Laila Bagge Wahlgren

Ta hand om huden i vinterkylan...

Laila Bagge

Jag tycker det är härligt när det äntligen blir riktig vinter. Snö och lagom kallt är underbart. Hellre det än att det är grått och trist i flera månader för det orkar jag bara inte med. Men nackdelen när det är kallt och riktig vinter är huden blir så torr. I alla fall min hud, jag är en riktig torrboll. Har problem med torr hud året runt och det blir liksom inte bättre när det är vinter och kallt som sagt.

Men då har jag ett tips för er som också är torra som fnöske. Burt´s Bees har nämligen en helt underbar kroppsolja som jag brukade använda att smörja in magen med när jag var gravid. Men den går att använda över hela kroppen. Superskön och smetar inte av sig utan sugs upp snabbt av huden. Doftar sötmandel och citron och känns väldigt fräsch. Jag brukar ta ett bad eller en dusch på kvällen och efter det återfukta huden med den här oljan, sedan hoppa i en skön pyjamas. Då somnar man sedan i en härlig mandel och citrondoft. Mmmmmmm….

Klicka här för att komma till Burt´s Bees hemsida!

För ungefär en månad sedan så testade jag en annan olja för mitt ansikte. Den heter Bio Oil och skulle tydligen vara väldigt bra mot ärr, bristningar, ojämn och torr hud. Den återfuktar och ger bättre struktur och hjälper till med det mesta kan man säga. Låter ju som en mirakelolja eller hur. Så jag var bara tvungen att testa den. Det står att man inte kan förvänta sig resultat förrän efter kanske 3 månader, men jag måste faktiskt säga att jag har sett en stor skillnad på bara 1 månad. Så jag kan verkligen varmt rekommendera detta. Jag har använt den mest i ansiktet och den har varit jätteskön för ansiktet.

När jag skrev om den sist så var det många som undrade vart jag köpt den och vart man kunde hitta den. Den går att få tag på de flesta apotek och massa olika butiker på nätet eller hälsokostbutiker. Googla bara på Bio Oil så hittar ni den närmsta butiken för er vare sig det är ett apotek eller en webbshop.

Ha det så bra i kylan!

Kram

/Laila

Kommentera

Kommentera

Jag älskar Burt bees serien använder deras schampo och balsam m.m rekommenderar det varmt. Gillar att det är naturliga produkter. Vi säljer dem även på mitt jobb :)

Annelie http://anneliecoomber.blogg.se februari 29, 2012 10:47 e m /

Svara

Jag testade Bio Oil för 6 år sen när jag va i Australien och den fungerar superbra. Jag hade ett ärr på benet som då var rött och inte fint efter att ha använt Bio Oil i nån månad så syndes ärret knappt längre utan bleknade bort.

Ann-Sofie februari 10, 2012 3:27 e m /

Svara

Skriv din kommentar här! Tack Laila för alla dina superduper tips!!! Guld värda!!! :)

Trevlig helg!
Kram från Jenny i Kalmä ;)

Jenny februari 10, 2012 2:24 e m /

Svara

Finns att köpa på Åhléns för endast 109 kr.

Sanna februari 9, 2012 7:44 e m /

Svara

Hej Laila!

Jag och min syster är gravida, hon i 14 v och jag i 8 v. Jag är jätte rädd för att få brisningar på magen. Kan du rekomendera någon bra produkt för att motverka detta?

// Sandra

sandra alm februari 9, 2012 5:56 e m /

Svara

Hej där!! Ja,Bio- Oil är kanon bra. Fick resultat på 1 vecka,mjuk hud och den jämnade ut huden en del. Doftar gott också. Kram!

Tanja februari 9, 2012 5:28 e m /

Svara

Vad kul att höra om bio oil, jag har kört i 3 dagar nu och jag tycker den är kanon. Hoppas den är lika bra för mig som för dig! bara längtar efter resultat nu :)

Emelie Petersson http://emeliepeterson.devote.se/ februari 9, 2012 3:38 e m /

Svara

Beställde oljan direkt. Precis vad jag behöver just nu. Jag känner mig lixom som mosaik. Jag smörjer och smörjer med olika lotioner men jag spricker iaf. Så nu ska jag testa denna olja. Tack för tipset :)

KRAM

Jessica http://jessicaellestad.blogspot.com/ februari 9, 2012 2:41 e m /

Svara

Håller med om kylan, hellre minus, snö och sol än grått och trist. Trots att det är väldigt kallt men man får ju klä sig efter vädret.

Underbart med tips, jag är också en riktig torrboll när kylan och vintern kommer. Vad kul att hör att Bio-Oil hjälper, sett den på reklam och när du tipsade om den första gången, funderat men nu får jag nog köpa den om du säger att den är så bra. Apoteket nästa ha ha. Önskar dig en fortsatt fin dag och vecka.

All kärlek och många kramar till dig fina Laila <3
/ En trogen läsare !!

Malin Jonasson http://www.jonasson-malin.blogspot.com februari 9, 2012 2:26 e m /

Svara

Hej Laila!
Tack, äntligen någon mer än jag som gillar kylan.
Hatar när det är regnigt och kallt, det biter liksom ända in i skinnet.
Däremot så spelar det ingen roll hur mycket jag smörjer in händerna alla årstider, jag får ändå en torrspricka på höger tumme, på samma ställe år efter år och det gör så j-a ont om man stöter emot.
Önskar dig en fortsatt bra dag och tack för en superbra blogg, du har alltid något bra och intressant att skriva om.
Kram

Camilla februari 9, 2012 1:20 e m /

Svara

Beställde Burt’s bees oljan direkt :) För min hud är precis som din, katastrof på vintern! Nu är det bara vänta otåligt på att den dimper ner i brevlådan!! :)

Malin februari 9, 2012 12:57 e m /

Svara