk och stämningen var på topp. Jättekul!!

Stämningen var fantastisk och det var en underbar kväll när Niclas spelade igår i Kalmar…

Idag har vi åkt till min bror Joakim som bor ett par mil norr om Kalmar och ska hälsa på honom. Vi ska bland annat fiska kräftor. Vi tycker alla tre, jag, Niclas och Liam, att det ska bli jättespännande. Det är något alldeles speciellt att få fiska sina egna kräftor. Får nästan en sån där Bullerbykänsla över det hela.

Jag lägger upp lite mer bilder imorgon från vår kräftresa… :)

Ha det bra!

Kram

/Laila

Kommentera

Kommentera

det ska vara http://www.ballongprinsessa.se

maria byquist augusti 5, 2010 9:51 f m /

Svara

Skriv din kommentar här!
obs där kom jag med på krot tillsammans med min lilla syster lena .
mångar kramar från
laila-maria och lena
kalmar

laila-maria augusti 4, 2010 12:37 e m /

Svara

Hej:D du ser så bra ut:D:D
ps: du har de linnet som jag har;)
ha de bra kram<3

Molly juli 30, 2010 11:16 f m /

Svara

Skriv din kommentar här! Nä men Laila, nu har du mått dåligt länge! Gå o gör ett graviditetstest. Klart du e gravid om du inte visste det.

Ann juli 29, 2010 5:29 e m /

Svara

Liam är så söööt :)
Hade gärna varit med i kalmar om jag kunde. Vill gärna se Niclas spela igen. :)

Kram

Jenny http://www.jenhas.blogg.se juli 29, 2010 4:54 e m /

Svara

Hej!
Kan du inte visa bilder från New York? Det skulle va roligt att se.

Var du där ensam?

Ha det bra!

Emilia juli 29, 2010 4:23 e m /

Svara

Hej! Liten fråga bara, när man vann stod det att du skulle svara på mailet då du hade tid. Vill inte verka otäcksam för jag är jätteglad över att jag vann men skulle bli jätteglad över ett svar. Men det kanske var jag som missuppfattade det? Förstår att det kan vara svårt och att det blir många att svara till.

Ha det gott! Kram

Syrran juli 29, 2010 1:53 e m /

Svara

Åhhh nyfångade kokta kräftor, Gud så gott. Hoppas ni hade ett riktigt mysigt och lyckat kräftkalas.

Kram kram

Ann-Britt juli 29, 2010 8:55 f m /

Svara

Vad mysigt ni verkar ha haft det! :)
skulle jätte gärna vilja se Niclas sjunga,han e så bra o hans låtar e så fina! =) Ser fram emot bilderna imorgon , btw så söta både du och Liam är !!!
å jag diggar Liams tröja, jag o Selma har letat o letat
efter en kiss tröja men inte hittat, men när hon kommer hem från bosnien ska vi kolla nogrannare, mst ju bara ha en !! Ha det så bra finaste Laila, puss & kram<3

cicciandersson http://www.ciccianderssonn.blogg.se juli 29, 2010 12:03 f m /

Svara

Åå vad mysigt att överaska sådär! Heja dig!

Veronica - VeraPhoto http://www.veraphoto.se juli 28, 2010 10:37 e m /

Svara

Hej hej…Hade ni tänkt besöka mitt lilla helsingborg oxå mån tro?

Heidi juli 28, 2010 9:52 e m /

Svara

Åh vad kul, jag ska till Kalmar i morgon ;) Vi kanske ses! ha ha

beatrice http://beatricesandrasofie.blogg.se juli 28, 2010 9:51 e m /

Svara